Kimse Beni Sevmiyor

• Kullanıcı zyjo1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
*Kağıdını kalemini al kendi kendinle yazarak konuş
*spor yap
*EFT (Duygusal Özgürleşme Tekniği)
*tibetin gençlik pınarı kitabını araştır

Pasif geçen depresyon evresi, ufak bi yelde közler kızarıp daha kötü sonuçlar doğurabilir.

1. Kesinlikle (ÖZEL) doktordan randevu alınmalı ve size kan vs. gerekli tahliller yaptıracaktır. (yüksek ihtimal ) en fazla 2 seanslık işlem var gerekli kısa süreli ilaç vermek için durumun ciddiyetini öğrenme amaçlı.

2. Yukarıda belirttiğim 1.madde sadece senin bilinçaltını '' İyi Olmak '' adına harekete geçtiğini vurgulamak, kodlamaktır. (Başlangıç diyebiliriz.)

3. Tabikide psikolojik rahatsızlıkların altında sadece ''asosyallik'' yatmaz. Mesela buna bağlı beyaz kan değerlerin ve gerekli b vitamin düzeyin vb. düşük olabilir. Bunun gibi vücutta olumsuz bir durum tespit edilirse zaten istediğin kadar çevren olsun yine kötü hissedersin sevilmiyor hissedersin kendini gerekli tahlillerden sonra ortaya çıkar.

Kendin için birşeyler yap ve başarıların devamı özgüveni getirecektir;

*Sigarayı bırak ( içiyorsan. )
*Bol sıvı tüket (Su, Su, Su, ve doğal meyve suları vb. )
*Boş isen özellikle sabahları ağaçlık alanda olabilirse 15 20 dk hafif tempo koşu. (Beyine oksijen = sağlıklı düşünme)
*Boş değil isen bir şekilde sporunu yap yani şair burda bir şekilde yap diyor vardır bi bildiği. :)
*Birşeyler başar ve başarıyı hissederek kendini değerli bul ( yukardaki şıklar bunların bir kaçı. )
*Hareketsiz kalma !
*Yeni şeyler öğren: Dil, hobi vs.
* Kendini her alanda geliştir.
* Suçluluk psikolojilerinden kurtul bu gibi travmalar varsa unutma seni bu denli empoze eden insan ne kadar dürüst biri ? Herkesin hatası olur herkes affedilir önemli olan affetmeyendir sen değil. Erdemlikten yana olmaması yine kendi çıkarınadır.
*Kuantum ve NLP teknikleri gerçektir. POZİTİF düşün, bunun dinimizcede yeri vardır bizdeki ismi ÇEKİM YASASI'dır.
*Hiçbirşey imkansız değildir!
*Çevren şuan olsada, askerden sonra zaten %90'ı kalmayacaktır. Bunu herkes yaşıyor sadece kabullenemiyoruz eski hayatımızı istiyoruz peki ne mi yapman gerek?
Şimdi sana öyle bir cevap vericem ki bunu ya şimdi anlarsın akıllı hareket edersin yada 5 sene sonra bugünleri hatırlar iç çeker 5 sene önce bu kafada olsaydım keşke der ve insanlardan boşuna birşey beklemişim diye düşünürsün :)

Cevap: Kendini ''kariyerine ada'' evet !
insanı yüceltirsin yalnız nankördür ne zaman sırtından vuracağı belli olmaz.. Fakat kariyer basamakları ona nasıl yaklaşırsan o da sana para, mevki, sınıf olarak sana onu geri öder. O insanlar gibi nankör değildir. Dünya görüşüne sahip ol ! Paran varsa herkes var sıcak yuvan, eşin, çocuğun, arkadaşında ve hatta menfaatçisine kadar..

Asıl sorun ne ?
Kendini sorgula, çekindiğin, korktuğun, ümitsizliğin neler ? Eksik yönlerini çıkar bir kağıda yaz.
Fakat yazarken dürüst ol ! ''Ben korkağın tekiyim, şu şu yüzden '' yazmaya dahi çekinme ve onları not al ve kalemi bırak ve okumaya başla kendini..
Eksik yanlarını gün geçtikçe düzeltmeye boşlukları doldurmaya bak ve gün geçtikçe farkı göreceksin.

*İnsan içine gir, kitap oku, kurslara katıl, saçını kestir, kendine birşeyler al. (Kendini değerli kıl.)

Uzarda gider bu :) Şunu unutma gün gelecek ve bu günlere bakınca iyiki aklımdan geçen o kötü şeyleri yapmamışım diyeceksin !
Yukarda yazdıklarımı sadece şık olarak görebilirsin hepsi tamamen bilinçaltı ve psikolojik oyundur kendinle alakalı..

Dünya'da kimseyi unutmayız aslında birgün rüyana veya aklına elbet gelir 50 senede geçse belki biri hatırlatınca anımsarsın hayal edip.
Yanlız unuttuğumuz bir kişi varsa o da kendimizden başkası değil !

Daralır bunalırsan eğer 7 milyar insanın olduğu dünyada elbet seni anlayan kişilerin ve hatta en az 1 kişi dahi olsa var olduğunu unutma tek değilsin bu döngüde acılar ortaktır kimse tek yaşamaz.

Yüzyüze konuşulcak konular bana göre, burdan bu kadar yardımcı olabilirim. Bu bahsettiğim yazı bilim ve psikoloji ağırlıklı konular olduğundan dolayı hafife alınmamalı dikkat edilmeli sakın kötüyü düşünme. :)

Not: ''Bilgi ve tecrübeyle sabittir.'' Tekrar yaşadığın durumu hafife almamanı uygulamaya koyulmanı dilerim.

[MENTION=13917]zyjo1[/MENTION]
Bak kardeşim güzel kardeşim :) Bu arkadaş ne diyorsa uygula, noktasına virgülüne, smiley ifadelerine kadar herseyine katılıyorum :)
Huzur dolu günler seni bekliyor olacak.

Yazılan herşeyi okudum. Ulan kafası karışık bir Kişiye felsefe kitapları bile önerilmiş. Sakın yapma böyle birşey.

Son düzenleme:
çağımızın hastalığı asosyal olmuşsun hocam, varsa yoksa bilgisayar olmuş tüm hayatın. arkadaş ortamları muhabbetleri kadar güzel birşey yoktur. yaşınız ne bilmiyorum ama biz sokakta büyüdük sokak kültürüyle, o yüzdende hayattan keyif almasını bilen bireyler olarak yetiştik 90lı yıllarda doğmaya başlayan yeni nesil ile ne sokak kültürü kaldı ne arkadaş çevresi kaldı. artık bireyler başkasına ihtiyacı olmadığını düşünüp herhangi biriyle iletişime bile geçmez oldu. bu yüzdende hayattan soğuyan, sürekli genç ölümlerin gerçekleştiği ve intihar eden çocuklar bile görür olduk.

Bilir kişi raporu :D
Pasif agresif kişilik bozukluğu sen hastasin arkadaşım ve Asosyalleşmişsin iyice, ortamlarda nasıl davranacağını belkide unutmuşsundur ;) bir psikologdan yardım al...
Gerçi sonunda iş sende bitiyor en başta olumsuz düşünmeyi bırak ;) Sana verilecek küçük dozlu ilaçlar rahatlamanı sağlar. Günümüz dünyasında herkesin mutlaka bir psikolojik sorunu var ama yüksek ama düşük... Kendi kendine inat ediyorsun fakat farketmiyorsun ve buradaki insanlara anlattığında rahatlamıyorsun suçluluğunu azaltıyorsun problemli hissettiğin ortamlardan kaçma .... sonrası ferahlık

insana özgü bir yeteneksizliktir yaşayamamak! yoksa hangi balık boğmuş kendini; hangi serçe atlamış damdan?

insana özgü bir yeteneksizliktir yaşayamamak! yoksa hangi balık boğmuş kendini; hangi serçe atlamış damdan?

Hayvanlarda intihar ederler. Her ne kadar bilimsel olarak kanıtlanmasada aksi durumu da kanıtlanmamıştır. Ancak bir etkene ihtiyaç vardır.

En iyisi bazen yalnız başına kaldığında bundan zevk alınabilecek noktaları çözümleyebilmektir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Boyu çok kafana takıyorsan boy uzatma operasyonu yaptırabilirsin, boy uzatırken bilgi birikimini geliştir. Meditasyon yap, Pc den uzakdur. 5,6 ayda ortamlara hazır hale gilirsin.

Merhabalar
Çok farklı bır konu oldugunu bılıyorum marur gorun kımseye bu konuyu acamadım forumda kendımı rahat hıssedıyorum

Kimse beni sevmiyor, oncelıkle ıcıme kapanık bırıyım arkadas cevrem yok denecek kadar az hangı ortama gırersem gıreyım sevılmedıgımın farkına varıyorum sankı , ben olmasamda olur gıbı gelıyor .
Kımseyle goz goze gelemıyorum dogru durust cumle kuramıyorum arkadas ortamlarına katılmak ıstemıyorum bılmıyorum cok farklı bırıyım ne yapmam lazım canıma tak ettı bır anlık sınırlenıyorum ve cok cok sovuyorum tabı kendı ıcımde ne yapmam lazım doslat yardımcı olurmusunuz

Kardeş Ruhi daralmalar yaşıyorsan arkadaştan kaynaklı değil ruhunu dinlendirecek dini şeylere yönelmeni öneririm

bende sürekli evdeyim camiye gidip gelirim başka birşey yapmam arada birde ders çevrem yoktur ama ruhunu dinlendirecek şeyler yapmanı öneririm ben kendimi rahatlatmak içi yasini şerif ,Kuran-ı kerim okur namaza Yüce mevlamın huzuna gider rahatlar gelirim yapıyormusun yapmıyormusun bilmiyorum ama acizane tavsiyemdir

Arkadasin boyunda sorun yok, psikolojik ve sosyal olarak insan iliskilerinde kendini iyi hisstemedigini soylemis. Oyle boy uzatma operasyonu filan tavsiye etmeyin lutfen.

Arkadasim, Turkler genetik olarak kisa boyludur, etrafinda da 1.80 lik kizlar yok herhalde, takma kafana.

Sen kendine bir hobi bul, mutlaka bulundugun sehirdeki dans ve spor kurslarina bir bak, el sanatlari ile ilgili halk egitim kurslari oluyor onlara bir bak, universiteye girmeye calis eger su an universite ogrencisi degilsen. Yani biraz kisacasi kendine biraz kulturel, kariyersel ve fiziki yatirim yap. Kadinlar salak degil, boydan daha fazlasina bakip, dogru duzgun birisini ariyorlar.

Hayvanlarda intihar ederler. Her ne kadar bilimsel olarak kanıtlanmasada aksi durumu da kanıtlanmamıştır. Ancak bir etkene ihtiyaç vardır.

En iyisi bazen yalnız başına kaldığında bundan zevk alınabilecek noktaları çözümleyebilmektir.

ben etmiyor diye biliyodum kafam karıştı hocam :D

ben etmiyor diye biliyodum kafam karıştı hocam :D

Yok hocam ediyor :) evrim ile ilgili bir derste çok uzun süre incelemiştik. Bazı şeyler kanıtlanamasa da hayvanların davranış şekilleri çoğu zaman belirli bir olgu içerisinde kalıyor. Hayatta ki yegane tavırları üremek ve soyunu devam ettirmek olsa da, beslenme korunma dışında ki davranışları çok net şekilde belirginleşiyor.

Merhabalar
Çok farklı bır konu oldugunu bılıyorum marur gorun kımseye bu konuyu acamadım forumda kendımı rahat hıssedıyorum

Kimse beni sevmiyor, oncelıkle ıcıme kapanık bırıyım arkadas cevrem yok denecek kadar az hangı ortama gırersem gıreyım sevılmedıgımın farkına varıyorum sankı , ben olmasamda olur gıbı gelıyor .
Kımseyle goz goze gelemıyorum dogru durust cumle kuramıyorum arkadas ortamlarına katılmak ıstemıyorum bılmıyorum cok farklı bırıyım ne yapmam lazım canıma tak ettı bır anlık sınırlenıyorum ve cok cok sovuyorum tabı kendı ıcımde ne yapmam lazım doslat yardımcı olurmusunuz

onemli olan Allahin sevgisi kanka kasma fazla

Sent from my SM-N7500Q using Tapatalk

Namaz A başla herşeye faydası var en önemlisi Allaha kulluk görevini yerine getirmek bile insanı rahatlatıyor ben öyle yapıyorum tavsiye ederim

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri