Kendimce Bulduğum Ünlem Geçme.

Frankeinstein

Yasaklanmış
Arkadaşlar Baktım Herkes Bişeyi Anlatıyor Bende Anlatıym Benımkısı Değişik Ama Olumlu Sonuc Aldım Gerçekten Tabi Bazılarında Hüsranla Bitti Dediklerimi Uygularsanız Geçme İhtimaliniz Var.. Yazı Tamamen Bana Aittir.
ÜNLEM GEÇME
--------------------------------------------------------------------------
1 - yöntem: şimdi bi kanal açın sonra +15 dakikasını mutlaka açın ve çıkın kanaldan 1 gün beklesin
sonra kanalınıza girin para kazanmasını açın sonra videoyu atın eğer olmazsa videoyu atın sonra para kazanmasını açın

2 - yöntem: eğer 1 yöntem olmazsa yeni bi kanal açın gün bekletin kanalınzı aynı şekilde ve girin 1 ya da 2 tane kendi çektiğinz ya da
birleştirdğnz videoları atın daha sonra istediğnz videoları abartmadan atarsnz

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KANAL KAPANMASINA KARŞI ÖNLEM
https://plus.google.com/

1 kanalınıza mutlaka profil ve kapak fotoğrafları ekleyin
2 plusgooglenizde mutlaka bi arkadaş edinin
3 plusgooglenizde mutlaka bi durum ya da resim paylaşın
4 Bir kanala aynı anda, En fazla 20-30 video atın
5 Birden fazla kanalı olan arkadaşlar, birçok kanala video atarken, her gün 200-300'den fazla video
atıyor. Bir kanala bu kadar video atılarak daha fazla kazanacağı düşünülsede, bu şekilde yapılarak
Spam olayı gerçekleşiyor
6 Youtube kanalınıza video upload yaparken, 0'dan açmış olduğunuz bir kanalda en az 3 özgün
videonun olmasını öneririm.
7 Özel URL Alma

NOT: Bu Kanal Kapanmaları İşe Yaramıyor Diyen Arkadaşlar Çıkar Şimdi Biliyorum Deneyiin Ve Görün Bi Nebze Dahi Olsa Kanal Kapanmasını Engeller
Uygulamakta Zarar Gelmez. AYNI Şekilde Ünlem Geçme De.

NOT: EĞER BİRDEN 40 50 VİDEO SALLAYIP BAŞARILI OLAMAZSIN TEK TEK

HAYIRLI FORUMLAR.

Son düzenleme:
ilgilendiğim nokta kanal kapanması :) hepsini bugün yaptım sabah 1 tane özgün video attım akşama 10 tane video yüklemesi yapacam bakalım.. + özel url yide editlersen iyi olur o ekstralara :)

Eyvallah Frankeinstein hocam.
bugün ne kadar çok taktik paylaşılıyor. :D

16 Kişi Bakmış 3 Kişi Yorum Yapmış Bişey Demiyorum Herkes Hazırcı Bari Bi Yorum Yapın.

Güncellemeden sonra 14 kanalım kapandı benımde eski kanallar ayakta yeniler spamdan sürekli kapanıyor..

hocam zaten bana yarasaydı teşekkür ederdim.Ama aynı yöntemi 10dan fazla denedim ama yok işime yaramıyor.Faakt emeğine sağlık ne diyim

Katılıyorum hocam plus olayı ünleme olmasa da kapanmalara karşı mantıklı

Bende kendime göre bir yöntemim var artık.Hemde bu kadar teferruatlı değil.Şuana kadar çok iyi gidiyor.Geçen r10 da bi arkadaş 200 TL ye satışını yapıyordu.Meğer biraz üstünde durunca işi çözüyorsun.

16 Kişi Bakmış 3 Kişi Yorum Yapmış Bişey Demiyorum Herkes Hazırcı Bari Bi Yorum Yapın.

Kardeş yorum yapmamızı istiyorsun orada eleştiri de yapmayın demişsin .. şimdi ben senin bu konuna alakası yok her turlu kapanıyor desem sen ne diyeceksin?

bunlar senin işine yarıyorsa daha sağlam yapmak için kanal kelime anahtarını da girersen tam olur

Son düzenleme:
Kardeş yorum yapmamızı istiyorsun orada eleştiri de yapmayın demişsin .. şimdi ben senin bu konuna alakası yok her turlu kapanıyor desem sen ne diyeceksin?

bunlar senin işine yarıyorsa daha sağlam yapmak için kanal kelime anahtarını da girersen tam olur

ben o şekilde demedim yani teşekür edebilrdiniz mesela ?

öncelikle teşekkür ederim bilgiler için ama,

kanal kapanma maddelerinin hiç birine uymuyorum,

ne resim ne kapak, bugün sadece 600 700 video attım kanala, 6 7 aydırda hiç kanalım kapanmadı, daha öncede açmıştın bu konuyu hocam.. uygulayacaklara önerim,

videolarınızı vds üzerinden browseri kullanarak yükleyin kanallara,
kanalınızı hiçbir bota bağlamayın..
garanti olsun istiyorsanızda 2 haftada bir vdsin ip değiştirin..

bu yöntemle kanallarım spamdan kapanmıyor..

ben o şekilde demedim yani teşekür edebilrdiniz mesela ?

işime görmeyen bir konu için ( işimi görse de farketmez ) " teşekkür ederim " yazarsam inan forumda post kasıyorsun diyecek adam coktur yazmasa da içinde tutacaktır yarın diğer gun bunu bana hatırlatacaktır. birine yardımcı olayım dedim 10 satırlık yazı yazdım en son oradan biri kardeş sen ne diye post kasıyorsun dedi :) yani onun için yazmamıştım kusura bakma .. yine de teşekkürler

işime görmeyen bir konu için ( işimi görse de farketmez ) " teşekkür ederim " yazarsam inan forumda post kasıyorsun diyecek adam coktur yazmasa da içinde tutacaktır yarın diğer gun bunu bana hatırlatacaktır. birine yardımcı olayım dedim 10 satırlık yazı yazdım en son oradan biri kardeş sen ne diye post kasıyorsun dedi :) yani onun için yazmamıştım kusura bakma .. yine de teşekkürler

Kardeş O Zaman Hiç Yorum Yapmayacan Yani

bende az öcne ufacık birşeyle geçirdim hiç geçmeyen videoyu.durun bakalım deneme yanılma yapıcam biraz.Şimdi bilgi isterler vrmedim diye laf yaparlar.Bana kalsın diyelim.(Bu aralar böyle laflar moda oldu) :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri