kim bu sahte telif atan kişi aramızda mı...

azat072

Yasaklanmış
Arkadşalar 4 Gün Önce yükledigim vermicem vermicem erkek versiyonu videosu 52k izlenim aldı ama dün ve bugün aynı kişi ayrı ayrı telif attı iki ihtar var şuan kanalda ikiside aynı kişiden. adamın kanalında ki video ise 1.250 izlenim almış. aramızdamı bu telifi atan kişi. derdi ne bir bilsem. kendi videosu desem degil. onun kanalındada kadın versiyonu var spam yapmış kendiside.

adamın videosu:
attachment.php

benim videom :
attachment.php

telif atan kişi:
attachment.php

Ekli dosyalar

• 2.jpg
    2.jpg
    7,4 KB · Görüntüleme: 160
  • 3.jpg
    3.jpg
    5,3 KB · Görüntüleme: 162
  • 1.jpg
    1.jpg
    15,2 KB · Görüntüleme: 163
derdi ondan sonra yükleyip bu kadar fazla izletmen

ne yapmamı önerirsiniz hocam. karşılık verdim. 3-4 kanaldan aynı yaptıgı gibi telif atayımmı.

hocam bırakın türkçe yayınları ya niye milletimiz aç bu kadar ya... ama sizde bunlara meydanı bırakırsanız olmaz... Allah kolaylık versin size

Valla henüz başıma böyle bir olay gelmedi.. Umarım gelmez.

Ancak geldiği takdirde forumda şöyle okkalı bir küfürle cevap vereceğim kendisine...

Karaktersizlikten başka bir şey değil...

hocam bırakın türkçe yayınları ya niye milletimiz aç bu kadar ya... ama sizde bunlara meydanı bırakırsanız olmaz... Allah kolaylık versin size

sagolun hocam. dogrusu o kadar izlenecegni bende beklemiyordum etiketleri ve başlıgı düzgün girip sürekli başlıgı degiştirince öyle hit aldı böyle haksız telif atacaklarını hiç beklemiyordum. tövbe bir daha türkçe çalışırsam.

sahte telifi nasıl atıyorlar anlamıyorum banada baska bi içerikte geldi atanı buldum ve karşılık vermek istedim ama telif attıkdan sonra mail ile belge istedi youtube. yani gitmedi telif.

Valla henüz başıma böyle bir olay gelmedi.. Umarım gelmez.

Ancak geldiği takdirde forumda şöyle okkalı bir küfürle cevap vereceğim kendisine...

Karaktersizlikten başka bir şey değil...

Hocam ne kadar ayıp birşey dahi olsa hakaret etmemenizi öneririm. Akıllı biriyse ss alır ve size dava açabilir. Hakaret davalarında spam felan kimseyi ilgilendirmez.Ona telif dislike vb. atın hıncınızı alın.

Hocam e posta adresini yaz buraya bizimde aklımızda bulunsun.

youtube ilk basladıgımda türkçe çalısıyordum baktım izlenim var kazançlar hep düsük ee bide üstüne sahte telif 1m türk izlenim alacagıma 50 k yabancı izlenim alırım daha iyi sahte telif olayında var yabancılarda ama o kadar aşırı degil çekememezlikten baska bir şey degil bunlar

Kim bu telif atan aramızdamı diye açılan konularda henüz benim diyen çıkmadı :)

Hocam ne kadar ayıp birşey dahi olsa hakaret etmemenizi öneririm. Akıllı biriyse ss alır ve size dava açabilir. Hakaret davalarında spam felan kimseyi ilgilendirmez.Ona telif dislike vb. atın hıncınızı alın.

Aklı varsa dava açsın hocam :) Kendisi ile gerçek hayatta tanışma fırsatını sunar bana :)

Zaten bunları yapan kişiyi bulup ibreti alem diye foroğraflarını forumda yayınlayacağım :)

Valla türklüğümden utandım bu videolar için.içerik ile alakalı değil,video çok kısa az kazandıran bişey.100k izletsen 50-100 lira anca bırakır herkes birbirine telif yolluyor.ayıpyır yahu.

iPad'dan gönderildi .

Ayıptır kardeşim telifi bırakta böyle videoları niye yüklüyosun

Bir kanal var sadece bu videolardan parayı g ötüren şuanda.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri