Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba arkadaşlar yine yeni yeniden karşınızdayımKeyword canavarı ile çalıştığınız videolar için hızlı bir şekilde ilgili anahtar kelimeler üretmenize yarar en fazla 1500e kadar sonuç çıkartabiliyor tabi istediğiniz sayıda keyword buldukdan sonra Görevi durdur diyerek listeyi alabilirsiniz
Google arama görüntüsü..
![]()
Örnek resimler..
![]()
Keyword Canavarı'na buradan ulaşabilirsiniz.
Bu yazı R10 ve YTPara üyeleri için RockNRolla tarafından yazılmıştır.
İyi çalışmalar.
hocam süper bi çalışma olmuş.Eline emeğine sağlık![]()
Süpersin hocam, Ellerine sağlık.![]()
müzik güzelmiş hocam![]()
Teşekkürler iyi çalışma olmuş sitelerimde de kullanacagım.
Elinize sağlık
hocam 10 numara çok işime yarıyor teşekkürler![]()
hocam 10 numara çok işime yarıyor teşekkürler![]()
hacı bu tam benlik ya saol
gerçkten süper bişey ellerin dert görmeisn kardeşim
Resmen mest oldum etiket üretme konusunda sıkıntı vardı adamsın
Sabit.
HarikaEllerine sağlık kardeşim.
Ya şimdi denedim skype den de mesaj atmıssın hocam vallahi binlerce kez teşekkür ederim sana.Yok böyle bir adam gerçekten yok.Video asistanı + bu keyword canavarını Aylık 20 liraya satsa haklı yemin ediyorum bu adam kazanç peşinde değil,herkes kazansın işimiz kolaylaşsın diye uğraşıyor.Tekrar tebrik ediyorum hocam allah sizden razı olsun.
---------- Mesaj saat 13:59:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:31:53 civarında gönderildi. ----------
Hocam şimdi fenerbahçe etiketini arattım.
Fenerbahçe izle
Fenerbahçe dinle
Fenerbahçe takım
Çıktı diyelim ki.
ben şimdi bunların sonuna otomatik virgül eklemek istiyorum.Ama ekleyemedim bi türkü o yüzden şu şekilde yaptım.
Fenerbahçe
,Fenerbahçe takım
,fenerbahçe izle
,fenerbahçe vs vs
Kısacası virgülleri diğer keyword'un başına koydum.Sıkıntı olur mu acaba? açıklamaya virgülsüz girmiyorum hiç hep
Fenerbahçe,
Fenerbahçe izle,
Fenerbahçe takım,
Böyle girerdim hep şimdi acaba üstteki gibi girsem bi değişiklik olur mu?
Google arama önerilerine göre çekiyor örnekle..hocam eline sağlık, keyword toolstan mı çekiyor verileri, yoksa script kendi mi türetiyor kelimeleri? anahtar kelime benim için önemli hocam.
pm attım..hocam kaynak kodlarını paylaşmanız mümkün mü ya da betiği?
Teşekkürler iyi bir çalışma olmuş
Etiketlerin içerisinden videoya göre seçilip koyulması çok daha olumlu sonuçlar verecektir
Ya şimdi denedim skype den de mesaj atmıssın hocam vallahi binlerce kez teşekkür ederim sana.Yok böyle bir adam gerçekten yok.Video asistanı + bu keyword canavarını Aylık 20 liraya satsa haklı yemin ediyorum bu adam kazanç peşinde değil,herkes kazansın işimiz kolaylaşsın diye uğraşıyor.Tekrar tebrik ediyorum hocam allah sizden razı olsun.
---------- Mesaj saat 13:59:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:31:53 civarında gönderildi. ----------
Hocam şimdi fenerbahçe etiketini arattım.
Fenerbahçe izle
Fenerbahçe dinle
Fenerbahçe takım
Çıktı diyelim ki.
ben şimdi bunların sonuna otomatik virgül eklemek istiyorum.Ama ekleyemedim bi türkü o yüzden şu şekilde yaptım.
Fenerbahçe
,Fenerbahçe takım
,fenerbahçe izle
,fenerbahçe vs vs
Kısacası virgülleri diğer keyword'un başına koydum.Sıkıntı olur mu acaba? açıklamaya virgülsüz girmiyorum hiç hep
Fenerbahçe,
Fenerbahçe izle,
Fenerbahçe takım,
Böyle girerdim hep şimdi acaba üstteki gibi girsem bi değişiklik olur mu?
şuan çalışmıyor galiba denedim [MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION]
yoksa bende mi sorun var ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.