Kesinleşme Olmadığının Açık Kanıtı

• Kullanıcı velixyz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
arkadaşlar kesinleşmeyenler ve yüksek kesinti yaşanlar hiç dikkat etti mi acaba ocak 11 tarihinde aktif açık kanalları adsenseye bağlı var mıydı yoksa hiç yok muydu bende kesinleşmeyen adsenselerde hiç aktif kanal yoktu bağlı değildi yani bundan olabilir mi acaba???

arkadaşlar kesinleşmeyenler ve yüksek kesinti yaşanlar hiç dikkat etti mi acaba ocak 11 tarihinde aktif açık kanalları adsenseye bağlı var mıydı yoksa hiç yok muydu bende kesinleşmeyen adsenselerde hiç aktif kanal yoktu bağlı değildi yani bundan olabilir mi acaba???

Olabilir. 2 kanal bağlı adsensede, 1 tane yüksek gelirli spamdan kapanmış kanal 1 tane de günlük 1-2 tl veren aktif bir kanal vardı. 40 tl kesinleşti. %98 kesinti oldu. Yani çok kazandıran kanalın gelirini kesmişler. İnşallah diğer aya kesinleşir o da.

2 tane aktif telifsiz kanalım var. Sadece bu iki kanal bağlı kanala. İkisine de uzun zamandır video atmış değilim. Şuanda normal haricinde bir kesinti olmadan sıkıntısız kesinleşti.

burda bence doğru bir noktaya parmak bastın sadece 1 adsensem de şuan açık kanal vardı diğerlerinde aktif kanal yoktu diğer hiç birinde kesinleşme olmazken sadece kanal olan adsensede %90 da olsa kesinti oldu yani

Arkadaşlar 4 aydır anladığım durum şudur
1. Adsense de kanal kapanmışsa o adsense tüm kanallar özgün de olsa inceleme geçiriyor ve sorunlar başlıyor
2. Video yuklenildiginde engele takilan videolarin sayısı yine o kanal ve bağlı olduğu adsense etkiliyor

3. Aynı ip den girisler hesap ekle bolumunden yapilmadigi surecte kanalin kapanmasina kadar gidiyor ama hesap ekleden ekledigim kanallarda nedense kapanma yasamiyorum
yazdiklarim yanlistir belki ama yasadiklarim ve gozlemlerim bunlar
vs vs vs

https://productforums.google.com/forum/#!topic/adsense-tr/23SgdeonNk8;context-place=forum/adsense-tr

Konusu açıldımı bilmiyorum ama verdiğim linkte yazılan yorumları gördünüz mü arkadaşlar ?

Mesajlardan birisi

"ulasocal dedi ki:

Rs iken siz o konuları açtığımızda, Ezgi denilen Google çalışanına Yükselen Yıldız Mentor Gizli Tartışma bölümünden moreandmore ve yusufergisi olarak sizlerin sorunu sorduk. Böyle hata olmaz yüzlerce kişi soruyor dedik. Önce algoritmada çalışma oldu diyin dediler. Ben artık dayanamadım bir hata varsa düzeltin bu insanlara yalan söylemek istemiyorum dedim. Yanıt beklediklerini ilettim. Hatta bir ara pub idlerini isteyin dedi. Bende o rekor kıran konuyu açtım. Ona linkini verdim.Yani itiraf etti. Bize en son hangout görüşmesinde evet varmış bende yanıldım dedi. Bugün her perşembe toplantı yapılacaktı ve bana demek ki bazı ısrarlarım yüksek yerlere ulaştıki bugün seni Rs likten alıyorum dedi.Bize algoritma gereği diyen kişinin mail adresi budur. Artık ona yazabilirsiniz."

Son düzenleme:
keşke kesinleşme olmasaydı.%5 de olsa bir daha ki ay yada başka bir ay kesinleşme umudu taşırdım hiç değilse.her adsense de %90 kesintiden iyidir bir umut taşımak.bu işe girdiğimden beri ilk defa kafamı 2 elimin arasına almış düşünmeye başladım.

Kesinleşmemiş olması kesinleşeceği anlamına gelmiyor ki.ekimden beri ne ban yedi ne kesinleşti adsensem

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri