Kendine Telif Atıp Ödeme Alan ?

• Kullanıcı Cagdaser
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Cagdaser

Kayıtlı Üye
evet arkadaşlar dediğim gibi beklemediğiniz kazandıran bi kanalınıza telif falan gelmiştir belki para kazanması gitmeden 2 telifte siz kendiniz atıp kapattırdığınız kanalınız oldu mu ? ödeme alabildiniz mi bir sıkıntı oluştumu bu konuda var mı deneyen içimizde ?

evet arkadaşlar dediğim gibi beklemediğiniz kazandıran bi kanalınıza telif falan gelmiştir belki para kazanması gitmeden 2 telifte siz kendiniz atıp kapattırdığınız kanalınız oldu mu ? ödeme alabildiniz mi bir sıkıntı oluştumu bu konuda var mı deneyen içimizde ?

Telifle kapanan kanalın parasını alıyorsun zaten.

Telifle kapanan kanalın parasını alıyorsun zaten.

hocam bunu biliyoruz zaten benim burada bahsetmek istediğim olay ilk gelen teliften sonra nasıl bi yol izlemek çünkü para kazanmanın ne zaman gideceğini tam anlamıyla kestirilemiyor ? yapan varsa uygulayan nasıl bi yol izliyor o önemli benim için yoksa teliften kapanan kanalın parasının alındığı bende biliyorum. ve bu teliften kanal gittikten sonra diğer kanallar için dahala bir risk bırakıyor mu ? bunlar önemli

Fazla telif gelmesi para kazanmasının kapatılmasına sebep olmuyor mu ? Siz telifi attınız kanal hemen kapanmıyor diye biliyorum süre veriyor savunma için. Eğer o sırada para kazanmalar giderse daha kötü olur sanki.

Fazla tefil gelmesi para kazanmasının kapatılmasına sebep olmuyor mu ? Siz telifi attınız kanal hemen kapanmıyor diye biliyorum süre veriyor savunma için. Eğer o sırada para kazanmalar giderse daha kötü olur sanki.

İşte hocam bende bunu tespit etmek amacıyla açtım konuyu can alıcı noktası olayın bu bunu belirlemek lazım eğer uygulayan deneyen olmuşsa.

hocam bunu biliyoruz zaten benim burada bahsetmek istediğim olay ilk gelen teliften sonra nasıl bi yol izlemek çünkü para kazanmanın ne zaman gideceğini tam anlamıyla kestirilemiyor ? yapan varsa uygulayan nasıl bi yol izliyor o önemli benim için yoksa teliften kapanan kanalın parasının alındığı bende biliyorum. ve bu teliften kanal gittikten sonra diğer kanallar için dahala bir risk bırakıyor mu ? bunlar önemli

Benim telif yüzünden hiç para kazanmam gitmedi.Elimde 60 kadar kanalım var, hemen hemen yarısında 1er adet telif var ve para kazanmaları açık.15 gündür falanda böyle devam etmekte.

Content ID yüzünden para kazanmalar gidiyor diye biliyorum.En azından Aralık ayında benim öyle olmuştu.

2.telifte para kazanma gider

peki hocam bi telif ortalama karşı taraf attıkdan ne kadar süre sonra bildirim olarak geliyor biliyor musunuz ? yani yansıyor. 3ü aynı anda gelir mi ? mesala biri
16 diğer 20 diğeri 12 saat önce atılmış olsa

---------- Mesaj saat 19:44:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:43:29 civarında gönderildi. ----------

Benim telif yüzünden hiç para kazanmam gitmedi.Elimde 60 kadar kanalım var, hemen hemen yarısında 1er adet telif var ve para kazanmaları açık.15 gündür falanda böyle devam etmekte.

Content ID yüzünden para kazanmalar gidiyor diye biliyorum.En azından Aralık ayında benim öyle olmuştu.

[MENTION=124]EnemyHunter[/MENTION] da 2.telifle otomatikman para kazanmanın gittiğini belirtmiş kesinse eğer dikkat edin hocam 2.telife mağdur kalıp diğer yarı kanalıda yakmayın

2. Telifte para kazanma gidiyor diye bir kural yok.. Benim bu ay 3 tane kanalım 2 telifli bekliyor sıkıntı yok.. Ama 1 telif yemiş diğer bir kanalım için uyarı geldi bütün kanal maillerine para kazanmalarınız kapanabilir diye..

Bence sen 1. veya 2. telif diye bakma, herhangi bir kanalın telif yerse anında sil eğer dersenki izlenimi falan güzel kanalın o zaman bir yandan gelen telifi kaldırmak için uğraş diğer yandan da kanal maillerini daha sık kontrol et uyarı gelmiş mi diye....

2. Telifte para kazanma gidiyor diye bir kural yok.. Benim bu ay 3 tane kanalım 2 telifli bekliyor sıkıntı yok.. Ama 1 telif yemiş diğer bir kanalım için uyarı geldi bütün kanal maillerine para kazanmalarınız kapanabilir diye..

Bence sen 1. veya 2. telif diye bakma, herhangi bir kanalın telif yerse anında sil eğer dersenki izlenimi falan güzel kanalın o zaman bir yandan gelen telifi kaldırmak için uğraş diğer yandan da kanal maillerini daha sık kontrol et uyarı gelmiş mi diye....

Hocam sorun şu ki bizim için önemli olan kanal değil sadece o telif gelene kadar kazandığı parayı içerden kurtarabilelim yeter gündemlik günlük çalışıyoruz zaten, kanalın daim olması sorun değil.

Hocam sorun şu ki bizim için önemli olan kanal değil sadece o telif gelene kadar kazandığı parayı içerden kurtarabilelim yeter gündemlik günlük çalışıyoruz zaten, kanalın daim olması sorun değil.
Cek kanali komple gizliye dursun,o ayki kazancinida alinca sil kanali kokden tamamdir.Kendi kanalina telif attiginda para kazanmasi gidermi gitmezmi kanalmi silini bu net degil.Kanal gider bu gercek ama sen isini garantiye alacaksan boyle yap,kanaldaki herseyi gizle olsun bitsin.

Cek kanali komple gizliye dursun,o ayki kazancinida alinca sil kanali kokden tamamdir.Kendi kanalina telif attiginda para kazanmasi gidermi gitmezmi kanalmi silini bu net degil.Kanal gider bu gercek ama sen isini garantiye alacaksan boyle yap,kanaldaki herseyi gizle olsun bitsin.

abi tamam ama olayın biraz ayrıntıları var müsait olduğunda bir 5 dk konuşsak çok iyi olur fikir i geniş çaplı danışırsam olumlu bir sonuç alıcam çünkü burada tam açamadığım için konuyu fikirlerden olumlu dönüş alamıyorum, skype ya da pm den dönersen çok sevinirim 5-10 dk a varacağım sonuç ve doğrultuyu belirtirim burada gene nasıl bi yol izlenmesi gerektiğini.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri