Kesinleşmiş Kazançlar - %100 kesinti

• Kullanıcı t-hack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

t-hack

Kayıtlı Üye
arkadaslar sinirden cümle kuramıyorum ilk odememı almayı beklerken boyle bı manzarayla karsılastım google bukadar kesinti yapabilirmi sizce itiraz etmelimiyim ? daha once boyle bir kesintiyle karsılasan oldumu ?
mt7w3.jpg

1Nisan-30Nisan
mt7w7.jpg

mt7xz.png

x $ den kesinleşen para bu ?
Buna nasıl itiraz edicez ?

rahat olun arkadaşlar.....google amca senin-benim 100-200 $ ı çalmaz :)

rahat olun arkadaşlar.....google amca senin-benim 100-200 $ ı çalmaz :)

çalmazda, kanal kapatıldı mı kazancı da görecekmiyiz yada zeki müren bizi görecekmi ? :D

ya şaka maka bir yana da 0,88 $ kesinleşen kazanç - ben olaylar kesinleşene kadar hiç birşeyle uğraşmıyorum arkadaş..!

diyelim youtube 10 kanal x 10 $ dan 100 $ - 5 tanesi kapandı gitti 50 $ - %22 kesinti = alsa 20 $ güle güle kullan :S "bu ne ya"

Ödümü kopardınız ya benimkine baktım bendede 0 ilkdefa 250$ üstüne çıktım diye seviniyordum. 15ini beklicez

bizim 400 doları google yaladı yuttumu? yoksa yutmadımı? bu sorunun cevabını net verebilecek bir arkadaş varmı?

onu bunu bilmem de Toplam kazançlar mevzusu yalan oldu gibi benim anlamadığım şu Toplam kazançlar bölumünde youtubede görünenden fazla var atıyorum adsense Toplam kazançlar 100 $ - youtube birkaç kanal toplamı 50$ bu nasıl olacak anlam veremedim :(

Evet Bendede yaklaşık 30$ vark var kanalla adsense arasında

Arkadaslar panik yapmayin, hepimiz ayni durumdayiz . Öyle yada böyle ayin 15 ini de bekleyecegiz iste.. Siz bu süre zarfinda bu paraya güvenip cok acilmayin yeter , taksite girmeyin, s4 ps3 ... borclanmayin yeter :d

Edit : Arada kesinti filan yok arkadaslar : Komple youtube (=icerik barindiricilari ) kismi yansimadi daha...Digerleri bir yerlerden gelen küsüratlar, daha yt yok bu kazanclarda..

youtube kanalları tek tek patlatıyor (kapatıyor) buradaki kapatılan kanallardaki kazançları da verir inşallah

sizinki 0,5 0,16 felan gelmiş kesin kazançlar benim 7,43 dolar gelmiş niye böyle :D

Zeki müren bizi görecek arkadaşlar ayın 15 inden sonra rahat olalım panik yok lütfen.

abi bu ne ya herkez 200 $ - 400 $ lardan bahsediyo ilk ayda mahkeme celbi yetişmeyecek savcılığa, kırmızı bülten ile arama kararı çıkaracak google amca :D:D:D

bende sıfırda yazmıyor nedendır nisan ayı suan hıc görünmüyor :/

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri