Kim bu Flagçılar (Kategori Mafyası)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece büyük kanalları flaglasanda olur bunlar zaten o kanalların sahipleri şahsi fikrim. Yoksa kanallarda uçar dı.

Flag atanları degilde youtube kızgınlıgın olsun. o kadar gereksizce bir sistemi varki 30-40 flag gelse incelemeden siler. sahte telif gelir kanalı siler

usta youtube zaten saçmaladıkça saçmalıyor. bir açığını kapaıyor başka büyük açık veriyor. her güncelleme onalra zarar veriyor ama adamlar böyle konuları görmeli ki ne kadar nefret varklıklar olduklarını bilmeliler

Sadece büyük kanalları flaglasanda olur bunlar zaten o kanalların sahipleri şahsi fikrim. Yoksa kanallarda uçar dı.

Eski kanalları 3 5 flag ile kapattıramazsın 1000 tane atsın yine kapanmayabilir. 1 2 Günlük kanallar çok kolay uçuyor.

BAKALIM yönetimden ne ses gelecek hiç yakındıklarını görmedim acaba benim yanılıyorum...:(

valla şükür şu ana kadar çalıştıgım sektörlerde hic flag yemedim. ama inan öyle genel bir flag sıkıntısı varsa. bunun sorumlusunu 2-3 günde bulurum. kanalları inceler takip ettiklerine veya abone oldukları kanallara bakarım. kurcalamadıgım yer kalmaz ama bulurum. sonuda malum olur:) en cok kazandıkları videolardan vururum onları.genel bir flag düşünmüyorsan. sektördeki kanalları incelemeye al. bu işi yapanlar inan zannettikleri kadar zeki değiller.

Son düzenleme:
ben dizi çalışırım, eğer çalıştığım dizide flagdan kanalım kapansaydı o diziyi bitirirdim, ben ekmek yiyemiyorsam hiç biri yemesin.

Senin gene iyi benim çalıştığım diziyi bir tek ben atıyorum ama izleyici dizide sevmediği bi şey görünce hop flaglıyo anında da kanal kapanıyo onu engellesen izleyiciyi engelleyemiyosun :D

rekabeti azaltmak istiyorlar mnote dediği gibi yeni kanallar kolay kapanır ama eski kanallar direnebilir. bana vurmadı şu zamana kadar ama kötü bir durum bence o kategoriyle uğraşmayı bırakın bu karaktersizlerle uğraşılmaz yani yeni kategoride çalışıp daha fazla gelir elde edebilirsiniz.

usta youtube zaten saçmaladıkça saçmalıyor. bir açığını kapaıyor başka büyük açık veriyor. her güncelleme onalra zarar veriyor ama adamlar böyle konuları görmeli ki ne kadar nefret varklıklar olduklarını bilmeliler

1-2 kisi mafyayı yok edemez

Baska kategoriye taşın mafyalar öyle kolay kolay bir sey olmaz.

Ama büyük mafya babasının kanalını kapattımı diğerleride uçar gider.

124 izlenimli video için az önce telif yedim. Büyük ihtimalde onun değil video. Ve ne yapacağımı bilmiyorum. Hatta aynı kanala daha evvel telif atan başka bir şahıs rica etmeme rağmen bana akıl verdi bende işi bilmediğimden o zamanlar video'nun ona ait olmadığını bildiğim halde eyvallah dedim bişey yapamadım. Elemanın kanalı hala ayakta ve ben hala flagtır teliftir nasıl yapılır nedir bilmem. Yükler video'mu karşıya geçerim.

inanın 100k'lık kanalım kapanması o kadar koymadı bana şu veletlerin (yaşı küçük olanlara değil lafım beyni büyüyemeyenlere) yaptığı yanında. ve birşey yapabilme ihtimalim olmasına rağmen yapamamak...

Eski kanalları 3 5 flag ile kapattıramazsın 1000 tane atsın yine kapanmayabilir. 1 2 Günlük kanallar çok kolay uçuyor.

Eski kanalda uçar.. Jaseph hocamızın bir konusunu okumuştum özgün kanalı uçurmuşlar forumda bulursam birazdan eklerim.
Artı amaç eski değil amaç 50 hesaptan flag basmamaları. Buna kimsenin hakkı yok. Bu apaçık emek hırsızlığı.

Eski kanalda uçar.. Jaseph hocamızın bir konusunu okumuştum özgün kanalı uçurmuşlar forumda bulursam birazdan eklerim.
Artı amaç eski değil amaç 50 hesaptan flag basmamaları. Buna kimsenin hakkı yok. Bu apaçık emek hırsızlığı.

O kategorilerde flag savaşları yaşanıyor dikkat edersen gerçek telif dışında sahte telif gelmez. Bunlara bizim yapabileceğimiz hiç birşey yok. Youtube un önlem alması lazım. 100 sayfa da yazsak sonuç çıkmaz.

Hocam o çizgi filmdekiler izlenimi basıyorlar 1 saatte ilk sıraya çıkıyorlar 1 haftada milyon izlenim alıyorlar kendilerinden başkasınıda yaşatmıyorlar ve ben eminim bu forumdan iyi tanıdığımız insanlardan birileri :) Başta çıkan kanalların hepsini inceledim ortak noktalar tespit ettim hepsi aynı kişinin.

Şuan çalıştığın kategoriyi flag yüzünden bıraktım. Hiç kendini yorma sonuca ulaşamazsın.

ben öle bi uğraşacam varya olmadı internet cafe kiralayacağım. biz hayatla mücadele ettik bu çarçapulculara mı kalacam. gerekirse hergün flaglanacam ama ben o çerçeve ile hergün yükleme yapacağım :)

Hocam o çizgi filmdekiler izlenimi basıyorlar 1 saatte ilk sıraya çıkıyorlar 1 haftada milyon izlenim alıyorlar kendilerinden başkasınıda yaşatmıyorlar ve ben eminim bu forumdan iyi tanıdığımız insanlardan birileri :) Başta çıkan kanalların hepsini inceledim ortak noktalar tespit ettim hepsi aynı kişinin.

Aynen ama hangi alçağın o kanallar.

ilk sıraya çıkmak ile alakası yok. ilk sıraya çıkmayınca videon öyle aylarca kalıyor

Ben diyeceğimi dedim arkadaşlar seçenek zaten çok yok 100 k üzeri kazanan kişilerden birisidir. Kimse helal olsun diyorum gerçek spammer adam.

Geçen kış tutan 2 kanalımı flagtan kapattılar birdaha açtım yine flagladılar sonra bende açmama kararı aldım.
Bunlar artık çakal olmuş.

Birde ben atıyordum kim izler bu saçma çizgiyi diye, bayada izleniyordu.
:D
Çocuklar neden izler öyle dandik bir çizgiyi çözememiştim.

Şu anda açık olan kanalların ortak noktaları az video atıp, izlenim ve abone kasarak ilk sıralara çıkıp birkaç M izletmeleri videoları.
%99 o kategoride çalışan Türktür, butür çakallıkları genelde malesef bizim insanımız yapıyor.
Bir değilde birkaç kişinin işidir.
Bulabildiğinin gözünün yaşına bakma, eğer kapatabiliyorsan tüm izlenimli ve aboneli kanalları kapattır derim.

Ben 2 ay önce bi kanal sattım adam bu çizgi filmi atmış ve videoların biri 15 milyon ve biri 2 buçuk milyon. O şahıs şuan banlı.

Finans kategoriside birilerinin elinde ekmek yedirmiyoar adamlar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri