Kesinlesmeye saatler kala para kazanma kapandı?

• Kullanıcı hedefyoutube
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

hedefyoutube

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar adsenseme bağlı 10 kanalım bu sabah topluluk ihtarı gösterilerek tüm kanallarımın para kazanması kapatılmış bulunmaktadır.
Bazı sorularım olacak:
1)Bu gece param kesinlesirmi? Şubat ayı 300 kusur liraidi. En azından pin yola cıkması için 11 tlye ihtiyaç var
2)Tüm kanallar kontrol edildi hepsinin para kazanması kapatılmış, olduğu halde, hala adsenseme hitler yansıyor. Ve ilginçtir reklamlara yapılan tıklamalarda yansıyor. Bu ne demek simdi?
3)Ne yapmamı önerirsiniz?

Düzeltme;
Arkadaşlar 344 tlnin 288 tlsi kesinleşmiş durumda

Bir sure sonra yansima duracak. Gecen ayin kazanclari bugun kesinlesir. Fakat bu ay kazandiginiz para onumuzdeki ay kesinlesmeyecektir.

Bir sure sonra yansima duracak. Gecen ayin kazanclari bugun kesinlesir. Fakat bu ay kazandiginiz para onumuzdeki ay kesinlesmeyecektir.

Gecen ayın kazancını alırız, dogrumu anladım?
Birde G+ kesme islemini simdimi yapayım. Para kesinlesme olduktan sonramı?

Kanalları kontrol et para kazanması kapanmamis kanal olabilir. Bi kere basima gelmiş ti ne hikmetse o kanalin para kazanmasi kapanmamisti

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gecen ayın kazancını alırız, dogrumu anladım?
Birde G+ kesme islemini simdimi yapayım. Para kesinlesme olduktan sonramı?
Evet alirsiniz. G+ islemini de ne zaman isterseniz o zaman yapin.

hocam şubat ayında 3k kazanç vardı 1 Mart sabahı para kazanmaya kapandı,kesinleşme imkanı varmı,

Kimine gore ayi atlattin mi para kesinlesiyor. Fakat para kesinlesmesine 1 hafta kala kapanan hesaplarin paralarinin kesinlesmedigini de gordum, 10 gun once para kazanmasi kapanmis hesaplarin (sizin gibi ) paralarinin kesinlestigini de.

Icinde oldugunuz durum ile ilgili kesin bir yorum yapamiyorum . Zira youtube bu tur konularda ne yapacagini hala cozemedim.

Arkadaşlar benim bildiğim ay bitince o ay kazandıklarınız gelir.Yani Şubat 28 gece 23:59da para kazanma açıksa o ayın kazancını alırsınız.1 martta kapanırsa şubat kazancını etkilemez.Bir hurafe uyduruldu kesinleşene kadar para kazanmalar giderse kazançlar gider diye.Evet kazançlar gider ama içinde bulunduğun ayın kazançları gider.Benim başıma para kazanma kapanması olayı çok geldi.Yukarda belirttiğim gibi önceki ayın kazançlarını aldım.

aktif bir kanal varsa yani para kazanması açık o zamanda paranın kesinleşme imkanı var.

aktif bir kanal varsa yani para kazanması açık o zamanda paranın kesinleşme imkanı var.
Para kazanması acık kanal yok su anda. Hepsinin para kazanması kapatılmış durumda.
Bu geceyi beklemekten başka çare yok nasılsa. Gece bu konuda durumu bildiririm. Çok sağolun arkadaşlar.
G+ kesme islemleri ile ugrasayım en iyisi.

benim 2 defa para kazanma gitti,2sinde de kesinti olmadı...
3.başıma gelse ne olacağı belli değil ...
bu iş şansa kalıyor biraz.G+ için de beklemenin anlamı yok.bir an önce sorunlu kanalı silip aç.

benim 2 defa para kazanma gitti,2sinde de kesinti olmadı...
3.başıma gelse ne olacağı belli değil ...
bu iş şansa kalıyor biraz.G+ için de beklemenin anlamı yok.bir an önce sorunlu kanalı silip aç.

Sorunlu kanaldaki kazanç iyi hocam. Simdi kanalı silersem gece kesinlesmeye girmeme ihtimali yokmudur?
G+ kesme isini yapacağım simdi. Tüm kanalların. Ama sorunlu kanalı gece kesinleştikten sonra silecegim.
Sizce oylemi yapmalıyım?

Sorunlu kanaldaki kazanç iyi hocam. Simdi kanalı silersem gece kesinlesmeye girmeme ihtimali yokmudur?
G+ kesme isini yapacağım simdi. Tüm kanalların. Ama sorunlu kanalı gece kesinleştikten sonra silecegim.
Sizce oylemi yapmalıyım?

kanal topluluktan kapatılmış.sounlu kanalın para kazanması kapatılmamış neyse ki...bana göre zaten o kesinleşir.kapatılmış kanalı silsen ne olacak dursa ne olacak.geceye kadar durması da zarar vermez herhalde...için nasıl rahat edecekse öyle yap...

kanal topluluktan kapatılmış.sounlu kanalın para kazanması kapatılmamış neyse ki...bana göre zaten o kesinleşir.kapatılmış kanalı silsen ne olacak dursa ne olacak.geceye kadar durması da zarar vermez herhalde...için nasıl rahat edecekse öyle yap...

Sadece düzeltmee hocam.
Sorunlu kanalında para kazanması kapalı. Yanlış anlaşılma oldu galiba .
Adsemseme bağlı tüm kanallarının para kazanması kapalı

Arkadaşlar benim bildiğim ay bitince o ay kazandıklarınız gelir.Yani Şubat 28 gece 23:59da para kazanma açıksa o ayın kazancını alırsınız.1 martta kapanırsa şubat kazancını etkilemez.Bir hurafe uyduruldu kesinleşene kadar para kazanmalar giderse kazançlar gider diye.Evet kazançlar gider ama içinde bulunduğun ayın kazançları gider.Benim başıma para kazanma kapanması olayı çok geldi.Yukarda belirttiğim gibi önceki ayın kazançlarını aldım.

geçtiğimiz aylarda ayın birinci günü para kazanmam kapatıldı bir önceki ayın kazancını alamadım

---------- Mesaj saat 17:01:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:56:52 civarında gönderildi. ----------

Sadece düzeltmee hocam.
Sorunlu kanalında para kazanması kapalı. Yanlış anlaşılma oldu galiba .
Adsemseme bağlı tüm kanallarının para kazanması kapalı

kardeş sen hepsinin google plus yöntemiyle para kazanmalarını aç, para kazanma açılır açılmaz sorunlu kanalı sil bence diğerlerine dokunma böyle yaptığında para kazanma kesinleşir diye düşünüyorum

KESİnleşmeler her ayın 15 de olmuyormu
yani şubat ayının kazancı bu gecemi kesinleşecek yoksa ayın 15 demi ?

[MENTION=4347]daralll[/MENTION] [MENTION=3406]fatihxxx[/MENTION]

Arkadaşlar G+ kesme işlemini yaptıktan ne kadar süre sonra G+ ile bağlantı kurulmalı?

Arkadaşlar G+ kesme işlemini yaptıktan ne kadar süre sonra G+ ile bağlantı kurulmalı?

en az 20 dk bekle...işlemin tamamlanması 20dk yı bulur...

bu arada bir kanalımda deneme yapıp en tehlikeli kategoride yükleme yapıyordum...100 videodan 30u dünya engeline,geri kalanı ünleme takılmıştı.o kadar dünya engelinden sonra para kazanması kapatılmış.neyse ki adsenseye bağlamamıştım :D

google plus yöntemi ile bağlantıyı kestikten sonra 20 dk uyarısı çıkması lazım yoksa para kazanma açılmaz buna dikkat et 20 dk sonra tekrar bağlayabilirsin

en az 20 dk bekle...işlemin tamamlanması 20dk yı bulur...

bu arada bir kanalımda deneme yapıp en tehlikeli kategoride yükleme yapıyordum...100 videodan 30u dünya engeline,geri kalanı ünleme takılmıştı.o kadar dünya engelinden sonra para kazanması kapatılmış.neyse ki adsenseye bağlamamıştım :D
Benim bütün kanallarının para kazanmasının sebebi de dün 1 aylık kanalımdaki 2 videoya ünlem gelmiş olması :)
Üstelik ünlemler gelir gelmez temizlendigi halde.
Bütün kanallarının maillerini takip ettim sadece bu iki ünlem bildirinsen başka birşey yok. :)
Sen 30 ihtar ve sayısız ünlemden bahsediyorsun :)

20 dakika sonra kanalın G+ bağlantısını yaptıktan sonra para kazanma hemen gelirmi? Yoksa G+ bağlama olmadan önce para kazanmanın acılmasınımı beklemeliyim?

[MENTION=3406]fatihxxx[/MENTION]
Bu 20 dakika yazısı nerde yazmayı gerekiyor?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri