arkadaşlar kilo vermek için biraz taktik verirmisnz. ilginç kolay verme yöntemleri 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yemek yeme
İlginç kolay taktik işte![]()
arkadaşlar kilo vermek için biraz taktik verirmisnz. ilginç kolay verme yöntemleri![]()
sahurdan 2-3 saat sonra yatmaya çalışıyorum. evin yanında stadyum var arkadaşlarla stadyuma girip 3-4tur atıyoruz çevresini arada bir ama her gün yapamıyoruz 2-3 güne bir oda yetmiyor maalesef.
arkadaşarlar 4 gundur diyetteyim eski kiloma sağlıma kavuşmak için çabalıyorum eskidende kiloyludum zayıflmasını bilmiştim sadece su adımları takip edin sabah kahvaltısını domates salataık veya kalorisi olmuacak şekilde sebze yemeği varsa yiyiniz çayda içniiz. Yemeklerde kesinlikle ekmek yemeğiniz. öğle yemeğini meyveler ile geçiriniz. Aralarda spor şart yada yürüyüş veya ekzersiz. Akşamada öğünü artıbalirsiniz. Yemek neyse onu yiyin fakat yediğiniz yemek ne ise o kdar kalori harcamak için yürüyüşe çıkın. Günlük harcanan metabolizme insanda 2000 kaloridir Yatsanda uyusanda. sabah kahvaltılarını içecekleri değiştirebilirsiniz. bol su için heleki yaz aylarında ama kesinlikle ekmek yemeğin faydasını görüceksiniz. Doktora gidip diyetisyenden liste alırsanızda sizin yararınıza onemli olan irade ve bilgisyar başından ayrılın. Fakat 3 öğün yemelisiniz aksi taktirde metabolizma çalışmaz ve lavaboya çıkmassınız.
Düzenli olmadı ama size yararlı olacaktır.
arkadaşlar kilo vermek için biraz taktik verirmisnz. ilginç kolay verme yöntemleri![]()
İzmir'e cuma günü geldim.. Kimi gördüysem kilo almışsın dedi psikolojim bozuldu.. 3 gün boyunca sabah bi kaç kayısı ve armut akşam akdeniz salatası yedim.. Bu akşam bozdum vurgun yaptım ızgara yedimBu arada benm yaptığım çok sağlıksız bişimiş..
spor + diyet
spor dediysem agırlık çalışmıcan cardio yapacan
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.