Kim Yahu Bu Adam

ersan145

Yasaklanmış
Foto bulanık biraz net fotolarını bulamadım çünkü adını şanını bilen pek kişi varmıdır bilmiyorum ama yüzünü bilmeyen yoktur.Her filmde oynamışlığı vardır.Adam profesyonel figüran.

EEar0z.png

1nQgYD.png

Tanıdınız demi? Adını bilen varsa lütfen yazsın hayatımı bu adamın adını öğrenmeye adıcam yakında :D

Son düzenleme:
Sır kapısı yada büyük buluşmadan gözüm ısırıyor :D [MENTION=11709]ersan145[/MENTION]

harbiden adam Figüran aleminin babası :D tanıdım

Cok tanidik geliyo :D bu adam iyi para aliyordur

Sır kapısı yada büyük buluşmadan gözüm ısırıyor :D [MENTION=11709]ersan145[/MENTION]

Samanyolunun bi filminde oynamıştı ama sır kapısı ve büyük buluşma gibi doğaüstü olaylar yoktu :D Sadece bu evliydi bu herif kılıbıktı annesiyse lanet bi karıydı.Gelinde melek gibiydi.Gelini kovdurdu boşattırdı zorla.Başka güzel bi hatunla evlendirdi.Hatun çok lanet hatunun annesi ondan lanetti.Bu kılıbığın annesinin ağzına ettiler bir nevi :D bu kılıbık işte şu figuran oluyor :D Oynadığı tek başrol film odur heralde :D Bakıyorum adam Arka Sokaklarda birgün suçlu oluyor,3-4 yıl sonra polis olarak karşımıza çıkıyor,ertesi gün Muhteşem Yüzyılda esnaf oluyor,Kolpaçino Bombada hakimdi daha çok uzar her dizide bikaç kere rol almıştır bu :D

Sahte telifçileri takır takır ortaya çıkaran YTPara ifşa ekibini konuya davet edelim.
Merakla bekliyoruz reyizler. :D

2 yıldır tv izlemiyorum hangi dizilerde oynadı söylerseniz buluruz sorun değil. Yeterki googlede bir kaydı olsun :)

2 yıldır tv izlemiyorum hangi dizilerde oynadı söylerseniz buluruz sorun değil. Yeterki googlede bir kaydı olsun :)

Her dizide oynadı ama figuran kaydını bulamıyorum o yüzden :D

---------- Spam Engelliyici 01:27 ---------- Önceki Mesaj 01:26 ----------

Adını bi bulsak tamamdır ya :D

Reaksiyon dizisinin son bölümünü izliyorum şimdi (Bölüm 09 - 17.11.2014) ondada var bu adam :)

Oynadığı diziler, filmler neler? Bir kaç örnek olsaydı bulurduk belki :)

Foto bulanık biraz net fotolarını bulamadım çünkü adını şanını bilen pek kişi varmıdır bilmiyorum ama yüzünü bilmeyen yoktur.Her filmde oynamışlığı vardır.Adam profesyonel figüran.

EEar0z.png

1nQgYD.png

Tanıdınız demi? Adını bilen varsa lütfen yazsın hayatımı bu adamın adını öğrenmeye adıcam yakında :D

Hayırdır izlenim kasma konusunda yeni yöntem mi deniyorsun:D Bu kada ifşa ettiğine göre kanal mı açacaksın adama bilelim:D

Samanyolunun bi filminde oynamıştı ama sır kapısı ve büyük buluşma gibi doğaüstü olaylar yoktu :D Sadece bu evliydi bu herif kılıbıktı annesiyse lanet bi karıydı.Gelinde melek gibiydi.Gelini kovdurdu boşattırdı zorla.Başka güzel bi hatunla evlendirdi.Hatun çok lanet hatunun annesi ondan lanetti.Bu kılıbığın annesinin ağzına ettiler bir nevi :D bu kılıbık işte şu figuran oluyor :D Oynadığı tek başrol film odur heralde :D Bakıyorum adam Arka Sokaklarda birgün suçlu oluyor,3-4 yıl sonra polis olarak karşımıza çıkıyor,ertesi gün Muhteşem Yüzyılda esnaf oluyor,Kolpaçino Bombada hakimdi daha çok uzar her dizide bikaç kere rol almıştır bu :D

Samanyolu değilmiş kanal 7'miş :D aradım durdum :D işsizlik başa bela :D Alın merakınız gitsin :D

Alper Banko ~ Sinematurk.com

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri