Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Varsayilan tarayıcınızın cerezlerini temizleyip tekrar deneyin
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sublime text programını kullanarak virgül koyabilirsin.
o hangisi nedir hocam otomatik tüm kelimelerin sonuna virgül mü koyuyor.
---------- Mesaj saat 21:25:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:22:22 civarında gönderildi. ----------
[MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION] exel yok ben de sürümü mü ne bitti anlamadım kayıp olmuş.Ben başlarına , koydum umarım değişen bişey olmazsonuçta cümle , cümle şeklinde oldu
![]()
o hangisi nedir hocam otomatik tüm kelimelerin sonuna virgül mü koyuyor.
---------- Mesaj saat 21:25:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:22:22 civarında gönderildi. ----------
[MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION] exel yok ben de sürümü mü ne bitti anlamadım kayıp olmuş.Ben başlarına , koydum umarım değişen bişey olmazsonuçta cümle , cümle şeklinde oldu
![]()
hocam sublime kodlama programı. notepad++'ya alternatif olarak üretilmiş bir program.
programa girdikten sonra ctrl'ye basın bir yere tıklayın orda bir imleç çıkıcak. sonra her satırın sonuna bir kere tıkla bir sürü imleç çıkıcak. virgüle bir kere bastığın zaman hepsine otomatik olarak koyuyor. dediğim gibi pratik değil ama tek tek kopyalamaktan çok daha kolay![]()
Hocam her satıra tek tek tıklayacağıma her satıra tek tek , koyarım daha iyiAma sağol tavsiye için artık yapıcaz bi şekilde.Bi de açıklama da
fb
gs
ts
şeklinde olsa sıkıntı olur mu ? ille de virgül mü olması gerekiyor :S
hocam bana mauseyle tıklamak daha kolay geliyor vallaaçıklamaya o şekilde koyarsan sıkıntı olmaz. bende o şekilde koyuyorum
![]()
aynen en mantıklısı yav.Uğraşmaya gerek yok başına , koyarım ya da böyle koyarım başına , koymak kolay biliyo musun![]()
hocam aslında php'le çok kolay bir şekilde yaplıyordu bu ama unuttum şu an nasıl yapıldığını bayadır php'le ilgilenmiyorum o yüzden unuttum. konu açıp sorun bilen arkadaşlar illa ki vardır![]()
Şuan çalışmıyor olabilir mi?
Tebrikler Güzel Ama Çalışmıyo SanırımFilm İzle Yazıp Görevi Bşalat Dedim
Done Diyor 0 Yazıyor
Arkadaşlar tekrar belirtiyorum verileri google arama sonuçlarından çektiği için eğer varsayılan tarayıcınızdan çok arama yapılmış ve captcha sorgusu çıkıyorsa sonuç vermez o yüzden lütfen çerezleri silip deneyin çalışmama gibi bir durum söz konusu değil![]()
Ya şimdi denedim skype den de mesaj atmıssın hocam vallahi binlerce kez teşekkür ederim sana.Yok böyle bir adam gerçekten yok.Video asistanı + bu keyword canavarını Aylık 20 liraya satsa haklı yemin ediyorum bu adam kazanç peşinde değil,herkes kazansın işimiz kolaylaşsın diye uğraşıyor.Tekrar tebrik ediyorum hocam allah sizden razı olsun.
---------- Mesaj saat 13:59:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:31:53 civarında gönderildi. ----------
Hocam şimdi fenerbahçe etiketini arattım.
Fenerbahçe izle
Fenerbahçe dinle
Fenerbahçe takım
Çıktı diyelim ki.
ben şimdi bunların sonuna otomatik virgül eklemek istiyorum.Ama ekleyemedim bi türkü o yüzden şu şekilde yaptım.
Fenerbahçe
,Fenerbahçe takım
,fenerbahçe izle
,fenerbahçe vs vs
Kısacası virgülleri diğer keyword'un başına koydum.Sıkıntı olur mu acaba? açıklamaya virgülsüz girmiyorum hiç hep
Fenerbahçe,
Fenerbahçe izle,
Fenerbahçe takım,
Böyle girerdim hep şimdi acaba üstteki gibi girsem bi değişiklik olur mu?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.