Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Senin canın sağolsunda kanal kalmıyor ki ref verseko deilde konu tuttu![]()
referans kanallarınızı pm me bekliyorum (en az 20 tane olmak üzere)
doğrudur üstad maksat makara olsun işteSenin canın sağolsunda kanal kalmıyor ki ref versekKapış kapış gidiyor
bende bi sürü kişiye pm attım çoğu cevap vermediPars tan aldım gayet memnunum
Kanl satanlar kanal linkini alip.kanali alan kisinin kategorisini ogrenebilir mi.
onaylıda satan kişinin insafına kalmışKanl satanlar kanal linkini alip.kanali alan kisinin kategorisini ogrenebilir mi.
çok önemli konu işte o yüzden ince eleyip sık dokumak lazımKanl satanlar kanal linkini alip.kanali alan kisinin kategorisini ogrenebilir mi.
Allah razı olsun hocam, her zaman beklerimOnaysız - Onaylı [MENTION=11781]Süleyman[/MENTION]
Sıkıntı olunca değişim mevcut.
Elimizden geldiği kadar hocam, sağolun beklerim her zaman.önceden herkes kanal satardı alan yoktu şimdi ortada kanal kalmamış
[MENTION=10039]bemonth[/MENTION] candır ama onu yakalamak için hız lazım (yetişen alıyo
[MENTION=11781]Süleyman[/MENTION] arkadaşında kanalları sağlamdır denendi
alternatifde olması lazım ama adamalar tüm foruma yetişemiyor
[MENTION=11781]Süleyman[/MENTION] Bu arkadaştan kanal alıyorsunuz beyler alacaksanızda fazla fazla almayn beni bekletiyor sonraneyse en azından beklediğime değiyor şuana kadar kapanan kanal 0
![]()
Şaka bi yana mis gibi kanal açıyor nasıl açtığını bilmiyorum çokta fifi yanianlaşıyouz kardeşimle güzel güzel
![]()
kalanları hallet daha çok alışveriş yapçezSeni üzecek hesaplar olmaz bizde reis
Sağolasın beklerim her zaman, bundan sonra sana özel stok yapmayı planlıyorum![]()
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.