Kilo Alamıyorum...!

Allah razı olsun. Fitnessa inan hiç gidecek vaktim yok. Her öğünden sonra kullanırım :) sağolasın

---------- Spam Engelliyici 23:30 ---------- Önceki Mesaj 23:30 ----------

Sigara yok. İçki yok hiç bir şey yok Rabbime çok şükür.

Kullanim talimatlarina bak hocam yorumlarada bak istersen senin icin en etkili yontem budur

Sent from my iPhone using Tapatalk

aynı sıkıntı bende de var millet su içse yarar ben bir türlü kilo alamıyorum

aynı sorun bende de var :D 1.80 boy kilo 4 yıldır 58-60 arası 61 kg. ye ulaşamadım

Megamax Çok yakın bi arkadaşım n11den temin ediyor. Kesin sonuç. Bi araştırın isterseniz

Küçükken bende çok zayıfmışım bir ara teyzemlerde kaldım hepsi toplu kilolu insanlardı 6 ayda 10-15 kilo aldım topluca sofraya otururduk herşey düzenliydi evde yemediğim ne varsa orada sorgusuz sualsiz yiyordum.

Kilo vermek isteyen arkadaşlara

Tavsiyem gidin ücretli veya ücretsiz yağ ölçümü yapan yerlere BMR ve BMI oranlarınızı öğrenin bu sizin günlük almanız gereken kalori karb. yağ ve protein miktarlarınızı bulmanıza yarar ardından geriye tek şey kalıyor bir tablo yapın günlük kendinize bir yemek listesi ve karşısına yemeklerın gram cinsinden kalori-karb-yağ-protein miktarlarını girmek ve uygulamak. Çoğu kişinin yaptığı yanlışları yapmayın az yerim kilo veririm diye düşünmeyin verdiğiniz kilolar kas kaybı olmasın. Basit bir hesapla, hesapladınız günlük almanız gereken kalori miktarı = 2600 sizin günlük yemek listenizin toplam kalorisi =2000 bu demektir ki günlük 600 aylık 18k kalori açığınız olacak yani ortalama 2.4kilo'ya denk geliyor spor yapmadan sadece beslenmeyle verdiğiniz kilo oranı bu. Düzenli birde spor eklerseniz herşey mümkün :)

Kilo almak isteyen arkadaşlara

Çok yiyin ! bu demek değildir ki patatesler yağlar hamburgerler hazır yiyecekler havada uçuşsun rafine şeker gelsin nektarili meyvesuları gitsin :) Doğru besin ve antremanla her türlü kilo alırsınız tabi ki herhangi bir hormon probleminiz yoksa bunun için endokrinoloji'den randevu alıp hormon testi yaptırabılırsınız. Yukardaki şekilde hesaplamalarınızı yaptınız çıkan sonuçların üzerine +500 veya +750 ek kalori ve karb koyarak yemek listenizi yapabılırsınız ancak kilo alma yemek listelerınde yağ oranı çok çok düşük olmalı zaten yuksek karb ve kalori alacağınızdan vücudunuzda yeterli enerji olacak birde yağ depolamaya luzum yok ve tabi çok aktif biri değilseniz düzenli antreman şart.

Yazayım dedim :)

Giren enerji harcanandan fazla ise= Kilo+

Giren enerji harcanandan az ise= Zayıflık-

Triod bezleri kontrolü, tam kan sayımı, kan değerleri ölçümü şart... Bu arada hareketsiz yaşam, düzensiz ve sağlıksız beslenme sürekli zarar getirir.

Merhabalar,

Ne kadar çok yesem de kilo alamıyorum. Doktora gidiyorum bir şey yok. Ne yapacağımı şaşırdım. Boy 1.80 kilo 65 metabolizmam hızlı ne yapabilirim. Spor yap demeyin lütfen :)

sen daha spamer olamamışsın forumun çoğu obezite ile mücadele ediyor :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri