Kim bu adam tanıyan var mı?

• Kullanıcı lgnd003
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

lgnd003

Kayıtlı Üye
Web sitesi
t.me
Zoomin hesabına kayıtlı bir youtube hesabım vardı 24 şubatta kapatıldı. Ödemesini bu ay alıcaktım fakat dün ne oldu dersiniz paypal adresim ve şifrem her şeyim değiştirilmiş. Kanalın sahipliği her şeyi bende fakat hizmet şartlarını ihlal ettiği için kapandığından Verify Ownership bölümünde kanalı seçtiğim zaman We're sorry diye kırmızı yazı çıkıyor. Zoomine mail attım size her kanıtı sunarım bu kanal benim dedim. Sonunda değiştirilen paypal adresini verdiler. Şimdi bu şerefsizin kim olduğunu bulmamız lazım. paypal adresi: [email protected]
Kim olduğunu nasıl bulabiliriz. Tanıyanınız edeniniz var mı? 166 dolar alacağım vardı bu şerefsize gitmesini istemiyorum.
Tekrar yazıyorum: [email protected]
Daha önce alışveriş yapmış olabilirsiniz geçmiş ödemelerinize falan bakın lütfen yardımcı olun.

ödeme yapmayı dene belki ismi yazar,facebook sayfasında da ismini arattır ,aklıma bu geldi ama ne kadar işe yarar bilemiyorum.

Geçmiş olsun umarım hakkını alabilirsin , etc networkten bu konuda yardım isteyebilirsin.

Devamlı bana buradan ulaşın diye yazdığı bir e-mail hesabı var hatırlamıyorum , onun konularını inceleyip bulabilirsin.Oradan mail atıp durumunuzu izah edin.Sanıyorum bu konuda size en iyi yardımı dokunacak kişi odur.

1 lira gonder o paypal hesabina , isim ve soyismi cikar elemanin

ödeme yapmayı dene belki ismi yazar,facebook sayfasında da ismini arattır ,aklıma bu geldi ama ne kadar işe yarar bilemiyorum.

ikisini de denedim, paypalda premier üye yazıyor sadece, facebookta çıkmıyor..

edit: Canan Soydaş diye birine ait paypal adresi.

Ahh canan ahhh ne bu uyelerin bayanlardan çektikleri :D:D

Zoomin hesabına kayıtlı bir youtube hesabım vardı 24 şubatta kapatıldı. Ödemesini bu ay alıcaktım fakat dün ne oldu dersiniz paypal adresim ve şifrem her şeyim değiştirilmiş. Kanalın sahipliği her şeyi bende fakat hizmet şartlarını ihlal ettiği için kapandığından Verify Ownership bölümünde kanalı seçtiğim zaman We're sorry diye kırmızı yazı çıkıyor. Zoomine mail attım size her kanıtı sunarım bu kanal benim dedim. Sonunda değiştirilen paypal adresini verdiler. Şimdi bu şerefsizin kim olduğunu bulmamız lazım. paypal adresi: [email protected]
Kim olduğunu nasıl bulabiliriz. Tanıyanınız edeniniz var mı? 166 dolar alacağım vardı bu şerefsize gitmesini istemiyorum.
Tekrar yazıyorum: [email protected]
Daha önce alışveriş yapmış olabilirsiniz geçmiş ödemelerinize falan bakın lütfen yardımcı olun.

paypaldan 1 tl gönder ismi çıkar isimden belki telefonuna bile ulaşırsın

telefon numarasına ulaşmanız zor ama mantıken giderseniz olabilir. mesala mailde eskişehir geçiyor. arayın 11880 ismi söyleyin. birde detay olarak şehri verirseniz.

haklısınız böyle bulabilirim fakat ulaşsam ben değilim o derse her türlü inanmak zorunda kalıcam. ama denerim son çare sanırım.

Direk bayan olmayabilir büyük ihtimalle annesinin ablasınının vs üzerine açılmış bir paypalda olabilir. Bende öyle kullanıyorum çünkü birde şu var bayanlar böyle işler ile uğraşmaz sanki. Geçmiş olsun umarım bulursun hırsızı

Direk bayan olmayabilir büyük ihtimalle annesinin ablasınının vs üzerine açılmış bir paypalda olabilir. Bende öyle kullanıyorum çünkü birde şu var bayanlar böyle işler ile uğraşmaz sanki. Geçmiş olsun umarım bulursun hırsızı

ben de öyle düşünüyorum.. bakalım..

haklısınız böyle bulabilirim fakat ulaşsam ben değilim o derse her türlü inanmak zorunda kalıcam. ama denerim son çare sanırım.

hocam bulsanız arayıp direk çaldın paramı vermi diyeceksiniz :) aramadan önce ses kaydını açın telefonda bunun için birçok program artı telefondada bu özellik var. ben paypaldan arıyorum bu mail adresi sizinmi acaba kontroller için arıyoruz vs :)

hocam bulsanız arayıp direk çaldın paramı vermi diyeceksiniz :) aramadan önce ses kaydını açın telefonda bunun için birçok program artı telefondada bu özellik var. ben paypaldan arıyorum bu mail adresi sizinmi acaba kontroller için arıyoruz vs :)

bulamadım maalesef eskişehirde böyle bir kayıt yok. türkiye genelinde de sorgu yapılmıyormuş..

---------- Mesaj saat 21:00:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:46:35 civarında gönderildi. ----------

ne kadar güvenlik zaafiyeti olan bir firma bu forela ve zoomin! bu kadar basit her bilgiyi değiştirebilme imkanı... ne bir gizli soru, ne başka bir şey. diyorum ki adama kanal kapandı ulan kanal kanandı! We're sorry an error occured diye yazı geliyor diyorum, e tıkla Verify Ownership'e diyorum ya 24 saattir bir gram ilerleyemedik, ne anlayışsız bir adammış bu Paul! La diyorum size her bilgiyi sunarım, kayıt olurken ne dedik biz? isim soyismimizi verdik. diyorum ki sana kimliğimi göstereyim. adam yine aynı şeyi diyor forgot password'u denediniz mi.. ya yemin ederim böyle boktan bir şey görmedim.

telefon numarasına ulaşmanız zor ama mantıken giderseniz olabilir. mesala mailde eskişehir geçiyor. arayın 11880 ismi söyleyin. birde detay olarak şehri verirseniz.

aynen 11880 vb internette bi site vardı ama unuttum ücretsizdi ve o gün hayret etmiştim nasıl bulduğuna googleden bulmuştum

---------- Mesaj saat 19:02:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:00:37 civarında gönderildi. ----------

yahu ben satın aldığım machinimadan paypalı değiştirmek için 1 aydır uğraşıyorum kanıt üstüne kanıt istiyorlar keşke machinima da biraz açık verseydi:)

aynen 11880 vb internette bi site vardı ama unuttum ücretsizdi ve o gün hayret etmiştim nasıl bulduğuna googleden bulmuştum

---------- Mesaj saat 19:02:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:00:37 civarında gönderildi. ----------

yahu ben satın aldığım machinimadan paypalı değiştirmek için 1 aydır uğraşıyorum kanıt üstüne kanıt istiyorlar keşke machinima da biraz açık verseydi:)

machinima işi zor, her türlü bilginin doğru olması lazım. keşke bunda da öyle olsaydı. cidden machinimanın neden büyük olduğunu anlamış oluyorum buradan. bu mailleştiğim paul denen kişide nasıl anlayış kıtlığı var anlayamadım 4 seferdir diyorum ki Verify Ownership yaparken kanalı seçtiğimde hata alıyorum bak ss'i dedim 2 kere, 2sinde de o error'ün üstünde yeşil olan Verify Ownership'e tıklayacaksın dedi. bir daha gönderdim yine aynı şeyi dedi. bu sefer video attım yarım saattir ses çıkmadı :D vallahi sinirden gülüyorum şurda ya. yurtdışına dk falan olsa arayacağım o derece hemen bitmesini istiyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri