Kendi uyguladığım yöntem

• Kullanıcı Mertbalci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Mertbalci

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Youtube için kendi uyguladığım yöntemi anlatacağım hem yorumlarınızı merak ediyor hemde belki birilerine yardımcı olurum diye anlatmak istiyorum.

Öncelikle ben spam çalışıyorum taki özgün kanalımın hiçbir ihtar dahi almadan kapanmasından sonra.
Videoyap botu satın aldım, 20 adet hesap satın aldım bana ortalama 50TL masraf oldu.

Şimdi şu şekilde yapıyorum ben 20 adet kanala 10ar tane video çekiyorum günlük. Toplamda 300+ video olan kanalıda bottan çıkarıyorum bir yerde kayıt ediyor ona daha video atmıyorum onun yerine yeni bir kanal ekliyorum. 300+ olan kanallarada günde 1 defa girip bakıyorum bir sorun var mı diye. Şuana kadar bu taktik çok işe yarıyor başlayalı 15 kadar falan oldu 100Liradan fazla geldi.

Gün içerisinde yaptığım tek iş 300+ video olan yani video eklemeyi bıraktığım kanallarda sorun var mı diye bir defa kontrol etmek onun dışında sadece adsenseye bakıyorum.

Görüntü:
KlQ9Mp.png

Maşallah hocam, Allah daha çok versin. Adsense'e bağladığın kanallardan biri patlarsa adsense'e bağlı tüm kanallarının para kazanmaları da uçabilir. Birden çok adsense ile çalışman daha iyi olur zannımca hocam. BOL KAZANÇLAR...

Botun sahibi günde 5 ve fazlası kanala girip çıkmak sakıncalı demişti. Topluluktan gidebilir hepsi bir anda.Bu kısmı riskli geldi bana.

başarıların devamını dilerim kardeşim :)

Çok teşekkürler hocam :)

Maşallah hocam, Allah daha çok versin. Adsense'e bağladığın kanallardan biri patlarsa adsense'e bağlı tüm kanallarının para kazanmaları da uçabilir. Birden çok adsense ile çalışman daha iyi olur zannımca hocam. BOL KAZANÇLAR...

Saolasın hocam, yaptığımız her iş riskli hocam zaten. Şu ana kadar sadece bir telif ihtarı aldım. Aslında benim için önemli olan adsense kanallara bir şey olsa pek fark etmez anında yenilerini ekliyorum.

başarılarının devamını dilerim bende hocam adsense niz kac aylık

2013 Eylül ayında açmıştım.

hergün yeni bir kanal ekliyorsun 1 ay sonra baya kanal olcak

300+ olan kanallarada günde 1 defa girip bakıyorum bir sorun var mı diye.

Bu cümlenize cevap olarak yazmıştım hocam. Kanallara girmeden nasıl kontrol ediyorsunuz? Bot zaten api kullanıyor onda problem yok.

300+ olan kanallarada günde 1 defa girip bakıyorum bir sorun var mı diye.

Bu cümlenize cevap olarak yazmıştım hocam. Kanallara girmeden nasıl kontrol ediyorsunuz? Bot zaten api kullanıyor onda problem yok.

Senin yaptığın taktik iyi güzel ama yukarıdaki yazdğm olay kanalda 1 video da olsa 1000 video da olsa geçerli

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben hergun 15 kanalıma çerez filan temizlemeden giriyom beyler ?? 1 aydır

Bence 300+ izlenim alan kanallar için ayrı bi adsense aç onları bu adsenseye bağla daha garanti olur

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Valla kolay gelsin. Spam işi zormuş onu anladım. O yüzden başladığım gibi bıraktım.:) Ya dikkatli gidip kazanacaksın (sizin yaptığınız gibi), ya da dikkatsiz olup 5-6 günde 2 milyondan fazla izlenim alıp kazandıktan sonra, kanalları kapatıp başka kanallara geçeceksin. Çünkü bu kadar izlenim alınca ne yaparsan yap kanallar telif alıp kapanıyor.

spamın zorluğu fazla zaman istemesi bence.

çok kanalda bir yerde 2.adsense şart oluyor.
300 videoya gelecek 3 telifle,3000 videoya gelecek 3 telif ihtimali arasındaki fark yüzünden yaptığın doğru ancak para kazanmaların kapanması resmen dert olur.o yüzden belli bir kazançdan sonra kanalları başka adsenseye bağlamaya çalış.

çok kanalda bir yerde 2.adsense şart oluyor.
300 videoya gelecek 3 telifle,3000 videoya gelecek 3 telif ihtimali arasındaki fark yüzünden yaptığın doğru ancak para kazanmaların kapanması resmen dert olur.o yüzden belli bir kazançdan sonra kanalları başka adsenseye bağlamaya çalış.

Bir kanal 3 teliften kapatıldığında bağlı olduğu adsense de kapatılıyor mu ?

4 şubatta para kazanmaların kapanmış galiba :D tbmlerinde çok dengesiz karşık dillerde mi çalışıyorsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri