kiliste 2 şehidimiz var arkadaşlar :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burda savaş durumu söz konusu kimsenin ölmediği bir savaş yok 21 yaşında ömrünün baharında gençlerımız ölecektir bunlar olucaktır bunları en aza indirmenın yolu var.. oda sağlam bir eğitim askerde komutanım diyorduki.. ben 1979/3 yaptım 18 ay yaptım.. Diyorduki asker geliyor 3 ay acemi eğitimi 3 ay usta birliğinde eğitim 1 ayda erken tehriz 1 ayda izin 8 ayı gidiyor tam askerden verim alıcaksın asker tezkereyi alıp basıp gidiyor haksızda değil.
Terör ne yapıyor ulan su karakolu nasıl bassam şuraya nasıl girsem şuraya girip 3 değilde 5 askeri nasıl öldürsem diye hesap ediyor siz ne yapıyonuz gördugunuz her duvara şafak yazıyor nöbeti uyuyarak nasıl geçirsem diye hesaplar yapıyorsunuz diyor.. Komutanımız şark görevi vardı şimdi bilmiyorum o görev varmı 3 yıl batıda 3 yıl doğuda yapma zorunluğu bizim komutanımız çok baba adamdı hiç unutmam Mustafa yüz başı soyismini vermiyim adam batıda yapmam ben terör nerde orda olucam derdi adam subay okulundan cıkmış 3 yıl kıbrısda kalmıs gerisi hep güney doğu öyle komutanlara ihtiyaç var.. kESİNLİKLE GÖRÜNTÜ ALDIĞINDA TAKİBİ BIRAKMAYIP GİTTİĞİ YERLERE KADAR KOVALARDIK

çözüm süreci zaten hikaye dağa çıkan kişilik dağdan inince kafa yapısı değişir mi ? dağda olmaları bizim için iyidi şimdi 2 yüzlü kişiliklerle yaşıyoruz ve her an arkamızı kollamamız gerekiyor

savaş hiç birşeyin çözümü değildir. ölen de öldüren de bu ülkenin vatandaşı. hepsi tc vatandaşı kimliği taşıyor. Savaş yerine barış ve kardeşlik tesis edilmeli. Emin olun şuan başbakanın tek bir sözüyle silahlar tarihe gömülür. Ama malesef birilerinin çıkarı için gencecik insanlar ölüyor. insan üzülüyor. Burada askerimiz şöyle savaşıyor böyle savaşıyor diyen arkadaşlar sanki düşman ülkemizi işgal etmiş ve düşmana karşı savaşıyoruz. malesef böyle bir hale geldik ki kendi vatandaşlarımızı terörist olarak algılıyoruz. Kim ne derse desin inadına barış diyorum. bu ülkede lazıyla , çerkeziyle , türküyle kürdüyle bir bütünüz. şuana kadar sebep ne olusa olsun kullandığımız savaş dilinin binde birini kullansaydık emin olun dünyanın en huzurlu ülkesi olurduk.

savaş hiç birşeyin çözümü değildir. ölen de öldüren de bu ülkenin vatandaşı. hepsi tc vatandaşı kimliği taşıyor. Savaş yerine barış ve kardeşlik tesis edilmeli. Emin olun şuan başbakanın tek bir sözüyle silahlar tarihe gömülür. Ama malesef birilerinin çıkarı için gencecik insanlar ölüyor. insan üzülüyor. Burada askerimiz şöyle savaşıyor böyle savaşıyor diyen arkadaşlar sanki düşman ülkemizi işgal etmiş ve düşmana karşı savaşıyoruz. malesef böyle bir hale geldik ki kendi vatandaşlarımızı terörist olarak algılıyoruz. Kim ne derse desin inadına barış diyorum. bu ülkede lazıyla , çerkeziyle , türküyle kürdüyle bir bütünüz. şuana kadar sebep ne olusa olsun kullandığımız savaş dilinin binde birini kullansaydık emin olun dünyanın en huzurlu ülkesi olurduk.

Hocam yaşın nedir ne değildir bilmiyorum ama gündemi tam olarak takip etmeden, olup bitenleri tek pencereden izlemeden yorum yapma bence. Ayrıca Türk yazarken T harfini büyük kullan.

Ayrıca şu videoyu izle yazdıklarını sonra tekrar oku.
https://www.facebook.com/kutlupusul...486031255942/1642409735996904/?type=2&theater

Son düzenleme:
Sen böyle diyorsun hep böyle kandırdılar bizi böyle uyuttular bumu kardeşlik la bumu ingilterede yaşıyorsun sanırım saygılar başına gelmeyen bilmez senin şehit kardeşin varmı yok olsa böyle Yazamazsın zaten Allah yaşatmasın da zaten

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Barış isteyen çarşı iznine çıkmış askeri öldürmez, barış isteyen ota boka yürüyüş düzenleyip polise saldırmaz bırakın bu masalları. Bunların derdi barış falan değil. O barış süreci saçmalığıyla bunlara sempati daha da arttı. Daha önce bu kadar desteklendikleri yoktu bitirilen terörü yeniden hortlatanlar kına yaksın.

Bu is karakter isidir.Ben Almanyada yasiyorum,Almanyanin ekmegini yiyorum.Hic bir zaman Almanyaya ihanet etmem.Hainlik etmem,Kamu malina zarar vermem.Cünkü karnimi Almanyada doyuruyorum.Kimse beni orada zorla tutmuyor,Begenmiyorsan begendigin yere gidersin olur biter.Ama bunlar hain,iki yüzlü,Asalak.Bu ülkeye 3 kurus faydalari yok ama ha bire istiyorlar.Bunlar Türk halkinin refahinin önündeki en büyük engeldirler.Amerika ve Avrupanin oyuncagi,usagi ve piyonlarilar.O kadar aptallarki o topraklarin onlara kalacagina inaniyorlar.Tarihtendemi ders almazlar anlamiyorum,Araplarin durumu ortada,Artik irakli,Suriyeli cocuklar sarisin doguyor!!! Neden acaba.??? Araplarida kandirip 600 yil huzur icinde yasadiklari Osmanliya karsi ayaklandirmislar ve oralari osmanlidan koparmislardi.Sonrasinda ne oldu.? Israil kuruldu,Araplara kan aglattilar ve hala cekiyorlar.Bu geri zekalilar saniyorki orada bagimsiz bir devlet kuracaklar..Nah kurdururlar size devlet.Onlar Türkler gibi sizin kahrinizi cekmez,Size dünyayi dar ederler.Türk milletinin en büyük sanssizligi bunlardir.Ama bu millet bu yapilanlari unutmaz,Eger bir gün ''o gün'' gelirse iste o zaman kacacak delik bulamayacaklar.Her bir elektrik direginde birini sallandirirlar.Artik baris olmaz,Cok gec.!!

Son düzenleme:
ben insani olarak düşüncelerimi belirttim. tv kanallarında çıkan her haberin doğruluğuna da inanmıyorum. diyelim ki bugün operasyon yapıldı sizin deyiminizle 10 terörist öldürüldü. yarın uyandığımızda bilmem hangi karakol basılmış da bilmem kaç asker şehit vermişiz haberleri çıkınca ne olacak. önce sen öldür ondan sonra o öldürsün. bu hep böyle mi devam etsin istiyorsunuz. silah satan ülkeler de her yıl milyar dolarları cebe indirsin. kusura bakmayın arkadaşlar ben üniversiteyi bu sene bitirdim matematik bölümü mezunuyum. 5 yıl boyunca teori ispatlarda uğraştım. matematik bana düşünmeyi öğretti. şimdi düşününce bir şeylerin test gittiğini algılıyorum.

ben insani olarak düşüncelerimi belirttim. tv kanallarında çıkan her haberin doğruluğuna da inanmıyorum. diyelim ki bugün operasyon yapıldı sizin deyiminizle 10 terörist öldürüldü. yarın uyandığımızda bilmem hangi karakol basılmış da bilmem kaç asker şehit vermişiz haberleri çıkınca ne olacak. önce sen öldür ondan sonra o öldürsün. bu hep böyle mi devam etsin istiyorsunuz. silah satan ülkeler de her yıl milyar dolarları cebe indirsin. kusura bakmayın arkadaşlar ben üniversiteyi bu sene bitirdim matematik bölümü mezunuyum. 5 yıl boyunca teori ispatlarda uğraştım. matematik bana düşünmeyi öğretti. şimdi düşününce bir şeylerin test gittiğini algılıyorum.
Bende siyasal bilg okudum herzaman 2+2:4 etmez oldu onlar vursun biz vatan sagolsun diyelim ah ah üzülüyorum bende istemem kimse ölsün hayatları kaysın analar ağlasın diye ama yeter artık bi çocugun önünde kadının önünde eşini dağa kaldırmak babasını dağa kaldırmak kahpelik değilde nedir ne oldu canım vatan sağolsun öylemi o iş bitti artık sıçan gibi hesap verecekler

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Saçmalamanın yeni boyutu bu olsa gerek. Avatarın da açıklanma da çok manidar.

İşte bu ülke sizin gibi düşünenler yüzünden bu halde. Neden biliyor musunuz ? Klavye başından ahkam kestiğiniz için bordo bereli tabirini kullandım ve avatarımda ne var bi dikkatli bakar mısınız rica etsem. Çiçek fırlatan bir genç. İşte ön yargılarınız yüzünden bu haldeyiz. Bordo bereli dedi bize, avatarı da manidar zaten kesin terörist :) Ön yargılarınızı yıkın hocam zira size bir şey kazandırmaz. Aynı şeyler sizin için de geçerli [MENTION=14449]erbay52[/MENTION] . Siz şu forumu dahi bilmezken ben buradaydım. Herkes beni ve yanlış bir adam olmadığımı bilir. Ha unutmadan [MENTION=14449]erbay52[/MENTION] ne heval olunsun ne gerilla ne de bordo bereli, sadece insan olunsun hocam. Ölen herkese hüznümüz aynıdır. Askere de polise de Suruç katliamındaki gençlere de. Hüznümüz aynı olduğu an belki bu dünya değişir. Lütfen cevap yazmayın. Konuşmak, tartışmak isterseniz skype adresim krykmsl Saygılarımla

İşte bu ülke sizin gibi düşünenler yüzünden bu halde. Neden biliyor musunuz ? Klavye başından ahkam kestiğiniz için bordo bereli tabirini kullandım ve avatarımda ne var bi dikkatli bakar mısınız rica etsem. Çiçek fırlatan bir genç. İşte ön yargılarınız yüzünden bu haldeyiz. Bordo bereli dedi bize, avatarı da manidar zaten kesin terörist :) Ön yargılarınızı yıkın hocam zira size bir şey kazandırmaz. Aynı şeyler sizin için de geçerli [MENTION=14449]erbay52[/MENTION] . Siz şu forumu dahi bilmezken ben buradaydım. Herkes beni ve yanlış bir adam olmadığımı bilir. Ha unutmadan [MENTION=14449]erbay52[/MENTION] ne heval olunsun ne gerilla ne de bordo bereli, sadece insan olunsun hocam. Ölen herkese hüznümüz aynıdır. Askere de polise de Suruç katliamındaki gençlere de. Hüznümüz aynı olduğu an belki bu dünya değişir. Lütfen cevap yazmayın. Konuşmak, tartışmak isterseniz skype adresim krykmsl Saygılarımla
Kesinlikle üzerine alınma senin için değil sözüm mesala hdxxx partiside çiçekler kullanmış logosunda o zaman bunlarda barış için piyasadalar demi aman ne güzel neyse bıktım artık konu şehit haberi konusu daha fazla uzatmayacağım iyi forumlar

D6603 cihazımdan gönderildi

[MENTION=8777]YtKoRaY[/MENTION] senin yönetimi bıraktıktan sonraki yıldızlı avatarını ve devrimci imzanı da ben biliyorum.
Kişiliğin hakkında bişey diyemem tanıyan bilir tanımak isteyen tanışır.
Burda insanları bordo bereli ilan edip "halk için halka rağmen devrim"i benimsemiş insanlara yakınlığında kırmızı maskelilik oluyor.

[MENTION=8777]YtKoRaY[/MENTION] senin yönetimi bıraktıktan sonraki yıldızlı avatarını ve devrimci imzanı da ben biliyorum.
Kişiliğin hakkında bişey diyemem tanıyan bilir tanımak isteyen tanışır.
Burda insanları bordo bereli ilan edip "halk için halka rağmen devrim"i benimsemiş insanlara yakınlığında kırmızı maskelilik oluyor.

Yıldızlı avatarımdan da devrimciliğimden de gurur duyuyorum. Asla inkar etmedim. Şikayet ettiğim nokta her Kürt Pkk'lı, her devrimci terörist değildir. Şahsi düşüncem yıkılması gereken şey, bu ülke değil sizin önyargılarınızdır.

Son düzenleme:
Yıldızlı avatarımdan da devrimciliğimden de gurur duyuyorum. Asla inkar etmedim. Şikayet ettiğim nokta her Kürt Pkk'lı, her devrimci terörist değildir. Şahsi düşüncem yıkılması gereken şey, bu ülke değil sizin önyargılarınızdır.
Bu ülkeyi yıkacak daha anasının...ndan çıkmadı çıkmazda sen canını sıkma

Benim ve benim gibi bir çok kişinin Kürt ile Pkk ayrımı konusunda sorunu yok
sende bol bol genelleme yapmış oluyorsun.
Her devrimci de terörist değildir ama her devrimci potansiyel anarşisttir.
Anarşizmin felsefesinde devlet yok edilmelidir.

Pkk bunu haketti.Ülkeye binlerce kobanili girmiş bakılmış tedavi edilmiş nankörlük bitmemiş.Bunun tartışılacak bi tarafı benim için yok konu kapanmıştır.

Konu kilit Aynen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri