Kilo Alamıyorum...!

180 boy 59-61 kg arasında gidip geliyorum. İster kan ver ister günde 7 öğün et tavuk makarna ye, işe yaramıyor. Body-fitness'a git. Sigara içiyorsan, kahvaltıdan önce, spora girmeden 30 dakika önce, spor sonrası yemekten önce sigara içme. Bırakabiliyorsan bırak. Düzenli beslenmeyle birlikte Ayda en kötü ihtimalle 2 kilo alırsın.

Geçen kış 6 kilo almıştım bu şekilde. Sonra bazı sıkıntılar sebebiyle tekrar aynı kiloya döndüm..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

haftada 3 ve ya 4 gün disiplinli şekilde düzenli spor yap,
spor öncesi ve sonrası karbonhidrat ağırlıklı proteinde olacak şekilde beslen 1 ay sonra 5-6 kilo alırsın

olay beslenmede iştahında iştahıda ancak spor yaparak efor sarfederek açarsın
öyle pc başında ya da masa başında kilo alınmaz, o kilonun vücuda ilersi için zarardan başka bir yararı olmaz

Haydaa :) halinize şükredin benden demesi 1.80 boyum var 18 yaşındayım, 45 kilo ya varım ya yokum doktora gittik fayda etmedi bu yıl sınavı geçeyim Spora başlayacağım

Son düzenleme:
Doktora gitmissin ama ben genede yazayim karaciğer e baktirdin mi yaglanma falan varsa o neden olabilir.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bende kilo veremiyorum bi 8 kilo versem tamamdır kilo almak istiyosan bol bol makarna pilav ekmek felan yiyebilirsin

Kural basit harcadığın kaloriden fazla kalori alırsan kilo alırsın :)

Hayat gerçkten çok garip, kimi kilo alamadığına üzülür, kimi kilo veremedğine

Sigara içiyorsan bırak bak nasıl alıyorsun tecrübeyle sabit.

İcmiyorsan ev yemeklerine son ver daya fastfood u sonuçlara şaşıracaksınız :-)

Fast Food hakkında dedikleri tamamen doğru. Üniversite iken Full fast Food yediğimden memlekete kilolu dönüyorum. Tekrar üniversiteye dönünce kilo vermiş bir şekilde dönüyorum :D

Kızarmış Tavuk, Sucuk, Salam gibi şeyleri yemeye ağırlık ver. Haftada en az 2-3 defa ye. Bir de her öğünde ekmek ye. Gün içerisinde kuruyemiş, kola, çikolata tüket.

1,75boy 76 kilo ben de veremiyorum ne yesem yarıyor şu " Ne kadar yesem de kilo alamıyorum" diyenlere hep özenmişimdir ne ballısınız kıymetini bilin valla ohh dünya size güzel :)

HAcı yapcan tek şey git kızılaya kan ver sonra kilo alırsın .. Şimdiye kadar kimden duyduysam kan veren kilo alıyor tavsiye ederim sana da :)

:d Allah razı olsun.

---------- Spam Engelliyici 23:28 ---------- Önceki Mesaj 23:28 ----------

1,75boy 76 kilo ben de veremiyorum ne yesem yarıyor şu " Ne kadar yesem de kilo alamıyorum" diyenlere hep özenmişimdir ne ballısınız kıymetini bilin valla ohh dünya size güzel :)

Vallahi öyle deme. Bazen sıkıntı çekioz :D

---------- Spam Engelliyici 23:29 ---------- Önceki Mesaj 23:28 ----------

Kızarmış Tavuk, Sucuk, Salam gibi şeyleri yemeye ağırlık ver. Haftada en az 2-3 defa ye. Bir de her öğünde ekmek ye. Gün içerisinde kuruyemiş, kola, çikolata tüket.

Ohoo :D hocam dünyayı yedim yine yok kilo :D

Hardline Nutrition Pro gainer 3000 gr. Çikolata Fiyatı

al bu ürünü fitnesa git 1 ayda 5 kilo garanti belki daha fazlası
haa fitnesa gidemem diyosan her öğünden sonra talimatlara uygun iç yine alırsın kilo

Allah razı olsun. Fitnessa inan hiç gidecek vaktim yok. Her öğünden sonra kullanırım :) sağolasın

---------- Spam Engelliyici 23:30 ---------- Önceki Mesaj 23:30 ----------

Sigara yok. İçki yok hiç bir şey yok Rabbime çok şükür.

Kullanim talimatlarina bak hocam yorumlarada bak istersen senin icin en etkili yontem budur

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri