kiliste 2 şehidimiz var arkadaşlar :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yıllar yıllar önceydi tinerciler etrafımı çevirmişti ellerin de sopalar ve bıçaklar vardı korkmuyordum ama donup kalmıştım. bir kürt kadını birinin elinden sopayı alıp hepsini dağıttı.

öyle bir an gelir bu gün hakir gördüğünüz ırka mensup biri hayatınızı kurtarır mahçup olursunuz. her ırkın iyisi ve kötüsü vardır. kim kötülük yaparsa kendine yapar.

mesajları okumadım ama 3-5 terörist yüzünden bütün bir ırkı karalamak tam bi özürlülük. özgecanın tecavüzcüsüde türktü ne yani bütün türkler abazan tecavüzcü sapıkmı oluyor şimdi ?

yıllar yıllar önceydi tinerciler etrafımı çevirmişti ellerin de sopalar ve bıçaklar vardı korkmuyordum ama donup kalmıştım. bir kürt kadını birinin elinden sopayı alıp hepsini dağıttı.

öyle bir an gelir bu gün hakir gördüğünüz ırka mensup biri hayatınızı kurtarır mahçup olursunuz. her ırkın iyisi ve kötüsü vardır. kim kötülük yaparsa kendine yapar.

helal olsun valla

pkk ve işid e hava opersyonu düzenlenmiş vurulmuş yani kandilde vurulabilirmiş !!

BORDO_BERELI-cover-photo-52094.jpg

F16 lar suriye hava sahasına girdi. ALLAH sonumuzu hayır etsin. Hem suriye ye hemde Irak'a operasyon yapılıyor şuan. Bingöl de ki polisi kaçırdıklarından sonra Irak'a yapılan operasyonlarda artma var. inşALLAH hayırlısı olur hakkımızda.

anlamadığım nokta [MENTION=8667]bacanak[/MENTION] niye banlandı. arkadaş imralıdaki teröristin ermeni olduğunu yazdı. ben hiçbir hakaret görmedim yazdıklarında. mod acaba yanlış mı anladı alıntıladığı arkadaşa mı yazdı sandı. birkaç mesaj önce biri imralıdaki kürt yazdı urfada ermeni ne arar gibi mesaj yazdı. bacanakta babasının ermeni annesinin kürt olduğunu yazdı.
[MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] ???

Allah Rahmet Eylesin Mekanları Cennet Olsun. Allah tüm polis ve askerlerimizin yardımcısı olsun.

Allah rahmet eylesin. İşler karışık ortalık fena. Bizim burdada ihbar fln geliyo nöbetlerde diken üstü bekliyoZ malum mühimmat bölüğündeyim

üniversiteye gidene kadar çevremdeki kürt kardeşlerim benden daha çok Atatürkçüydü fakat ünide doğudan gelen çok fazla pkk yandaşı kürt gördüm.İstanbuldakilerde bir sıkıntı yokta doğuda gerçekten sıkıntı büyük.

Aynen katiliyorum lise bitene kadar en iyi arkadaslarima kurtlerde dahildi. Ama universitede pkk uyesi insanlarla ayni siniftayim hepsi dogudan

Allah yar ve yardımcımız olsun zor bi sınavdan geçiyoruz ülke olarak, ancak söz konusu devlet ise gerisi teferruattır Hak eden hakettiğini bulacak elbek şehitlerimizi kanı yerde kalmayacak

19 Temmuz 2015 te sırtımızı pkkya yasladık deyip askeri polisi şehit etmeye başlayanlar bugün "Konuşarak çözülmeyecek sorun yok" diyor ne güldüm ya.Vur Tsk vur eline bileğine kuvvet yansın dağlar.

Öncelikle bunlar benim yorumum. yıllar önce temizlenmesi gereken sınır şimdi temizleniyor ( ya da öyle gösteriliyor), bu sırada 2001 e kadar hızlı azalan 2003 e kadar 300-400 kişi kalan, Karayalan'ın bittik pkk kalmadı dediği zamanlardan bu zamanlara geldik ve birileri bunun mimarı oldu. Oda yetmedi dağdan inene iş ve para verdiler.

bu sırada 1 hafta içinde bunlar olurken abd ile gizli anlaşmalar imzalanıyor, ABD savaş uçakları Türkiye den istedikleri gibi ortadoğuya havalanabilecek duruma geliyor.

Bir ülkeye abd ve nato uçakları geliyorsa o ülke işgal altındadır,

Eğer terör örgütlerinden kurtulacaksa bu memleket buna yetecek asgari gücü ve ekonomik gücüde mevcut hemde dünyada az görülecek bi şekilde HALKIYLA beraber savaşa gidebilecek şekilde. Sırf birilerinin ülkemize yerleşmesi ve ortadoğuda ki etkinliğini artırması için bu olaylar gerçekleşiyorsa tarih bunu yazacaktır !

milletin bağımsızlığı ve misak-i millinin korunması için canını veren herkesin başı sağolsun

Kimsenin alıntılmasını istemiyorum bunlar benim görüşüm katılırsınız katılmazsınız. Saygılar

Nerde pkk lı ve sempatizanı varsa........... Foseptik çukurunda can verin inşallah yemek yediği kaba. S...çan Adiler

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

terörist dağda değil şehirde... feryatları neyin peşindeler anlamıyoryum sanki ülkede kürtlere ayrımcılık var. dövlet bize bahmıyır bize bomba atıyır.

Bitmez bitiremeyiz arkadaşlar mılyon dolarlık savaş gereçlerinde olsa bitiremeyiz.
Kaçtaneniz askerliği doğuda yaptı??
Ben tünceli 4 komando tugayında yaptım..
Ali boğazı vardır. Hozat ilçesinde 1988 den beri orda ne oluyor bilinmiyor söylentiler o kadar çokki mesela 100 yataklı hastane olduğu dahi gelen bilgiler arasında. Havadan bomba atamıyorsun hava boşlugunda patlıyor Girilmiyor nasıl bir haritası var kimse bilmiyor derin magralar derin kayalıklar sık ormanlık bir alan Söylentiler arasında 1990 da girilmeye çalısılmış ama asker belli bir yerde birbirinden kopmuş ve geri dönülmüş.. Pusuya elverişli bir yer kısaca hava harekatı traş..
Örnek 2 Van tendürek Söylenti değil bilimsel tespit volkan var hava saldırısı yapılamıyor çunkü volkanın hareketini tetikler. Vanda askerlik yapan mahalle arkadaşım anlatmıştı
Yani Bu askeri güçle yürütülecek bir operasyon degil hani eski usul olsa kılıçlar kalkanlar 1 ay sürmez bitirmen alırsın karsına Saldırır bitirirsin ama işte savaş şartları çok değişti mılyon dolarlık heronları şemsiyeyle halt ediyorlar..
Kısaca söyliyim Savaş LOL oynuna CS oynamaya benzemiyor...
Bunun tek bir çözümü vardı denendi AKP denedi AKP bitirdi barış süreciydi belki siz savunmuyor olabılırsınız ama kimki savaşı çok isterse oy kaybediyor.. Türkiyenin buyuk bir bölümü Artık şehit cenazesi görmek istemiyor

Bitmez bitiremeyiz arkadaşlar mılyon dolarlık savaş gereçlerinde olsa bitiremeyiz.
Kaçtaneniz askerliği doğuda yaptı??
Ben tünceli 4 komando tugayında yaptım..
Ali boğazı vardır. Hozat ilçesinde 1988 den beri orda ne oluyor bilinmiyor söylentiler o kadar çokki mesela 100 yataklı hastane olduğu dahi gelen bilgiler arasında. Havadan bomba atamıyorsun hava boşlugunda patlıyor Girilmiyor nasıl bir haritası var kimse bilmiyor derin magralar derin kayalıklar sık ormanlık bir alan Söylentiler arasında 1990 da girilmeye çalısılmış ama asker belli bir yerde birbirinden kopmuş ve geri dönülmüş.. Pusuya elverişli bir yer kısaca hava harekatı traş..
Örnek 2 Van tendürek Söylenti değil bilimsel tespit volkan var hava saldırısı yapılamıyor çunkü volkanın hareketini tetikler. Vanda askerlik yapan mahalle arkadaşım anlatmıştı
Yani Bu askeri güçle yürütülecek bir operasyon degil hani eski usul olsa kılıçlar kalkanlar 1 ay sürmez bitirmen alırsın karsına Saldırır bitirirsin ama işte savaş şartları çok değişti mılyon dolarlık heronları şemsiyeyle halt ediyorlar..
Kısaca söyliyim Savaş LOL oynuna CS oynamaya benzemiyor...
Bunun tek bir çözümü vardı denendi AKP denedi AKP bitirdi barış süreciydi belki siz savunmuyor olabılırsınız ama kimki savaşı çok isterse oy kaybediyor.. Türkiyenin buyuk bir bölümü Artık şehit cenazesi görmek istemiyor

kardeşim tuncelide yaptı çok anlatırdı aliboğazını. bomba atılmıyormuş komandolarla 1990 da girilmiş bir kişi mi ne geri dönmüş .aliboğazı kitabı vardı hatta.

Bunlara insanlık yaramaz bak izle nasıl bitecek anlattıkların Üzgünüm ama ütopya gerekirse o dağları haritadan sileriz devlet de millet de halk da bu kansız soysuzlarla iyi niyetle biryere varılmayacagını anladı bundan sonra kendileri yalvaracak 21 yaşında polis şehit etmek neymiş göreceğiz hadi bakalım elmi yaman beymi hadi

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri