Kilo Almak İçin Kesin Çözüm Nedir?

mc donalds (etli mc turco özellikle), burger king, little ceasars, domino's.

hepsi denenmiştir. :D

60 kiloyken bende böyleydim ama zamanla ister istemez alıyorsun o yüzden bir şey yapmana gerek yok

Verdiğin kalorinin fazlasını alırsan kilo alırsın kesin çözümü bu :)

Bende 60 kiloyum ne kadar yesem de alamıyorum :D

17 18 yasında zorlamayın 21 22 yasından sonra zaten balkon otomatik çıkıyor :)

prakten diye bir şurup var alerji için veriliyor fakat kilo aldırıyor denedim. 1 ayda 7 kilo falan sağlıksız diyorlar ama size bağlı bide yan etkileri var uyku ve dikkatsizlik nickime uygun biri olmamaya başladığım için bıraktım :D
googlede araştırabilirsin prakten kilo alma yaz çıkacaktır ilaç fiyatı 10tlnin altındadır şuruptur. tadı biraz kötü :)

Buraya yazılan çoğu şey sağlıksız ve sadece göbeğe etki edecek şeyler olacak ondan dolayı internette araştırma yaparsan daha doğru bilgilere ulaşırsın.

Benim tavsiyem imkanınız varsa düzenli beslenme , uyku , spor ile 3 ayda o kiloyu alırsınız.

Buraya yazılan çoğu şey sağlıksız ve sadece göbeğe etki edecek şeyler olacak ondan dolayı internette araştırma yaparsan daha doğru bilgilere ulaşırsın.

Benim tavsiyem imkanınız varsa düzenli beslenme , uyku , spor ile 3 ayda o kiloyu alırsınız.

Fitnessa gidiyorum protein tozu kullandım Whey Premium en iyisi yani etki eden birşey olmadı 60 kilonun ne altına ne üstüne çıkabildim yani

---------- Spam Engelliyici 20:40 ---------- Önceki Mesaj 20:39 ----------

Yeterince yt ile uğraşmıyorsun demek ki :D sonra vermenin kesin çözümünü ararsın

Fitnessla uğraştığım için yağları kasa çeviririm inşallah :D

Bu konuya açıklık getireyim ne yediysem alamıyorum diyenlerin sorunu psikolojik ilk önce kilo alma veya verme psikolojisini atın bilinçsizce yiyin :D alırsınız doğal davranın yani

Bu konuya açıklık getireyim ne yediysem alamıyorum diyenlerin sorunu psikolojik ilk önce kilo alma veya verme psikolojisini atın bilinçsizce yiyin :D alırsınız doğal davranın yani

Bilinçsizce yiyorum yine olmuyor :D ama düzensiz yemek yiyorum sabah kahvaltısını 1-2 gibi yaparım örnek :)

---------- Spam Engelliyici 20:46 ---------- Önceki Mesaj 20:44 ----------

ev yemeklerinden uzak dur kesin alırsın

Gaziantepliyim ev yemeklerinden uzak durmam imkansız :D bizde yemeyeni döverler :D

Bilinçsizce yiyorum yine olmuyor :D ama düzensiz yemek yiyorum sabah kahvaltısını 1-2 gibi yaparım örnek :)

---------- Spam Engelliyici 20:46 ---------- Önceki Mesaj 20:44 ----------

Gaziantepliyim ev yemeklerinden uzak durmam imkansız :D bizde yemeyeni döverler :D

Düzensiz Yeme Hocam :D Dışarı Çıkma Ye Pc Otur Uyumadan Önce Bol Bol Karbonhidrat Al O Zaman Almada Göreyim :D

Fitnessa gidiyorum protein tozu kullandım Whey Premium en iyisi yani etki eden birşey olmadı 60 kilonun ne altına ne üstüne çıkabildim yani

---------- Spam Engelliyici 20:40 ---------- Önceki Mesaj 20:39 ----------

Fitnessla uğraştığım için yağları kasa çeviririm inşallah :D

Kullanman gereken şey protein tozu değil kardeşim Gainer ürünleri tercih etmelisin yarım saat önce 1 kutu sipariş verdim o ürünleri kullanıp alamaman neredeyse imkansız özelden yazabilirsin bana

Bende 42 falanım yaş 18 boy 176 falan diyetisyene gittik bi fayda olmadı bende çözüm bulamadım

Grainer alacaktım aile izin vermiyor sağlıksız falan diyolar of offf

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri