Kesintilerle İlgili Teknik Ekipten Gelen Cevap

Ban haricinde içerde paramızın kalacağını düşünmüyorum. Bir güncelleme üzerinde çalıştıkları belli. Bu güncelleme ne olabilir?

Aklıma ilk olarak Adsense hesabı açmanın zorlaşacağı bir sistem getirmeleri geliyor. Nasıl web adsense'i alırken belirli kriterler var yt adsense'inde de benzer bir sistem gelebilir.

Aslında bu duruma Youtube'u biz zorluyoruz, 100er 200er adsense açıyoruz.

Adense'e bağlı olmayan kanalın para kazanması açılmıyor birde üstüne yukarda bahsettiğim güncelleme gelirse iyice zor durumda kalırız.

Umarım böyle bir güncelleme getirmezler fakat hunharca adsense açmaya devam edersek eninde sonunda bu tarz bir sistem getirmeleri kaçınılmaz.

geçersiz etkinlik dedik fazla kesinleşenlere ne diyorlar senın hakkın daha fazla dıyemı fazla yatırıyorlarmıs parayı

yahu adamlar daha kendileri naptıklarını bilmiyolar sizde adamlardan mantıklı açıklama bekliyorsunuz :D

her ay paraya alışmıs ve bir ay sonra gelecek paranın beklentisiyle harcama yapanların durumunu düşünüyorumda offf offff. Herşeye hazırlıklı olun

her ay paraya alışmıs ve bir ay sonra gelecek paranın beklentisiyle harcama yapanların durumunu düşünüyorumda offf offff. Herşeye hazırlıklı olun

O yüzden 2012 yılından beri hiçbir zaman bu mecraya bel bağlamadım tam olarak hocam, şükür.

Para denilen meret insanı "az aşım ağrısız başım" felsefesinden mahrum ederse yaşanacak en büyük düşüşle insanın kişiliğini bile bozmakta.

Nice sosyolojik tespitler yaşattı ki bu hayat bana, iflas sonrası tımarhaneye kapatılanlar falan.

Siz siz olun, ne olursa olsun paraya tamah etmeyin. Sözüm sana değil bu vesileyle tüm foruma.

Kanal kapanıp normal kesinleşen vardır aramızda herhalde?

Hocam TR adsensemi, bide toplam kac kanal vardı, kacı kapandı acaba?

tr adsense pinli hesap. Sadece banka bilgileri girili değil
2 kanalım vardı. ikiside kapandı. Kapandıktan sonra kanal bağlamadım.

Kapanmalarda birkaç gün ara ile oldu. Adsense spama düşmedi yani. Kapanma sebebi geçen haftalarda yüksek getirili kanallar kapanıyordu. İşte onlar arasında gitti. Toplu kıyımda gitmedi yani

Ben google yetkilileriyle sürekli görüşen bir partner sahibiyim. Zaten tanıyan tanıyor ve benimle iş yapıyor. Bildiklerimi paylaştım. Artık lütfen alıntı yapmayalım. Konunun benle alakası yok adsense kesinleşmesi konu.
hangi ekiple görüşüyorsunuz acaba, türkiye ekibi mi?

tr adsense pinli hesap. Sadece banka bilgileri girili değil
2 kanalım vardı. ikiside kapandı. Kapandıktan sonra kanal bağlamadım.

Kapanmalarda birkaç gün ara ile oldu. Adsense spama düşmedi yani. Kapanma sebebi geçen haftalarda yüksek getirili kanallar kapanıyordu. İşte onlar arasında gitti. Toplu kıyımda gitmedi yani

hocam bana skypetan 6 ay önce falan bi içerik listesi attıydın 2 ay o listedeki bi içerikten iyi para yedim hakkını helal et görmüşken söyleyeyim :)

Boşuna algoritma üretmeye çalışmayın arkadaşlar,

Full özgünde de sıkıntı var, tam spamcıda da var. Kimisinde var kimisinde yok.

Bu ay böyle geçecek, anlaşılan o. 21'inden sonra sağ kanalımız kalırsa (ya da adsense hesabımız) gelecek ayı bekleriz. Yine aynı durumlarla karşılaşırsak da yüklemeye ister istemez ara veririz. Gelirinin büyük kısmını o 3. dünya ülkesi olarak gördükleri ülkelerden kazandıklarını fark edip iyileşmelere giderler.

Bu sözüme gülecek arkadaşlar çıkacaktır elbet,

Onlara hatırlatmak isterim ki Youtube, veya Google zamanında "inceleniyor" belasını getirdi. Herkes partnere kaçtı, partnere büyük yasalar getirdi. Sonra ne oldu? "inceleniyor", "bir kanal kapanınca tüm kanalları kapatmak" gibi saçma sapan işlemleri bıraktı.

Yani kısacası yapın bu işi ama ayağınızı da denk alın demeye getiriyorlar lafı. Bu belayla da aynı mesajı veriyorlar. Elbet düzelecektir, elbet bu işi kaliteli yapanları elinde tutmak için bir çözüm getireceklerdir.

Şu anda bu yaptıkları eylemlerle çürük elmaları, yani 1 kanala 1000 video atıp zengin olma hayalindekileri yıldıracaklar.

Siz veya biz, ben; hiçbir zaman bu sektörden silinmeyeceğiz. Bunun farkındalar. Öyle olmasaydı silmeleri çok basitti.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri