Frankeinstein
Yasaklanmış
Arkadaşlar Baktım Herkes Bişeyi Anlatıyor Bende Anlatıym Benımkısı Değişik Ama Olumlu Sonuc Aldım Gerçekten Tabi Bazılarında Hüsranla Bitti Dediklerimi Uygularsanız Geçme İhtimaliniz Var.. Yazı Tamamen Bana Aittir.
ÜNLEM GEÇME
--------------------------------------------------------------------------
1 - yöntem: şimdi bi kanal açın sonra +15 dakikasını mutlaka açın ve çıkın kanaldan 1 gün beklesin
sonra kanalınıza girin para kazanmasını açın sonra videoyu atın eğer olmazsa videoyu atın sonra para kazanmasını açın
2 - yöntem: eğer 1 yöntem olmazsa yeni bi kanal açın gün bekletin kanalınzı aynı şekilde ve girin 1 ya da 2 tane kendi çektiğinz ya da
birleştirdğnz videoları atın daha sonra istediğnz videoları abartmadan atarsnz
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KANAL KAPANMASINA KARŞI ÖNLEM
https://plus.google.com/
1 kanalınıza mutlaka profil ve kapak fotoğrafları ekleyin
2 plusgooglenizde mutlaka bi arkadaş edinin
3 plusgooglenizde mutlaka bi durum ya da resim paylaşın
4 Bir kanala aynı anda, En fazla 20-30 video atın
5 Birden fazla kanalı olan arkadaşlar, birçok kanala video atarken, her gün 200-300'den fazla video
atıyor. Bir kanala bu kadar video atılarak daha fazla kazanacağı düşünülsede, bu şekilde yapılarak
Spam olayı gerçekleşiyor
6 Youtube kanalınıza video upload yaparken, 0'dan açmış olduğunuz bir kanalda en az 3 özgün
videonun olmasını öneririm.
7 Özel URL Alma
NOT: Bu Kanal Kapanmaları İşe Yaramıyor Diyen Arkadaşlar Çıkar Şimdi Biliyorum Deneyiin Ve Görün Bi Nebze Dahi Olsa Kanal Kapanmasını Engeller
Uygulamakta Zarar Gelmez. AYNI Şekilde Ünlem Geçme De.
NOT: EĞER BİRDEN 40 50 VİDEO SALLAYIP BAŞARILI OLAMAZSIN TEK TEK
HAYIRLI FORUMLAR.
ÜNLEM GEÇME
--------------------------------------------------------------------------
1 - yöntem: şimdi bi kanal açın sonra +15 dakikasını mutlaka açın ve çıkın kanaldan 1 gün beklesin
sonra kanalınıza girin para kazanmasını açın sonra videoyu atın eğer olmazsa videoyu atın sonra para kazanmasını açın
2 - yöntem: eğer 1 yöntem olmazsa yeni bi kanal açın gün bekletin kanalınzı aynı şekilde ve girin 1 ya da 2 tane kendi çektiğinz ya da
birleştirdğnz videoları atın daha sonra istediğnz videoları abartmadan atarsnz
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KANAL KAPANMASINA KARŞI ÖNLEM
https://plus.google.com/
1 kanalınıza mutlaka profil ve kapak fotoğrafları ekleyin
2 plusgooglenizde mutlaka bi arkadaş edinin
3 plusgooglenizde mutlaka bi durum ya da resim paylaşın
4 Bir kanala aynı anda, En fazla 20-30 video atın
5 Birden fazla kanalı olan arkadaşlar, birçok kanala video atarken, her gün 200-300'den fazla video
atıyor. Bir kanala bu kadar video atılarak daha fazla kazanacağı düşünülsede, bu şekilde yapılarak
Spam olayı gerçekleşiyor
6 Youtube kanalınıza video upload yaparken, 0'dan açmış olduğunuz bir kanalda en az 3 özgün
videonun olmasını öneririm.
7 Özel URL Alma
NOT: Bu Kanal Kapanmaları İşe Yaramıyor Diyen Arkadaşlar Çıkar Şimdi Biliyorum Deneyiin Ve Görün Bi Nebze Dahi Olsa Kanal Kapanmasını Engeller
Uygulamakta Zarar Gelmez. AYNI Şekilde Ünlem Geçme De.
NOT: EĞER BİRDEN 40 50 VİDEO SALLAYIP BAŞARILI OLAMAZSIN TEK TEK
HAYIRLI FORUMLAR.
Son düzenleme: