kiliste 2 şehidimiz var arkadaşlar :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tipik tc basını iste söz konusu kürtler olunca sagcısı solcusu faşisti aynı yerde birlesir neyseki kürtlerde yavas yavas akıllınmaya basladilar

" Eğer benim Anadilim senin devletinin temellerini sarsıyorsa, demek ki devletini benim arsama yapmışsın."
-Apê Musa--

Sizler gidin paçavralarınızı az öteye asın bu ülkeyi bu toprakları benimsemiyorsanız ....... kadar yolunuz var.

BURASI TÜRKİYE CUMHURİYETİ VE İÇİNDE YAŞAYAN HERKES BU VATANIN BÜTÜNLÜĞÜNÜ KORUMAK ZORUNDADIR!

Sizin gibilere uymuyorsa kapı orada atlayın arapların kucağına.

Tipik tc basını iste söz konusu kürtler olunca sagcısı solcusu faşisti aynı yerde birlesir neyseki kürtlerde yavas yavas akıllınmaya basladilar

" Eğer benim Anadilim senin devletinin temellerini sarsıyorsa, demek ki devletini benim arsama yapmışsın."
-Apê Musa--

kürtçe eğitim görebiliyorsunuz özgürçe kürtçede konuşuyorsunuz yaşadığım yerdede konuşuluyor kimsede karışmıyor sen nerede yaşıyorsun acaba pkkyla kürtlerin farklı olduğunu beynin algılamıyorsa bu konuyu fazla kirletme

Son düzenleme:

-Apê Musa--

Şu ülkede biz ne haklara sahipsek ne imkanlara sahipsek aynısı sizede veriliyor.Hala duygu sömürüsü eziklik politikası yapıyorsun dünyaları versek yine faşist tc dersiniz sorun sizin içinizde

---------- Spam Engelliyici 02:04 ---------- Önceki Mesaj 02:01 ----------

lafı başka yerlere çekip çarpıtma ben medyaya laf ediyorum beğenmiyorum medyayı bu kimseyi ilgilendirmez

Bizim medyayı beğenmiyorsun ya hani kendi gözlerinşe yakınların ağlamalarını görmüşsün ya hani peki şu görüntülerden sonra ne düşünüyorsun merak ettim

https://eksisozluk.com/roj-newsin-zergele-kampindaki-tiyatrosu--4873696?a=popular

-Apê Musa--

sizin eşekler yanlışlıkla bizim arsaya otlanmaya bırakmışlar sizde otladığınız arsayı benimsemişsiniz.

kürtlere lafım yok pkk sempatizanlarının burada ve Türkiye de işi yok. zaten tc diyerek ne taraftan olduğunu söylüyor ve devletini benim arsama yapmış lafıylada işi kürdistana getiriyorsun ama hayaller kürdistan hayatlar kabristan demiş büyüklerimiz

Şu ülkede biz ne haklara sahipsek ne imkanlara sahipsek aynısı sizede veriliyor.Hala duygu sömürüsü eziklik politikası yapıyorsun dünyaları versek yine faşist tc dersiniz sorun sizin içinizde

Bizim medyayı beğenmiyorsun ya hani kendi gözlerinşe yakınların ağlamalarını görmüşsün ya hani peki şu görüntülerden sonra ne düşünüyorsun merak ettim

https://eksisozluk.com/roj-newsin-zergele-kampindaki-tiyatrosu--4873696?a=popular

kadın aynı benim yeğen gibi ağlıyo gözünde yaş yok :D

Ulan hayatında ugramadıgın yer nerden senin oluyor

katliam katliam ırkçılık diyorsunuz şuan sizin yaptıgınız ne "1 şehit, 8 yaralı" mardinde...

inşallah dedikleri gibidir diyorum dostum hiçbişeye kesin gözüyle bakmam ben herzaman bi şüphe vardır buda yalan olabilir bugün benim farklı yerlerde izlediğim videolarda yalan olabilir ben izler geçerim ama medya hakkında genel yorumumu yaptım bunu çarpıtmaya raya buraya çekmeye gerek yok yorumumuda bir haftada ortaya dökmedim yıllardır olan bu yani zaten hepimiz biliyoruz medya bölünmüş durumda hepsi sahibinin menfaatine paralel olarak yayın yapıyor... ben isterimki izlerken kimin kimci olduğunu anlayamadığımız tarafsız temiz bişeyler izleyebilmek haber almak...

Daha fazla uzatmıcam bütün pkklılara ve pkk sempatizanlarına tek sözüm
inşallah hemen ölürsünüz.

Yıllardır akıttığınız kanlar artık fazlasıyla sizden akacak.Daha çok ağlayacaksınız.

yine 1 asker şehit şehit artık alışıldımı ne olduysa haber sitelerinde ilkten baş sayfada yer alıyordu şimdi hiç yok nerdeyse

10 yıl önce saddamdan kaçıp Türkiyeye sığınan kürtler bela haline geldi
Şimdide suriyelileri doldurdular onlarda 10 yıl sonra bizim çocuklarımıza bela olurlar

kürtler doğuyu falan istemiyor arkadaşlar ülkenin tamamını istiyor. Mevcut şartlarda 1 kürt ailenin nüfusu 8-9 kişi olarak hesaplarsak 50 yıl gibi bir sürede gerçekleşmesi mümkün. 50 yıl sonra türkleri azınlık haline getirmek istiyorlar.

Osmanlıda da türk hariç herkesi doldurmuşlar sonra ne oldu bölündü türkiyede bölünecek bunu herkes biliyor. palavraya gerek yok İnşallah o günleri görürümde haklı çıkarım hadi selametle

Kürtler? Sen ne kadar saçma sapan yorum yapan biri çıktın ama yaşına vermek lazım . Mesela şurada ne kadar düşüncesiz geri kalmış olduğun anlaşılıyor " Osmanlıda da türk hariç herkesi doldurmuşlar sonra ne oldu bölündü türkiyede bölünecek bunu herkes biliyor. palavraya gerek yok İnşallah o günleri görürümde haklı çıkarım hadi selametle " sen haklı çık diye ülke mi bölünsün? Bak yaw :) senin yaş 21 olamaz. Insan inş haklı çıkmam der senin bu yorumuna bak .. Artık Bi admin yada mod gözden geçirsin konuyu. [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=12623]zack[/MENTION] [MENTION=12407]hsehan1[/MENTION] [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] [MENTION=7825]kkundakci[/MENTION]

Son düzenleme:
Konu yanlış yerlere gidiyor, çok kişi sınırsız alacak en iyisi kilitlemek..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri