Kim bu Flagçılar (Kategori Mafyası)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya hocam bazıları hakketen hakkediyor video ile baslıgın alakası yok tutmus baska video atmıs sana gelecek hiti cekiyor ne yaparsın bu adama

Hocam flag hakkında ne yazarsak yazalım ne yaparsak yapalım cozum yok. YouTube engellemesi lazım onlarda engellemiyor. Demekki boylesi onlarin isine geliyor.Millet 5 lira için birbirini öldürüyor. boyle bir havuz boyle bir para imkani varken flagda atarlar. Çünkü 5 TL için adam öldüren insanlarin sanal alemdeki versiyonları işte bu flagcılar, sahte telifciler.

Flagcıların coğunluğu genelde ufak düşünen insanlar. Onlar savaşmak tamamen zaman kaybı. Cünkü biz ne kadar zaman ayırırsak ayıralım, onlar daha fazla zaman ayırıyor. Yapcakları başka bişey yok cünkü becerileri anca buna yetiyor. En etkili çözüm flagın işlemiceği kanallar yapmak.

Belki bir çok insan es geçer ama artık öyle bir hal aldı ki şuan video yüklemiyorum. Oturup derdimi buraya yazıyorum.

Flagçı kimsecikler ile sıkıntım öyle büyük ki, öyle kafama takılıyor ki... acaba birini nasıl bulabilirim diye merak ediyorum !

Dostlar,

Beni Tanıyan bilen bilir. Bugün kadar hiç bir youtuberi geri çevirmedim. ne istedilerse verdim; kategori, program, yardım,face desteği, skype desteği, vds desteği...işte felan fistan Helali hoşda olsun ama karşılığında tüm flagçılar beni mi bulacaktı arkadaş ?

Gel gelelim sıkıntıya; yüklediğim videolar ingilizce çizgi (......). Biliyorum çok kişi çalışıyor artık bu alanda milyonluk videolar var ama adamlar bizim yüklediğimiz 3-5 10 bin izlenimli videoyu çekemiyor. Resmen bir saatte uçurdular, biz üç arkadaşın kanallarını...Yükledim video bir saat dayanmadı ve üstelik aynı olay bu 3 tane muhterem arkadaşımın da başına geldi. Ayrıca yüklediğim ilk videoya flag geldiği için yeni bir video yüklenmiyor kanala ve gelen flaga itiraz edince kanal kapandı.

Şimdi ne yapmak gerek ;
-Flagçı bir ekip olup kategorilerin içine mi etmek ve içinde günahı olmayan insanların videolarını uçurmak...
-Yoksa bunlara bir yöntem bulmak için direnmek mi ?

Not : Bana Eski, yeni forum üyesi arkadaşlarım bir yol gösterse çok dua edecem.

geçmiş olsun ...

aynı konudan bender muzdaribim. çalıştığım bir kategoriden 30 video atıyorum bir adet video tutuyor, iyi izlenim aldı diye hemen flaglıyorlar ve hangi kanal sahibi yaptığınıda az çok tahmin ediyorum ama işde birşey yapamıyorum. bende bıraktım o kategoriyi...

Bende bu flag yüzünden kanallarımı silmem ve para kazanmam kapatılmasıda cabası ciddi bir sıkıltı oldu, bir insan neden bu kadar aç gözlü olabilir flag basıp karşı kanala zarar verebilir. Bu konuda bir çalışma yapabiliriz arkadaşlar gerekirse ekip kurulup karşı atağa geçilebilir, eğer flag atan bu forumdansa flag atmayı kesebilirde...

O kategoride ayakta olan kanalı uçuracaksın sende , aklı başına gelir.

yahu bu pislikle nereye gidiyor bu insanlar hala anlamiyorum, sevap kazanmaktan, gunah kazaniyolar. :rolleyes:

Bunlardan bende bezdi videom 1 saatte 14k izleniyor ama tabi flagcılar iş başında masum kişileri etkilemeeceğimden emin olsam flaglamaktan çekinmeyeceğim.

Zamanında seo işi ile çok uğraşmıştım.

Can alıcı kelimelerde ilk sıraya çıktığın an rakiplerin başlar saldırıya.

*Ddos saldırısı (siten 1 ay açılmaz)
*Hacklink yapıp siteni spamlatırlar.
*Adsense kullanıyorsan reklamlarına fazla fazla tıklarlar.
*Siteni hacklerler
vs...

Bunları yapanlarda malesef hiç bir ceza yemezler. Buna bizlerin değil de google nin bir önlem alması şart.

Allah yardımcımız olsun...

o sahte flag atanların bir çoğu değil hemen hemen hepsi bu forumdan geçti ya da bu forumda,bu tip işleri yapanları çoğu da maalesef Türkiye'den,bunu nereden mi biliyorum kanallarını incelediğinizde etiket,açıklama,başlıktan bir yerden mutlaka bir açık veriyor,foruma ilk geldiğimde flag konusu bu kadar sık gelmezdi önümüze,cin olduğunu sanan çakallar bu şekilde kanallarını ve kategorilerini ayakta tutmaya çalışıyorlar,maalesef youtube bu konuda çok rahat ve pek umurunda da değil,bırakın kendilerini yesinler diyor...
benim prensibim belli bugün 1+1 yaptıysam ve her gün böyle çalışıyorsam kazanıyorum demektir,neden insanlar bu mantıkla çalışmaz neden hep beraber kazanmak varken yamyam gibi hep bana demekten çekinmez?
Youtube büyük bir nimet bizim için adam gibi kırın dizinizi kazanın,önceden ünlem neydi bilmezdik,her gün youtube ile ilgili bir sıkıntı çıkıyorsa bilin aç gözlü çakalların yüzünden,sonuç kurunun yanında yaşın da bertaraf olması...

Kanal flagtan kapanınca nasıl anlıyorsunuz arkadaşlar mailde topluluktan gitti diyor 2 kanalıda aynı anda açtım biri duruyor diğeri 1 gün sonra kapandı flagdanmı kapanmıştır?

Arkadaşlar aynı şekilde kanalın flagten kapandığını nasıl anlıyorsunuz acaba?

al işte yaaa tam oturmuştu kanal en iyi 2 çizgi filmde 2sinde de ilk sıradaydım gece flaglanmış ya olacak iş değil abi bu ne yaaa bu nee. flag nasıl atılır bi bilsem analarını ağlatacam. bırakın bizde kazanalım sizde kazanın böyle ş... olmaz ya

al işte yaaa tam oturmuştu kanal en iyi 2 çizgi filmde 2sinde de ilk sıradaydım gece flaglanmış ya olacak iş değil abi bu ne yaaa bu nee. flag nasıl atılır bi bilsem analarını ağlatacam. bırakın bizde kazanalım sizde kazanın böyle ş... olmaz ya

Hocam flag atıldığını nerden anlıyorsun acaba?

hocam flag yemeyen diger videolarınızada bakarmısınız reklam cıkıyormu

Bunlar ortak çalışmayı ortak flag diye anlamışlar:)) Benimde az önce bir kanal gitti .. En azından ben flagcımı tanıyorum.. Flagcısını bilmeyenler düşünsün:))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri