Hocam ben de anlamadım ancak hakkımızı arayacaksak burda aramamız daha doğru olur. Çünkü adamın doğruluk payı var youtube sorumlu ise eğer ödemelerin kesinleşmesinden yanlış yere çatmayalım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
geçersiz etkinlik dedik fazla kesinleşenlere ne diyorlar senın hakkın daha fazla dıyemı fazla yatırıyorlarmıs parayı
çok ilginç !!!!
If your channels were suspended then all earnings for the period that you were suspended were forfeited
https://productforums.google.com/forum/#!topic/youtube/VNy2xNEwIN4;context-place=forum/youtube
salakça. kesinleşmeyen adsenselerim tek kanal tek adsense kapanma yok ihtar yok![]()
her ay paraya alışmıs ve bir ay sonra gelecek paranın beklentisiyle harcama yapanların durumunu düşünüyorumda offf offff. Herşeye hazırlıklı olun
Kanal kapanıp normal kesinleşen vardır aramızda herhalde?
Geçen ay 15 ile 20 arası sinde 2 kanal kapandıKanal kapanıp normal kesinleşen vardır aramızda herhalde?
Geçen ay 15 ile 20 arası sinde 2 kanal kapandı
2 kanalıda sildim sorunsuz normal kesinti ile kesinleşti
4 hane normal mı kesinleşti 3 hane mi benim 4 hane normal kesinleşenim yok
Hocam TR adsensemi, bide toplam kac kanal vardı, kacı kapandı acaba?4 hane normal
Hocam TR adsensemi, bide toplam kac kanal vardı, kacı kapandı acaba?
hangi ekiple görüşüyorsunuz acaba, türkiye ekibi mi?Ben google yetkilileriyle sürekli görüşen bir partner sahibiyim. Zaten tanıyan tanıyor ve benimle iş yapıyor. Bildiklerimi paylaştım. Artık lütfen alıntı yapmayalım. Konunun benle alakası yok adsense kesinleşmesi konu.
tr adsense pinli hesap. Sadece banka bilgileri girili değil
2 kanalım vardı. ikiside kapandı. Kapandıktan sonra kanal bağlamadım.
Kapanmalarda birkaç gün ara ile oldu. Adsense spama düşmedi yani. Kapanma sebebi geçen haftalarda yüksek getirili kanallar kapanıyordu. İşte onlar arasında gitti. Toplu kıyımda gitmedi yani
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.