BAKALIM yönetimden ne ses gelecek hiç yakındıklarını görmedim acaba benim yanılıyorum...![]()
Şuan çalıştığın kategoriyi flag yüzünden bıraktım. Hiç kendini yorma sonuca ulaşamazsın.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
BAKALIM yönetimden ne ses gelecek hiç yakındıklarını görmedim acaba benim yanılıyorum...![]()
Flag atanları degilde youtube kızgınlıgın olsun. o kadar gereksizce bir sistemi varki 30-40 flag gelse incelemeden siler. sahte telif gelir kanalı siler
Sadece büyük kanalları flaglasanda olur bunlar zaten o kanalların sahipleri şahsi fikrim. Yoksa kanallarda uçar dı.
Sadece büyük kanalları flaglasanda olur bunlar zaten o kanalların sahipleri şahsi fikrim. Yoksa kanallarda uçar dı.
ben dizi çalışırım, eğer çalıştığım dizide flagdan kanalım kapansaydı o diziyi bitirirdim, ben ekmek yiyemiyorsam hiç biri yemesin.
usta youtube zaten saçmaladıkça saçmalıyor. bir açığını kapaıyor başka büyük açık veriyor. her güncelleme onalra zarar veriyor ama adamlar böyle konuları görmeli ki ne kadar nefret varklıklar olduklarını bilmeliler
Eski kanalları 3 5 flag ile kapattıramazsın 1000 tane atsın yine kapanmayabilir. 1 2 Günlük kanallar çok kolay uçuyor.
Eski kanalda uçar.. Jaseph hocamızın bir konusunu okumuştum özgün kanalı uçurmuşlar forumda bulursam birazdan eklerim.
Artı amaç eski değil amaç 50 hesaptan flag basmamaları. Buna kimsenin hakkı yok. Bu apaçık emek hırsızlığı.
Şuan çalıştığın kategoriyi flag yüzünden bıraktım. Hiç kendini yorma sonuca ulaşamazsın.
Hocam o çizgi filmdekiler izlenimi basıyorlar 1 saatte ilk sıraya çıkıyorlar 1 haftada milyon izlenim alıyorlar kendilerinden başkasınıda yaşatmıyorlar ve ben eminim bu forumdan iyi tanıdığımız insanlardan birileriBaşta çıkan kanalların hepsini inceledim ortak noktalar tespit ettim hepsi aynı kişinin.
Hocam o çizgi filmdekiler izlenimi basıyorlar 1 saatte ilk sıraya çıkıyorlar 1 haftada milyon izlenim alıyorlar kendilerinden başkasınıda yaşatmıyorlar ve ben eminim bu forumdan iyi tanıdığımız insanlardan birileriBaşta çıkan kanalların hepsini inceledim ortak noktalar tespit ettim hepsi aynı kişinin.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.