Kilo Almak İçin Kesin Çözüm Nedir?

Düzensiz Yeme Hocam :D Dışarı Çıkma Ye Pc Otur Uyumadan Önce Bol Bol Karbonhidrat Al O Zaman Almada Göreyim :D

Pilav ye diyorlar ama :D

---------- Spam Engelliyici 20:51 ---------- Önceki Mesaj 20:50 ----------

Bende 42 falanım yaş 18 boy 176 falan diyetisyene gittik bi fayda olmadı bende çözüm bulamadım

Grainer alacaktım aile izin vermiyor sağlıksız falan diyolar of offf

Primemalldan al derim sağlam ürünler var :)

5-7 yil hentbol oynadım kilom fix 83 dü biraktim sınava hazirlaniyorum bütün gün evdeyim 96 kiloyum yemek yemeye dur demezsem daha da alirim .s .s

hareket etmezsen ve günde 5 6 öğün yersen ve bol ekmekli %100 göbek ve kilo olarak dönüyor denendi :D

Ben bundan 1 sene önceye kadar 48-52 arası git gel yapıyordum devamlı.. Çok zayıftım psikolojim çok bozuluyordu artık.. Sonra bir yerden bir yazı gördüm ve uyguladım senelerdir alamadığım kiloyu 60 a kadar çıkardım.. Göbekte oldu ama onu da erittim.. Boyuma göre istediğim kiloyu elde ettim. Nasıl yaptın dersen söylesem mi söylemesem mi bilemedim biraz gülünç çünkü.. Ama hadi söyliyim benim çektiklerimi çekmenizi istemiyorum..

Sabah ve akşam 20 şer adet bisküviden bebe maması yaptım yedim arkadaşlar.. Allahıma bin şükürler olsun ki psikolojimde düzeldi kilomda.. Haftada 1 ayda 4 kilo alınıyor bu düzeni aksatmazsan.. 2 buçuk ay sonrada bıraktım :D

Tam şu saatlerde 2 tane tost ye günde 1-2 litre en az kola iç günde en az 1 ekmek bitir 3 haftaya alırsın :D

52 kılodan sıgarayı bırakarak 74e cıktım 1 senede

Merhaba,

60 Kiloyum , kilo almak için ne yapmalıyım şöyle 7 kilo alsam yeterli valla :)
Geceleri Eve yemek söylet yağlı yemekler olsun. sürekli yapıldıgı taktirde 1 ay içerisinde 4 kilo alırsın 2. ay 10 kilo rahatlıkla alırsın sürekli devam ettir bu dediklerimi :D :D :D

gainer kullanabilirsin yada yüksek karbonhidrat ve proteinli beslen makarna pirinç et vb.

3 öğünde pilav %100 çözümdür kesinlikle.

Makarna yeme makarna boştur kilo aldırmaz. Ayrıca ekmeğide az ye ekmekte asla kilo aldırmaz ve çikolata, cips, kola gibi iştah kapatacak şeyleri asla yeme. İrade kilo vermek kadar almaktada önemli.

1.5 senede 55 kilodan 70 kiloya çıkıp 5 senedirde koruyorum

Son düzenleme:
Bende zayıfım beyler :D geçen tarttım mesela 2-3 kilo almışım bir sevindim 2 gün sonra baktım yine aynı kiloya dönmüşüm çıkıyor iniyor döngü var sanki :D Her yemekte çok yiyeyim diyorum biraz yiyorum iyice doyuyorum kalkıyorum :D Öyle gidiyor ya uraşıyoruz işte :D

Ya yapmayın şöyle biz neremizden vercez diye uğraşıyoz sen alıcam diyosun. Ben yine de denenmiş onaylı kendi yöntemimi söyliyeyim. Bağımlılık derecesinde yer fıstığı yerim. ergün bilgisayar basında en az bir bölüm dizi yada filim ile yarım kilo ile 1 kilo arası yerim. Gün içinde sürekli çalışıyor olmama rağmen hergecen gün ilo alımına devam ...

Benimde boyum uzun 1.87 ve kilo almakta sıkıntı çekiyorum bu ara mc donalds'a dadandık bakalım ama gainer kullanacağım büyük ihtimalle

Geceleri Eve yemek söylet yağlı yemekler olsun. sürekli yapıldıgı taktirde 1 ay içerisinde 4 kilo alırsın 2. ay 10 kilo rahatlıkla alırsın sürekli devam ettir bu dediklerimi :D :D :D

arkadaş hızlı kilo alma diye açmış konuyu karıştırdınız sanırım :D hızlı ölme değil .D

günde 3 öğün yemek ye
günde en az 1 kilo meyve ye
günde 1 litre süt iç
50 gram fındık ye
1 litre kola iç

ben bu yöntemle 1.5 ayda 8 kilo aldım

protein tozunu 75 kilodan sonra kullan ben 62 kilodayken kullandım
protein tozu çok tok tuttuğundan yemek yiyemedim
ben de protein tozunu kullanmayı bıraktım yukardaki yçntemi denedim sonuç aldım :)

işin sırrı sürekli birseyler yemek :)

günde 3 öğün yemek ye
günde en az 1 kilo meyve ye
günde 1 litre süt iç
50 gram fındık ye
1 litre kola iç

ben bu yöntemle 1.5 ayda 8 kilo aldım

protein tozunu 75 kilodan sonra kullan ben 62 kilodayken kullandım
protein tozu çok tok tuttuğundan yemek yiyemedim
ben de protein tozunu kullanmayı bıraktım yukardaki yçntemi denedim sonuç aldım :)

işin sırrı sürekli birseyler yemek :)

3 Öğün yemekten sonra miydede yer kalırsa kesin kilo alırım :D ama yöntem güzelmiş denerim bunu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri