Kendinizi en zengin hissettiğiniz anınız?

chatmece

Kayıtlı Üye
İlk olarak ben başlayım. Kendimi zengin ne zaman hissettim...

Yer: Girne lemar/kktc
Tarih: 10 Kasım 2012 saat:20:30 seansı.

Kenan imirzalıoğlu ve Osman sınav, bu iki güzel insan bir araya gelince film izlemek başka güzel oluyor. Uzun hikaye filmi çıkmıştı o zamanlar, kıbrısta gösterime girmesini bekliyordum 4 gözle. İlk fırsatta filmi izleme şansı buldum ve salonda benden başka kimse yoktu :) İnanın koca salonda tek başına sineme izlemek gerçekten çok keyif verici oluyormuş bunu test ettim onayladım :D Canım sıkıldıkca salonda gezindim, istediğin koltuğa oturdum salonda benden başka ses çıkartan yok istediğim gibi filme yorum yaptım (sesli şekilde) belki filme 12.50 tl verdim ama o gün kendimi zengin hissetmiştim.

O günden bazı kareler...

575134_439580829437041_1380677581_n.jpg

175976_439581356103655_1724595807_o.jpg

171990_439581669436957_518543267_o.jpg

621383_439581896103601_267121848_o.jpg

Youtube şu güncellemeri yapmadan önce arabamla kafeye gidip ona bakarak nargilemi içmiştim. O gün kendimi oldukça zengin hissetmiştim şimdi ise her gün fakir hissediyorum ki zaten öyleyim :D

Youtube şu güncellemeri yapmadan önce arabamla kafeye gidip ona bakarak nargilemi içmiştim. O gün kendimi oldukça zengin hissetmiştim şimdi ise her gün fakir hissediyorum ki zaten öyleyim :D

üzme canını benim gibi evde yap :D
Plnvpb.jpg

herkez yazsın konu zenginleşirse bende güzel bi anımı yazarım :D

olur da kanal kapanmazsa ve kazanç böyle devam ederse uzun bir zamandan sonra kendimi bir nebze olsun zengin hissedecem gerçi umutlarım pek fazla yok kapanana ödeme yapılmadığı için hakkımızda hayırlısı diyelim

kredi kartımın asgarisini değilde tamamını yatırmıştım o zaman hissettim :)

Zengin hissetmek öyle bir his hiç olmadı, ne zaman hayal kursak suya düştü, ama genede umut fakirin ekmeği kovalamaya devam :)

awesomeness ten alacağım olan 50k usdyi alamayıp kanalımın patladığı gün. ulan milletin belkide hayatı boyunca çalışıp kazanamayacağı parayı ben kaybediyorum diye düşünmüştüm

metrobüste başkasının yerine akbile basıp parasını vermeye çalısınca almamıstım o zaman kendimi cok zengin hissettim :)

ben her ay sonu hissediyorum aslında....

daha önce bi konuda daha demiştim,yt işine ilk başladıgım günden itibaren her ay kazandıgım paradan bi miktar sokak hayvanları için ayırıyorum.bulundugum yerdeki hayvan barınagına heray kedi/köpek maması alırım mesela.kazancım az gelirse az,çok gelirse çok tabi kazancıma oranla degişir aldıgım mama miktarı.son 4 yılda yanlış hatırlamıyorsam sadece 1 ay boş geçtim.onun haricinde çok şükür az çok bişeyler kazandım,dedigim gibi kazancımın bi bölümünüde bu şekilde harcadım.inşallah işler hep iyi gider,böyle devam ederim.ayrıca çocuk büyütür gibi evde baktıgımız bi kedimiz de var.bi çocugum olsa masrafı ancak bu kadar olur yani,maddi olarak :)

kendimi zengim hissettigim husus en çok burada oluyor işte.her ay o mamaları aldıgımda,mamaları verdigim barınakdaki elemanlar gönderdigim mamaları açarken,hayvanlar onları yerken resimlerini/videolarını çekip atar.paramın boşa gitmedigini bileyim diye.bu çok güzel bi duygu gerçektende.kendime bakıyorum,ihtiyaçlarımı karşılıyorum ve üstüne bu canlarada bi faydam dokunuyor çok şükür heray diyorum ve kendimi önemli/varlıklı hissediyorum.

Youtubeden yüklü miktarda ödeme aldığım gün akşama kadar catır catır yediğim gün masaları donattım gün gece mekanına 4x li hesap ödediğim zaman :D

Kredi çekip ilk arabamı almıştım. Hevesle benzinciye gidip "Fulle" demiştim. Benim için zenginlik o tek kelimeyle sınırlı :D .

Kendimi hiç bir zaman fakirim yada zenginim diye düşünmediğim için böyle şeyler hiç hissetmedim

(Geçmişte ekmek almak için 10 kuruş bulamadığımız zamanlar oldu)

bu arada

[MENTION=12660]Paramedic[/MENTION] adamsın senin gibileri görünce insanlık ölmemiş diyorum

Son düzenleme:
Dusundum de kendimi zengin hisetigim bir sey olmamis

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri