Kimden Alıyosunuz Kanalları?

Youtube,Gmail Hesaplarınızı Kimden Alıyorsunuz ?

• Bemonth

Oy: 5 15,6%
  • Pars yazılım

Oy: 10 31,3%
  • IceMachine

Oy: 0 0,0%
  • Süleyman

• caner1992

Oy: 5 15,6%
  • mert0507

Oy: 1 3,1%
  • batuhannoyan

• Red

Oy: 2 6,3%
  • gezgin27

• YilmazCreator

• sabırlı

Oy: 2 6,3%
  • qwerty06

Oy: 4 12,5%
  • CetinbasCihat

• Aksiyon

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
[MENTION=10039]bemonth[/MENTION] bi aydır 100 kanal bekliyorum hala sıra gelmedi :)

o deilde konu tuttu :D

referans kanallarınızı pm me bekliyorum (en az 20 tane olmak üzere :D )

bende bi sürü kişiye pm attım çoğu cevap vermedi :D Pars tan aldım gayet memnunum

[MENTION=11781]Süleyman[/MENTION] Bu arkadaştan kanal alıyorsunuz beyler alacaksanızda fazla fazla almayn beni bekletiyor sonra :D neyse en azından beklediğime değiyor şuana kadar kapanan kanal 0 :D
Şaka bi yana mis gibi kanal açıyor nasıl açtığını bilmiyorum çokta fifi yani :D anlaşıyouz kardeşimle güzel güzel :D

En iyisi şu şekilde yap
Kanalalsatta kapanma oranı en düşük olan kişilerden 1 er tane kanal al.
Bu sayede çalışacağın kanallar hem sağlam olur ve hemde aynı lokasyonlardan açılmamış olur.(google kanal açarken bulunduğun ilçeyi dahi görüyor sonuçta)

Kanl satanlar kanal linkini alip.kanali alan kisinin kategorisini ogrenebilir mi.

[MENTION=13576]Pars Yazılım[/MENTION] dan 40 tane falan aldım herhangi bir sıkıntı çıkmadı sadece 1 kanal çalışmadı onuda telafi etti zaten arkadaş

@qwerty06 tek geçerim kanallar genelde eski tarihli kapanma yaşamadım şuana kadar ayreten flaga karşıda dayanıklı oluyolar yeni kanallar tek flagta kapanıyo hemen ne olduğunu anlamıyosunuz bunlara flag işlemiyo

Son düzenleme:
[MENTION=13576]Pars Yazılım[/MENTION] dan çok aldım çok memnunun [MENTION=10379]CetinbasCihat[/MENTION] da iyidir [MENTION=22684]Aksiyon[/MENTION] da güzel memnunum bu kişilerden tek tük kapanma oluyor hani öle biri kapanınca hepsi birden kapanmıyor vds den giriş yapıyorum çerez temizlerim her hesapta

Onaysız - Onaylı [MENTION=11781]Süleyman[/MENTION]
Sıkıntı olunca değişim mevcut.
Allah razı olsun hocam, her zaman beklerim :)
önceden herkes kanal satardı alan yoktu şimdi ortada kanal kalmamış :D
[MENTION=10039]bemonth[/MENTION] candır ama onu yakalamak için hız lazım (yetişen alıyo :)
[MENTION=11781]Süleyman[/MENTION] arkadaşında kanalları sağlamdır denendi :)

alternatifde olması lazım ama adamalar tüm foruma yetişemiyor
Elimizden geldiği kadar hocam, sağolun beklerim her zaman. :)
[MENTION=11781]Süleyman[/MENTION] Bu arkadaştan kanal alıyorsunuz beyler alacaksanızda fazla fazla almayn beni bekletiyor sonra :D neyse en azından beklediğime değiyor şuana kadar kapanan kanal 0 :D
Şaka bi yana mis gibi kanal açıyor nasıl açtığını bilmiyorum çokta fifi yani :D anlaşıyouz kardeşimle güzel güzel :D

Seni üzecek hesaplar olmaz bizde reis :)
Sağolasın beklerim her zaman, bundan sonra sana özel stok yapmayı planlıyorum :rolleyes: :D

Seni üzecek hesaplar olmaz bizde reis :)
Sağolasın beklerim her zaman, bundan sonra sana özel stok yapmayı planlıyorum :rolleyes: :D
kalanları hallet daha çok alışveriş yapçez :D bak hala kanalları bekliyorum 2 günüdr uyumadım yazmanı bekliyordum :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri