Keyword Canavarı v1 (Etiket Geliştirme)

• Kullanıcı KaYZeRSoZe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube icin Faydali imleme Siteleri- Free Hizmetl
an itibariyle bendede çalışmıyor...

Bj1uACm.png

Bende resimdeki gibi oluyor hiç sonuç çıkmıyor

Allah razı olsun , çok iyi olmuş etiketten ziyade açıklama kısmı için de :)

nasıl teşekkür etmeliyim sana bilemiyorum....aslında ANAHTAR KELİME EKLE diye bi bölüm yapsaydın bende anahtar kelimelerimi orada yedekleyerek sana destek olurdum!.. mükemmel çalışıyor...T E Ş E K K Ü R L E R

ne yaptıysam çalışmadı
Bj1uACm.png

Bende resimdeki gibi oluyor hiç sonuç çıkmıyor
an itibariyle bendede çalışmıyor...
Allah razı olsun , çok iyi olmuş etiketten ziyade açıklama kısmı için de :)
nasıl teşekkür etmeliyim sana bilemiyorum....aslında ANAHTAR KELİME EKLE diye bi bölüm yapsaydın bende anahtar kelimelerimi orada yedekleyerek sana destek olurdum!.. mükemmel çalışıyor...T E Ş E K K Ü R L E R
teşekkürler gerçekten çok güzel olmuş...

Teşekkürler :)

u8ygygup.jpg
yqe4u9e8.jpg

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:-) bir tane ne demek kardeşim?

Verdiğim linkte konuya gir oku iyice anlarsın.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Bende neden çalışmıyor :D bi kelime yazıyorum yazdığım yer siliniyo birşeygeldiği yoknasıl kullanıyoruz bunu.Pc de Silverlight güncelleme veya başka birşey mi lazım

hocam geliştirmek adına oto virgül filan? hicte fena olmaz :D ellerine sağlık teşekkürler..
(bu arada müzik harika)

ellerine sağlık hocam mükemmel bişey..
Gayet güzel Eline Sağlık Bu arada Chrome ile sonuş falan Çıkmadı Diğer tarayıcılarda denemedim. Sorun ne olabilir.?
Diğer mesajlarda yazdığım gibi varsayılan tarayıcınızın tüm çerezlerini silip işlem yapınız keywordler google arama sonuçlarına göre çekildiği için bazen bu sorun olabiliyor ;)
Sen bir harikasın mehmedcim :D

Bende neden çalışmıyor :D bi kelime yazıyorum yazdığım yer siliniyo birşeygeldiği yoknasıl kullanıyoruz bunu.Pc de Silverlight güncelleme veya başka birşey mi lazım
gereken şey internete bağlı bir bilgisayar ve temiz bir tarayıcı ;)
hocam geliştirmek adına oto virgül filan? hicte fena olmaz :D ellerine sağlık teşekkürler..
(bu arada müzik harika)

Teşekkür ederim :cool: düzenli kullanmak isteyenlere tavsiyem keywordleri etiket kısmandan daha çok açıklama kısmına koymaları işine yarıcaktır ben öyle kullanıyorum gerek duymadım virgül eklemeye zaten eklemek isteyen 10saniye notepad ile ekler ;)

Diğer mesajlarda yazdığım gibi varsayılan tarayıcınızın tüm çerezlerini silip işlem yapınız keywordler google arama sonuçlarına göre çekildiği için bazen bu sorun olabiliyor ;)

gereken şey internete bağlı bir bilgisayar ve temiz bir tarayıcı ;)

Teşekkür ederim :cool: düzenli kullanmak isteyenlere tavsiyem keywordleri etiket kısmandan daha çok açıklama kısmına koymaları işine yarıcaktır ben öyle kullanıyorum gerek duymadım virgül eklemeye zaten eklemek isteyen 10saniye notepad ile ekler ;)

Bir video açıklamasına bunun gibi kaç tane giriyorsunuz

Etiketler ne kadar az ve oz olursa tbm orani o derece iyi oluyor aslnda

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Helal olsun hocam size cok işime yaradı

Merhaba arkadaşlar yine yeni yeniden karşınızdayım :) Keyword canavarı ile çalıştığınız videolar için hızlı bir şekilde ilgili anahtar kelimeler üretmenize yarar en fazla 1500e kadar sonuç çıkartabiliyor tabi istediğiniz sayıda keyword buldukdan sonra Görevi durdur diyerek listeyi alabilirsiniz ;)

Google arama görüntüsü..

um8nl.png

Örnek resimler..

um8f7.png

Keyword Canavarı'na buradan ulaşabilirsiniz. ;)

Bu yazı R10 ve YTPara üyeleri için RockNRolla tarafından yazılmıştır.

İyi çalışmalar.

Keyword Farklı Eline Koluna Saglık Yeni Açtıgım Kanalda Baya Canlandı :)

Yanlıs yerı kırmızı ıcıne almısım :) 4.93 olan kazanc

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri