Kendime telif atmak istiyorum .

• Kullanıcı Enes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Enes

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar daha önce de konular açıldı fakat sonucu yazan kimse olmadı. Bir kanalım yüzünden adsense hesabım çöp oldu yeni bir kanal açınca 2 gün sonra para kazanmalar gidiyor .
Ben bu sebep olan hesabın sadece kanal ismini biliyorum . Daha önce konu açtım flagdan kapatmak için ama kapanmadı kanal .
Bende şimdi kanalıma 3 telif yollayıp kapatmayı düşünüyorum .

Sizce 3 telifden kanalı kapatmam sorunu çözer mi .
Birde 3 telif yiyen kanal devre dışı bırakıldı diye mi yazar yoksa giriş yapılabilir durumda mı olur .
Yardımlarınıza çok ihtiyacım var bilenler yardımcı olursa çok sevinirim .

3 telifle kanal direk kapanır giriş yapsanız bile kanala ulaşamazsınız.

Kapanır sorun olmaz girdiğinizde hesabın fesh edildiğini görürsünüz.Ama kanıt sunamazsanız burada paylaşmayın.

3 telifle kanal direk kapanır giriş yapsanız bile kanala ulaşamazsınız.

Anladım hocam sizce adsenseyi kurtarır mı 3 telifden kanalı kapatmak

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

---------- Mesaj saat 20:37:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:35:22 civarında gönderildi. ----------

Kapanır sorun olmaz girdiğinizde hesabın fesh edildiğini görürsünüz.Ama kanıt sunamazsanız burada paylaşmayın.

Tabi hocam şu an teldeyim internet Cafe'ye gidersem kanıt sunarım inş . Zaten telifi kendim atıcam paylaşmama gerek te yok aslında .
Zaten daha önce hiç telif atmadım daha nasıl atıldığını da bilmiyorum :)

zaten başka çaren yok ...
hesap bilgilerini unuttuysan ve kurtaramıyorsan yapacak bir şey olmuyor.

zaten başka çaren yok ...
hesap bilgilerini unuttuysan ve kurtaramıyorsan yapacak bir şey olmuyor.

Öyle ama flag veya telif hangi yolu seçmeliyim

---------- Mesaj saat 21:06:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:06:16 civarında gönderildi. ----------

Telif atma yolunu neden denemediniz kendi kanalınız ise ?

Öyle ama flag veya telif hangi yolu seçmeliyim

---------- Mesaj saat 21:06:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:06:16 civarında gönderildi. ----------

Telif atma yolunu neden denemediniz kendi kanalınız ise ?

denediğim yöntemleri yazayım kardeşim
1)Flag atmayı denedim 3 4 gün yemedi
2)kendime telif atmayı denedim 5 farklı kanaldan yemedi
3)Hatrı sayılır arkadaşlardan telif atmaya yardımcı olmasını istedim yemedi
4)para ile kapattırmaya çalıştım yine yemedi

benim yapabildiğim bu kardeşim..

denediğim yöntemleri yazayım kardeşim

1)Flag atmayı denedim 3 4 gün yemedi

2)kendime telif atmayı denedim 5 farklı kanaldan yemedi

3)Hatrı sayılır arkadaşlardan telif atmaya yardımcı olmasını istedim yemedi

4)para ile kapattırmaya çalıştım yine yemedi

benim yapabildiğim bu kardeşim..

Peki telif nasıl yemiyor ben orasını anlamadım 3 telif yolladınız mı Yada kabul mü görmedi .

Peki telif nasıl yemiyor ben orasını anlamadım 3 telif yolladınız mı Yada kabul mü görmedi .

sahte telif olayını beceremiyorum sanırım bide kanalın eski muhabbeti çok değişkenlik yaratıyo..

sahte telif olayını beceremiyorum sanırım bide kanalın eski muhabbeti çok değişkenlik yaratıyo..

Ben yeni bir kanal açıp sorunlu kanala telif atsam kabul görme ihtimali varmı peki .

Ben yeni bir kanal açıp sorunlu kanala telif atsam kabul görme ihtimali varmı peki .

işte durum tam tersi üstad :)

Sıkıntılı kanal yeni senin kanalın eski olsa veyahut

sıkıntılı kanal da yeni senin kanalında yeni olsa kapanma ihtimali daha fazla

işin özü eski kanalları kapattırmak daha zor

Saygılar..

işte durum tam tersi üstad :)

Sıkıntılı kanal yeni senin kanalın eski olsa veyahut

sıkıntılı kanal da yeni senin kanalında yeni olsa kapanma ihtimali daha fazla

işin özü eski kanalları kapattırmak daha zor

Saygılar..

Kanal 6 aylık hocam bide işin ilginç tarafı kanal da reklam çıkıyor :)
Sizce 6 ay eski sayılırmı ?

Arkadaşlar daha önce de konular açıldı fakat sonucu yazan kimse olmadı. Bir kanalım yüzünden adsense hesabım çöp oldu yeni bir kanal açınca 2 gün sonra para kazanmalar gidiyor .
Ben bu sebep olan hesabın sadece kanal ismini biliyorum . Daha önce konu açtım flagdan kapatmak için ama kapanmadı kanal .

Birde 3 telif yiyen kanal devre dışı bırakıldı diye mi yazar yoksa giriş yapılabilir durumda mı olur .

3 telif yiyen bir kanalım var bu kanal yüzünden p.kazanmam devre dışı 1adsense çöp durumda kanala gmaille ulaşamıyorum devre dışı diyor. url olarak girincede "Aralarında şunların da bulunduğu hak talebinde bulunanlardan telif hakkı ihlaliyle ilgili birden çok üçüncü taraf bildirimi aldığımız için xx adlı YouTube hesabını feshettik: " uyarısı veriyor yani diyecegim şu ki teliften kapatsan bile kanalı p.kazanma yine gidebilir dikkatli ol

3 telif yiyen bir kanalım var bu kanal yüzünden p.kazanmam devre dışı 1adsense çöp durumda kanala gmaille ulaşamıyorum devre dışı diyor. url olarak girincede "Aralarında şunların da bulunduğu hak talebinde bulunanlardan telif hakkı ihlaliyle ilgili birden çok üçüncü taraf bildirimi aldığımız için xx adlı YouTube hesabını feshettik: " uyarısı veriyor yani diyecegim şu ki teliften kapatsan bile kanalı p.kazanma yine gidebilir dikkatli ol
hadi ya kötü oldu bu :) ama üçüncü taraf demiş hocam gitme sebebi buysa ben şansımı denemelimiyim sizce.
Ya bi bulabilsem şu kanalın mailini :)

hadi ya kötü oldu bu :) ama üçüncü taraf demiş hocam gitme sebebi buysa ben şansımı denemelimiyim sizce.
Ya bi bulabilsem şu kanalın mailini :)

teliften kapatılınca üçüncü taraf diyor öyle uyarı veriyor :D

Hocam benimde aynı şekilde bi kanalım vardı. Kanalı sahte teliflerle kapattım ama hala diğer kanallarımın para kazanmasını kapatıyor... Adsense çöp oluyor yani

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri