Kilo alamamaktan yana şikayetim var !

Muscletech Premium Mass Gainer almaya karar verdim bu ayın eşiğini ona yatıracağım + GAİNMAX , BOMBAX GİBİ 50 LIRALIK URUNLERDE GÖRDÜM onları almayayım değil mi Muscletech Premium Mass Gainer dedikleri protein tozu oluyor zaten değil mi
Dostum oncelikle muscletech alma
Ya optimum yada weider bu ikisinin disina cikma marka olarak
Bunlar icin zaten cok cok erken bunyene zarar verir once spora basla bir ayini doldur ondan sonra weider protein tozu isini gorur fazlasiyla bende muzdariptim bu sekil calistim gayet dengeli kilo aldim
Ha gainer kotu demiyorum ama patates puresi princ v.b karbonhidratlar + protein tozu olarak calisirsan yag degilde kas olarak kilo alirsin kalici olur yoksa gainere dalarsan belli etmesede her halukarda aldigini geri verirsin

Bu benim kendi tecrubem.

Tapatalk ile yollandı.

hangi protein tozlarını önerirsin hocam tamam gerekirse bırakmam yeterki alayım kilo + mahallemdeki eczanelerde var mdıır protein tozu yoksa sen kullanıp kilo aldırdıysa sende tavsiye edeceğin birşeyler var mı

Fiyatı önemli değil dersen Bsn True Mass Gainer öneririm ,daha ucuz olsun dersen Hardline Progainer ..

Bir ayda 3 ila 5 kg arasında kilo alabilirsin ama kullanıpta kilo alamayanlarda var..Önce küçük miktarda satın al kullan baktın kilo alıyorsun 5 kg lık alırsın

hocam kilo almak istiyosan her yemekden sonra çikolata ye özellikle akşam yemeklerini sıkı ye üstünede çikolata ye iki tane 1 ay sonra 5-6 kilo almassan gel beni bul :)

Ben kilo almak istiyim var ya abooo yemin ediyorum .. abi yok böyle birşey ya insan neden kilo alamaz abi düşünsene kilo almak istiyorsun herşeyi yiyebiliyorsun varmı ötesi . Mersinliyim 10 15 tantuni gene yerim la ( tavuk tantuni olacak tadını daha çok seviyorum ete göre :D ) bol kola gg wp :D

Edit : Onu bunu geçin oturduğumuz yerden kilo verebiliyormuyuz yağ yakıcı varmı bildiğiniz :D

[MENTION=21803]kingapo01[/MENTION]

3 yıl önce 60 kiloydum ve oldukça zayıftım kimseye gücüm yetmezdi. Okullar arası güreşe gitmiştik orda başladı benim spor serüveni. Şimdi güreşçi olduk çıktık boy 185 kilo 94 oldu. Spor yapmadan almanı hiç tavsiye etmem.

galiba anlatamadım ki zaten hareketli ve aktif bir yaşantım var otobüsü kovalamak , dersler vs vs felan :D

Ben kilo almak istiyim var ya abooo yemin ediyorum .. abi yok böyle birşey ya insan neden kilo alamaz abi düşünsene kilo almak istiyorsun herşeyi yiyebiliyorsun varmı ötesi . Mersinliyim 10 15 tantuni gene yerim la ( tavuk tantuni olacak tadını daha çok seviyorum ete göre :D ) bol kola gg wp :D

iyide o işler öyle olmuyor işte bir süre sonra doyuyorsun :D

Edit : Onu bunu geçin oturduğumuz yerden kilo verebiliyormuyuz yağ yakıcı varmı bildiğiniz :D

Fiyatı önemli değil dersen Bsn True Mass Gainer öneririm ,daha ucuz olsun dersen Hardline Progainer ..

Bir ayda 3 ila 5 kg arasında kilo alabilirsin ama kullanıpta kilo alamayanlarda var..Önce küçük miktarda satın al kullan baktın kilo alıyorsun 5 kg lık alırsın

evet hocam öyle yapıcam 5 kglık değilde 3 kglık deneyıp birazda sabahları erken uyanıp koşucam..

Dostum oncelikle muscletech alma
Ya optimum yada weider bu ikisinin disina cikma marka olarak
Bunlar icin zaten cok cok erken bunyene zarar verir once spora basla bir ayini doldur ondan sonra weider protein tozu isini gorur fazlasiyla bende muzdariptim bu sekil calistim gayet dengeli kilo aldim
Ha gainer kotu demiyorum ama patates puresi princ v.b karbonhidratlar + protein tozu olarak calisirsan yag degilde kas olarak kilo alirsin kalici olur yoksa gainere dalarsan belli etmesede her halukarda aldigini geri verirsin

Bu benim kendi tecrubem.

hocam link olarak atabilirmisiniz özel mesajdan şunu al dediğinizi

Tapatalk ile yollandı.

direk muscletech adamı batırcak ya bu tohatlı az ucuz bişey den başlasın :D

ama şöyle bir durum var şeker 100 gr 100 gr carb var ama basit carb buda insanı yağlandırır gainerler şekerden yapılıyor genelde ama full basit şeker olunca complex ürün kullanmayınca vücut kilo alıyor ama 5 kilo aldıysa 4kilosu yağ olarak alır sonra o yağı yakmaya çalışır birde bunu çok yaşayan gördüm enazından en düzgün carb musletech yapıyor bana göre fiyatıda biraz pahalı ama sağlık söz konusu 2 tl şekeri alıp içine 50gr creatin biraz bcaa katıp gainer yapıp 150 tl satıyolar ha şeker yemişsin ha gainer içmissin farkı yok kilo alırsın ama sağlığın elden gider

Mesajim bulunsun :-) benimde bu konuda sikintim var yas 18.. Kilo:60.. boy: 1,95 :-) hic kilo alamiyom :-( eger kilo alirsam hizli ve ofkelideki o polis uzun kavarali zenci tamda onun gibi olurun :-) Not: asiri cok kola iciyorum varmi onerduginiz ilac vs..

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

O yaşlarda zayıfken şikayet edilir. Yaş ilerleyincede kilo aldım diye edilir. :) Tam terside oluyor tabi. Allah'tan böyle bir sıkıntım yok. Mekik ve şınav iş görür hiç bırakmadan senelerce yapın. Hep fit gezin kilonuzuda alırsınız. Spor yedirir çünkü. Yani iki türlü etkisi var..

akşam yatmaya yakın ekmeksiz sulu yemek ye. Bamya,Fasulye,Kuru Fasulye vb aklına ne geliyorsa

bende hiç kilo alamazdım ve yemek yiyemezdim böyle sulu yemek yiyerek 1 senede 52-55 kilodan 70 kiloya çıkmıştım. 4 senedirde koruyorum Allah'a şükür.

yanlış anlaşılmasın sadece gece yemedim 3 öğün tam yemek yedim.

Sabah pilav,çorba
Öğlen pilav yada makarna
akşam gene pilav yada makarna

3 öğün tam yemek yiyebilmek için çikolata,kola,cips ne varsa çıkartmıştım hayatımdan :D

ama şöyle bir durum var şeker 100 gr 100 gr carb var ama basit carb buda insanı yağlandırır gainerler şekerden yapılıyor genelde ama full basit şeker olunca complex ürün kullanmayınca vücut kilo alıyor ama 5 kilo aldıysa 4kilosu yağ olarak alır sonra o yağı yakmaya çalışır birde bunu çok yaşayan gördüm enazından en düzgün carb musletech yapıyor bana göre fiyatıda biraz pahalı ama sağlık söz konusu 2 tl şekeri alıp içine 50gr creatin biraz bcaa katıp gainer yapıp 150 tl satıyolar ha şeker yemişsin ha gainer içmissin farkı yok kilo alırsın ama sağlığın elden gider

şey var 3 kglık hardline başlangıc olarak onları önerir misiniz yoksa kesin kilo almak istiyorsan şunu al dediğiniz hangisidir

Günde 1 kere 10mg secita + günde 2 kere tranco buscas.

6 ayda11 kilo aldım.

Abi millet sporla kilo alıyor ben sporla veremiyorum böyle bir mantık olabilirmi :D
--
Abi kilo almakta ne var ya nasıl bünyeniz var sizin şaşıyorum arkadaş kilo almaktan kolay şeymi var :D En güzeli gece yemeğidir unutmayın .
Gece 3-4 gibi canım çekerdi fırında ; Peynirli yumurtalı ekmek yapardım 1.5 ekmek yerdim :D :D
Şuan ki halim :Açım aç !

Hocam şöyle bişey var benim yaş 18 boy: 1,95 Kilom: 60 :D sokakta yürürken benim gibi zayıfları görüyom gözüme bi değişik gözüküyor zayıflıgı göze çarpıyor :D şimdi bende öyle zayıfım ve sana yemin ediyorum zayıflığımı belli etmemek için yazın ortasında sıcakta montla geziyom bak doru söylüyom :D

son 5 yıldır sürekli kilo alıyorum.bekar olanlar ve kilo almak isteyenler güzel yemek yapan birini bulup evlensin:D sonradan göbek yapışıp gitmiyor ama uyarayım..:D

son 5 yıldır sürekli kilo alıyorum.bekar olanlar ve kilo almak isteyenler güzel yemek yapan birini bulup evlensin:D sonradan göbek yapışıp gitmiyor ama uyarayım..:D

Hocam onun kilo verdiren versiyonu yokmu ya :D

Her zaman derim kilo almak için şehir dışı yani aileden ayrı üniversite okumak şart :D 6 gün boyunca her öğün makarna yenir mi abi ya yeniyor işte napacan

şey var 3 kglık hardline başlangıc olarak onları önerir misiniz yoksa kesin kilo almak istiyorsan şunu al dediğiniz hangisidir

muscletech gainerde öneririm protein tozu güzel hardline bca creatin var ama gainer çok şeker var tavsiye etmem

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri