Kesinlesmeye saatler kala para kazanma kapandı?

• Kullanıcı hedefyoutube
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Benim bütün kanallarının para kazanmasının sebebi de dün 1 aylık kanalımdaki 2 videoya ünlem gelmiş olması :)
Üstelik ünlemler gelir gelmez temizlendigi halde.
Bütün kanallarının maillerini takip ettim sadece bu iki ünlem bildirinsen başka birşey yok. :)
Sen 30 ihtar ve sayısız ünlemden bahsediyorsun :)

20 dakika sonra kanalın G+ bağlantısını yaptıktan sonra para kazanma hemen gelirmi? Yoksa G+ bağlama olmadan önce para kazanmanın acılmasınımı beklemeliyim?

[MENTION=3406]fatihxxx[/MENTION]
Bu 20 dakika yazısı nerde yazmayı gerekiyor?

plus bağlantısını kestikten sonra hemen bağlamaya çalışınca 20 dk uyarısı verir
bunu vermiyorsa bağlantıyı tekrar kesmen lazım

---------- Mesaj saat 18:07:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:06:57 civarında gönderildi. ----------

20 dk uyarısı kırmızı bir yazıyla gelir üst üstü televizyona benzer görünütü şeklinde resimde çıkar

---------- Mesaj saat 18:09:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:07:42 civarında gönderildi. ----------

para kazanma plus bağlantısı yapılı iken gelir bunu unutma

alt kanala düştükten sonra 3-4 saat içinde para kazanma gelir.
alt kanala düşüremezsen bana ulaş.team den hallederiz.

[MENTION=3406]fatihxxx[/MENTION]
[MENTION=4347]daralll[/MENTION]

Hocam Allah sizlerden razı olsun.

KYK yurttayım. Bilgisayar yok. Tüm islerimi cep telefonun ile yapıyorum.
Darall hocam durum böyle. Sağolun inşallah bundan sonrasını hallederim. Olurda yapamazisem sizlerin değerli görüşleri benim için daima önemli.
Tekrar teşekkürler.
Konuya yazan, yazmayan bütün arkadaslara teşekkürler.

Alt kanallarin para kazanmaları acilabiliyormu hocam?

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alt kanallarin para kazanmaları acilabiliyormu hocam?

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bir kişi biliyor o da devlet sırrı gibi saklıyor...
bazılarına parayla açıyor...
(o en azından bildiğini belli ediyor,bir de bilip de çıtı çıkmayanlar var)

dun bos duran adsenseme pin istemek için 20 dolar kazanclı bi kanal bagladım 15 dk önce 1 tane kanal olan adsensedeki o tek kanalın para kazanması kapandı böyle bir iş yoktur arkadas :D

dun bos duran adsenseme pin istemek için 20 dolar kazanclı bi kanal bagladım 15 dk önce 1 tane kanal olan adsensedeki o tek kanalın para kazanması kapandı böyle bir iş yoktur arkadas :D

Bu ay bağladığı n icin zaten orda kesinleşmezdi

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

benim 2 defa para kazanma gitti,2sinde de kesinti olmadı...
3.başıma gelse ne olacağı belli değil ...
bu iş şansa kalıyor biraz.G+ için de beklemenin anlamı yok.bir an önce sorunlu kanalı silip aç.

Benımde kesınlesmıstı.

Bu ay bağladığı n icin zaten orda kesinleşmezdi

kesinleşir hocam sıkıntı yok ... kanalların ayın 1 - 30 u arası olan kazancları ayın 12sinde hangi adsensedeyse ona yansır bunu dunde yapsam aynı 10 gun öncede 1 ay öncede en azından ya ben öyle biliyorum ki ben surekli bu sekilde pin istiyorum yada. ..

4-5 saat içinde kesiinleşicek büyük ihtimal sizde buraya durumu yazarsınız hocam meraklarımız giderilmiş olur bakalım kesinleşecek mi bence kesinleşir.

[MENTION=2341]cburak[/MENTION] benim durumöu diyorsan hocam oke yazarım .

kesinleşir hocam sıkıntı yok ... kanalların ayın 1 - 30 u arası olan kazancları ayın 12sinde hangi adsensedeyse ona yansır bunu dunde yapsam aynı 10 gun öncede 1 ay öncede en azından ya ben öyle biliyorum ki ben surekli bu sekilde pin istiyorum yada. ..

Emin misin hocam. Gecen konunun birinde sanki farkli demislerdi. O ay hangi adsensedeyse onda kesinlesir demişlerdi. Sizin dediginiz gibiyse suan kanali adsenseye gecirdim gecirdigim adsensede kesinleşir mi?

Emin misin hocam. Gecen konunun birinde sanki farkli demislerdi. O ay hangi adsensedeyse onda kesinlesir demişlerdi. Sizin dediginiz gibiyse suan kanali adsenseye gecirdim gecirdigim adsensede kesinleşir mi?

hocam ben kendi yaptıgımı söyledim kesinleşti bu ay tek adsense onaylatıorum oda bu bahsettiğim bakalım olucakmı

Arkadaşlar 344 tlnin 288i kesinleşti. Çok mutluyum :)
Bol kazançlar dostlar.

plus bağlantısını kestikten sonra hemen bağlamaya çalışınca 20 dk uyarısı verir
bunu vermiyorsa bağlantıyı tekrar kesmen lazım

---------- Mesaj saat 18:07:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:06:57 civarında gönderildi. ----------

20 dk uyarısı kırmızı bir yazıyla gelir üst üstü televizyona benzer görünütü şeklinde resimde çıkar

---------- Mesaj saat 18:09:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:07:42 civarında gönderildi. ----------

para kazanma plus bağlantısı yapılı iken gelir bunu unutma
Bir türlü 20 dakika uyarısı gelemedi gitti hocam.
İlla gelmesimi gerekir.
Gelmeden yarım saat sonra bağlarsam ne olur?
Yada belli bir süre beklemelimiyim?

Bir türlü 20 dakika uyarısı gelemedi gitti hocam.
İlla gelmesimi gerekir.
Gelmeden yarım saat sonra bağlarsam ne olur?
Yada belli bir süre beklemelimiyim?

arkadaşım ben forumda 8 ocak sonrası plus bağlantı kesip bağlama konusunu aynen uyguladım açılmamıştı daha sonra eskiden olduğu gibi plus bağlantısı kesme kısmı açılmıştı ordan tekrar kestim bağlamaya çalıştım 20 dk uyarısı verdi 20 dk sonra tekrar bağladım birkaç saat sonra para kazanma açıldı ancak para kazanma açılınca hepsi ünlem oldu:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri