Kilo Verme Konusunda Başarılı Olan Var Mı ?

Alper38

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar kilo verme konusunda başarılı olan var mı , L-Karnitin nin yağ yakımına yardımcı olduğu söyleniyor , kullanan faydasını gören veya başka bir ürün kullanıp faydasını gören var mı .

Spor yapmaya başlayacağım.

Özellikle yazin Gir sanayide bir işe zayıflarsin üstüne birde para veriyolar

yapıcaksan anlatırım ? özelden

4 ayda 28 kilo verdim,pomem sınavına girebilmek için.Ölçümde kitle indeksi 26.6 çıktı ve sınava girdim :D

2 ayda 12 kilo verdim :) yaptıklarım ise günde 2 saat hızlı tempoda yürüyüş akşam 6 dan sonra yemek yemedim çok acıktığım zaman salata yapıp üzerine zeytinyağı gezdirip yedim bunlar dışında 1 litre şişenin içine su koyup içine 2 adet limonu sıkıp gün boyu onu içtim.
Bu sayede 2 ayda 12 kilo verdim kendimi çok kasmadan tavsiye ederim :)

altın otu,kuş burnu, ıhlamur, çayını içiyorum. Faydası oluyor. Lavanta çayı içiyorum. Göbek ve gögüs bölgesindeki yağlara yakmasında fayda oluyor. Ufak bir yağ bezesi için kullanıyorum. Yaklaşık 1 ay oldu. Yağ bezesinde küçülme var. Tamamen kaybolmadı.

https://www.youtube.com/watch?v=lvYaNc0dsig

Göbek bölgesindeki yağları yakıp karın kaslarını ortaya çıkarmak. :) Bunun içinde neler yapabilirim tavsiye bekliyorum. 173 boy kilo 72-75 arası. 5kilo yağ yakabilirsem yeterli olacak gibi

Son düzenleme:
Kalori hesabı yapın.Bu şekilde 10 kilo verdim.

[MENTION=31441]Arbys[/MENTION] arkadaş bu konuda baya bilgili

3 ayda 6 kilo verdim yaptığım şey reflü gastrit hastası olmak :)

112 kilodan 75 e düştüm l-carnitine,protein tozu,bca,glutamine ve spor sayesinde =)

Hangi l-carnitine ürününü ve nasıl kullanıyorsunuz hocam

Big Joy Thermonator L-Carnitine 1000 mL
Servis Başı Fiyat:2,97 TL (2000mg L-Carnitine)

Bu ürünü kullanmanı tavsiye ederim.
Büyük ihtimalle sana marketlerde de satılan "Zero Shot 60 mL 3000 Mg L-Carnitine" bunu kullan 3000mg l-carnitine var diyecekler lakin servis başı fiyati ortalama 8-9 tl civarlarında gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum.

Kullanım olarak spor öncesi alabilirsin.Sadece kardiyo ya bağlı kalma unutmayalım ki en iyi yağ yakımı ağırlık antremanlarında.Ayrıca bisiklet koşubandında kardiyo yapacaksan yağ yakım nabızını hesapla.220(ölüm nabızı)- yaşın çıkan sonucun %60 ı senin minimum yağ yakımına başladığın nabızdır.
iyi bi yağ yakımı için nabzını çıkan sonucun %60-%80 Arasında tutman gerekir.

Benim boyum 1.70, 85 Kiloydum, 3 aydır abur cubur bıraktım, 2 gün önce tartıya çıktım, 80 kiloya düşmüşüm, bunun sebebi elbette sadece abur cubur değil, su içmeyede başladım, masamın üstünde devamlı surahi duruyor, günde 1.5 - 2 litra arası su içiyorum, ayriyetten hergün saat 22 - 00 arası yürüyüşe çıkıyorum, bunlarda etken olmuş olabilir
Sonuç olarak, şimdi kendimi daha sağlıklı hissediyorum

Benim boyum 1.70, 85 Kiloydum, 3 aydır abur cubur bıraktım, 2 gün önce tartıya çıktım, 80 kiloya düşmüşüm, bunun sebebi elbette sadece abur cubur değil, su içmeyede başladım, masamın üstünde devamlı surahi duruyor, günde 1.5 - 2 litra arası su içiyorum, ayriyetten hergün saat 22 - 00 arası yürüyüşe çıkıyorum, bunlarda etken olmuş olabilir
Sonuç olarak, şimdi kendimi daha sağlıklı hissediyorum

1,5 2 litre çok az hocam. kilonuza göre en az 3 litre içmelisiniz. 1,5 litre suyu ben sadece kulağıma damlatıyorum. Boy 1,70 kg 67 ölüsü 3-4 litre içiyorum.

Bu arada bi dipnot geçmek istiyorum L-Carnitine yağ yakıcı değildir sadece yardımcı etmendir.Yaktığınız yağların vücuttan daha hızlı atılmasını sağlar bu yüzden antreman(kardiyo,ağırlık vs.) ile beraber kullanılmalıdır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri