Kendim topladığım makına mı satıyorum. Mühendisler , programmerlar , grafikciler , gamerler için birebir dir.

Öncelikle hayırlı işler hocam. Bir sorum olacaktı bugün kafama takıldı tam net cevap bulamadım da kusura bakmazsan sorayım. Acer i7 bilgisayar var iş yerinde anakart üzerinde 2 tane PCI girişi var ddr3 ramli anakart şimdi ben buna gddr5 anakart takabilir miyim? 550lik Psu var

Öncelikle hayırlı işler hocam. Bir sorum olacaktı bugün kafama takıldı tam net cevap bulamadım da kusura bakmazsan sorayım. Acer i7 bilgisayar var iş yerinde anakart üzerinde 2 tane PCI girişi var ddr3 ramli anakart şimdi ben buna gddr5 anakart takabilir miyim? 550lik Psu var

o kadarını tam olarak bilmiyorum ama ne desem yalan olur , ben alırken tum parcaları bırbırıne uyumlu olarak almıstım

Gddr5 ekran kartının ram hızıyla alakalı. Kasanın raminin ddr3 olması birşeyi değiştirmez. Çok büyük ihtimalle çalışır. Anakartın model numarasını yazarsan daha iyi söyleyebilirim.

pc kaç yıllık? parçaların garantisi var mı?

Render performansı nasıl ''Sony Vegas Pro''

pc kaç yıllık? parçaların garantisi var mı?

Render performansı nasıl ''Sony Vegas Pro''

garanti süresi bitmiştir.
kasa 1,5 yıllık olması gerekiyor hocam(tam tarihi hatırlamıyorum, bu süre zarfında hiç format atılmadı.) , hicbir şekilde yorulmadı , render vs denemedim ama ciddi alıcı olur ise istediği programları indirerek test edebiliriz.

Son düzenleme:
garanti süresi bitmiştir.
kasa 1,5 yıllık olması gerekiyor hocam(tam tarihi hatırlamıyorum, bu süre zarfında hiç format atılmadı.) , hicbir şekilde yorulmadı , render vs denemedim ama ciddi alıcı olur ise istediği programları indirerek test edebiliriz.

Allah tan kork 1 tane mesajında coin kazdığınızı söylediniz !!

Allah tan kork 1 tane mesajında coin kazdığınızı söylediniz !!

:) şakamısın , evet coin kazmış olabilirim. 1-2 saat açık tutup kapattıgımı yazmadıgım icin olur olmadık şeyler yazmayın. coinden para kazanmadım merak amaclı 1,2 saat takılıp kapattım tum sistemi kafan rahat olsun.

:) şakamısın , evet coin kazmış olabilirim. 1-2 saat açık tutup kapattıgımı yazmadıgım icin olur olmadık şeyler yazmayın. coinden para kazanmadım merak amaclı 1,2 saat takılıp kapattım tum sistemi kafan rahat olsun.

[url=https://hizliresim.com/Qpql6g][/URL]

eminim öyledir

[MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] alıcıya yanıltma yapıyor ilgilenir misiniz

coin kazmış birde bir şey yapmadım diyor.. Daha ne yapıcaksın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri