Kim bu Flagçılar (Kategori Mafyası)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nisyantv

Yasaklanmış
Belki bir çok insan es geçer ama artık öyle bir hal aldı ki şuan video yüklemiyorum. Oturup derdimi buraya yazıyorum.

Flagçı kimsecikler ile sıkıntım öyle büyük ki, öyle kafama takılıyor ki... acaba birini nasıl bulabilirim diye merak ediyorum !

Dostlar,

Beni Tanıyan bilen bilir. Bugün kadar hiç bir youtuberi geri çevirmedim. ne istedilerse verdim; kategori, program, yardım,face desteği, skype desteği, vds desteği...işte felan fistan Helali hoşda olsun ama karşılığında tüm flagçılar beni mi bulacaktı arkadaş ?

Gel gelelim sıkıntıya; yüklediğim videolar ingilizce çizgi (......). Biliyorum çok kişi çalışıyor artık bu alanda milyonluk videolar var ama adamlar bizim yüklediğimiz 3-5 10 bin izlenimli videoyu çekemiyor. Resmen bir saatte uçurdular, biz üç arkadaşın kanallarını...Yükledim video bir saat dayanmadı ve üstelik aynı olay bu 3 tane muhterem arkadaşımın da başına geldi. Ayrıca yüklediğim ilk videoya flag geldiği için yeni bir video yüklenmiyor kanala ve gelen flaga itiraz edince kanal kapandı.

Şimdi ne yapmak gerek ;
-Flagçı bir ekip olup kategorilerin içine mi etmek ve içinde günahı olmayan insanların videolarını uçurmak...
-Yoksa bunlara bir yöntem bulmak için direnmek mi ?

Not : Bana Eski, yeni forum üyesi arkadaşlarım bir yol gösterse çok dua edecem.

Moderatör tarafında düzenlendi:
valla ben bi sitede görmüştüm bu işin botu varsa çat diye 1 saatte gidiyo kanal

[MENTION=10033]fsever[/MENTION] sorun hemde ne sorun üstelik kim oldukların bilmiyorsun. youtubenin böyle acımasızca bir sisteminin olması çok saçma.

ama bir yolu olmalı örneğin beğeni çekilen videolarda gidiyor mu yada küçük resim kullanmasak yine gidecek mi ?
gibi

bu inci mi ne war bi arkadaş diyodu o katagori tamamen onların mış o katagorile uğraşan onların haricindeki herkezi flaglicaklarmış ve flagliyolarmış da böyle birşey duydum

Ya arkadaş ne bu çekememezlik bu meretin 1000 tane bölümü var niye flagliyorsun . Bunu yapan kesin benliğini kaybetmiş bir Türk tür.

[MENTION=8951]ahzem[/MENTION] bota gerek yok, yöntemi basit ama söylemeyim şimdi suistimale açık olmasın.

---------- Spam Engelliyici 00:37 ---------- Önceki Mesaj 00:36 ----------

Ya arkadaş ne bu çekememezlik bu meretin 1000 tane bölümü var niye flagliyorsun . Bunu yapan kesin benliğini kaybetmiş bir Türk tür.

bir kişi değil en azından buna emin olabilirsin :)

Türk tabi abi hayatımda ilk defa kanalım kapandı geçen gün yeni kanal açtım..Türkiye izlanda maçını yükledim 3 tane video ilk defa kanalım kapandığını gördüm.

[MENTION=8951]ahzem[/MENTION] bota gerek yok, yöntemi basit ama söylemeyim şimdi suistimale açık olmasın.

---------- Spam Engelliyici 00:37 ---------- Önceki Mesaj 00:36 ----------

bir kişi değil en azından buna emin olabilirsin :)

doğrudur hocam yöntemi vardır elbet sende bas hacı flagı bende uyuz oluyom onlara artık İllallah dedirtiyolar ya kitapsızlar

madem böyle bi durum var. sizde o kategoride herkezi flaglayın. elbet oda zarar görecektir. kimse kazanamasın.:) kimse kusura bakmasın ama. ben olsam böyle yapardm. iyiki yokuz o taraflarda.

[MENTION=9270]pynrs[/MENTION] hocam belki günahsız benim gibi bir üniversite öğrencisi gidecek. :)
ama şuan direniyorum flag atmamak için

---------- Spam Engelliyici 00:44 ---------- Önceki Mesaj 00:43 ----------

@Throck sen yapma beri eskiden beri tanırım bilirim takip ederim seni. günahsızlar var diyorum :). Kendi egom için habersiz insanların canını yakmam. başka önerin varsa dinleyeyim :)

Flag atanları degilde youtube kızgınlıgın olsun. o kadar gereksizce bir sistemi varki 30-40 flag gelse incelemeden siler. sahte telif gelir kanalı siler

Benim de başıma çok geldi bu flag işi alçak herifler rahat durmuyorlar kategoride kimseyi koymayacaksın aslında flag yedikten sonra.Buna bir çözüm bulunmalı.

[MENTION=9270]pynrs[/MENTION] hocam belki günahsız benim gibi bir üniversite öğrencisi gidecek. :)
ama şuan direniyorum flag atmamak için

Bunlar zaten çok izlenen kanalların sahipleri ve eminim ki bu forumdalar yada banlanan cin olmadan adam çarpmaya çalışan şahsiyetsizler.

Ben o kategoriyi komple temizle herkes yeniden başlasın. Bu arada kategori ismini silerseniz
Iyi olur. Tüm sahte telifci flagcilar toplanacak

ben dizi çalışırım, eğer çalıştığım dizide flagdan kanalım kapansaydı o diziyi bitirirdim, ben ekmek yiyemiyorsam hiç biri yemesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri