Kimse Beni Sevmiyor

• Kullanıcı zyjo1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Önce kendi içinde yenmelisin bunu.Beni sevmiyorlar dememeli, ben güçlüyüm demelisin.Özgüven için bol bol aktivitelere katılabilirsin.En azından belediyeye gidin bana verebileceğiniz bir programınız var mı diyin.Girin gönüllü olun.Çoğu belediyenin halk oyunları,Düşkünlere yardım hizmeti var bu işleri hep gönüllüler yapıyor.Bu sayede hem kendine hemde başka insanlara yardımcı olursub.Farklı farklı insanlar ilede tanışırsın.

Sert olacak belki ama kusura bakmayın beni kimse sevmiyor demekle olmuyor.Biz size yardımcı olamayız siz kendinize yardım edeceksiniz.

Mobil olarak gönderildi.

Hocam benim kişisel gelişim uzmanı bir hocam var, aslında gitar hocam da bu konuda da uzmanlığı var bana bir tavsiye vermişti, sen nasıl birisin efe demişti, efe neler yapar, efenin düşünce tarzı nedir demişti, bunları bir kağıda yaz, nasıl biri olduğunu kim olduğunu nelerden hoşlandığını nelerden hoşlanmadığını, emin ol iyi gelecek, kişiliğini oluşturacaksın en önemlisi de ilk önce sen kendini seveceksin, sonra istemediğin kadar insan seni sevecek emin ol, hatta istemediğin insanlar bile sevecek :D

Sosyal fobin var, çekinmeden bir psikiyatriste başvur ilaç tedavisi ve psikoterapi (konuşmaya dayalı ruhsal tedavi) uygulanır hiçbirşey yapmazsan bu şekilde devam eder.

"Bundan 5 doz alacaksın günde. 1 sabah 1 öğle 3de gece. Bir şeyin kalmaz"
Behzat Ç.
u_votka_binboa.jpg

herzaman annemın ve babamın soyledıgını soylemıssın helal olsun
ama bır turlu anlattıklarını yapamıyorum 1 adım atamıyorum boyumda bunda bır etmen

Yahu takmışsın boya. Bou dediğin nedir kardeşim. Yürek önemli yürek. Kendine güvenecen. Çevre yapmak istiyorsan bi spor salonuna mı gidersin, herhangi bir aktivite kurusna mı gidersin. İlk başta kendine bir yol çizeceksin. Gerisi zaten gelecektir.

Beni sevseler ne olur sevmeseler ne olur ?
Gunumuzde sevgiler bile artik cikar amacli hale geldi.
Insanlarin isine yaradigin surece yalandanda olsa sevilirsin.
Sahsen, ailem disinda kimsenin sevgisine ihtiyacim yok.
Bosver takma kafana, sal cayira mevlam gayira.

içki tavsiye edenler araba al cebini para doldur dostun olur diyenler karıya git diyenler umarım ciddi değillerdir.
tavsiye için çok uzun yazdım yazdım sildim konuyu toparlayamadım. kendi içinde çözmen gerek bu durumu. allah yardımcın olsun diyorum, umarım kurtulursun bu durumdan.

Ben lise sona kadar,kilolu özgüvensiz bir çocuktum, Spor ile hayatım değişti sana önerim spora yazıl haftada en az 3 kere git, 3 ay sabret sonrasında tekrar konusalım şuanda kamera şakaları çekiyorum ve hayatın her iki döneminide yaşadım seni anlıyabiliyorum,kesinlikle önceden yaşamıyor muşum

önce kendini seveceksin sonrada güzelce sporunu yapacaksın, spor özgüveni tavan yapıyor

Boyun kaç merak ettim? Ben de kısayım ona göre konuşacağım muhtemelen benden uzunsun. :D

kimseyi sevmek zorunda değilsin ailenden başka. ve kımsede seni sevmek zorunda degil. bunun bilincinde ol kendi kendine yetmeyi öğrenmelisin. ha seven olrusa egonu tatmin edersin özgüvenin artar,ukalalık yapmadıgın surece sıkıntı olmaz. kimse seni sevmiosa seni tanımadıgındandır muhtemelen. kendini tanıtman için de önce kendini tanıman lazım. bu da hayattan ne istedğinle alakalı. açıkcası ipleme,kendi bildigini oku. evde takıl veya takılma. eger canını sıkan biri olursa sen de onun canını sık susma,seni mutlu eden biri varsa sende onu mutlu et. kim neyse öyle davran. içine atma. sonuçta geçici dunya bi kişi eksik sevmiş fazla sevmiş pek de önemi yok. Sen kendini sev, yapabiliyosan Allah'a sevdir kendini. Sonuçta yalnız doğar,yalnız gireriz mezara ..İnsanları pek takmamak lazım. sonuçta 20 lira için adam öldüren bir memlekette yaşıyoruz,selfilelerle narsizimin doruklarında yaşayan kızlara aşık oluyoruz. Başkasına önem vermene gerek yok yani,değmez.

hocam 3 3,5 sene önce aynı sorun bende de vardı antidepresan kullandım zarardan başka birşey değil manik depresif vardı arkadaş önemli bu konuda çıkın gezin eğlenin bilgisayar başında hapis kalmayın olabildiğince arkadaş çevrenizi genişletin denemediğiniz şeyleri deneyin kitap okuyun tarzınızı değiştirin spor yapın ben böyle atlattım hastalığımı şuanda herşey güzel hayat güzel ara sıra tabiki sıkıntılar devam ediyor ama kafaya takmamaya çalışıyorum inşallah faydam olur hocam hayırlı geceler :) ...

Merhabalar
Çok farklı bır konu oldugunu bılıyorum marur gorun kımseye bu konuyu acamadım forumda kendımı rahat hıssedıyorum

Kimse beni sevmiyor, oncelıkle ıcıme kapanık bırıyım arkadas cevrem yok denecek kadar az hangı ortama gırersem gıreyım sevılmedıgımın farkına varıyorum sankı , ben olmasamda olur gıbı gelıyor .
Kımseyle goz goze gelemıyorum dogru durust cumle kuramıyorum arkadas ortamlarına katılmak ıstemıyorum bılmıyorum cok farklı bırıyım ne yapmam lazım canıma tak ettı bır anlık sınırlenıyorum ve cok cok sovuyorum tabı kendı ıcımde ne yapmam lazım doslat yardımcı olurmusunuz

kac yasındasın dostum

Burada ki klasik çözümleri deneyip, ( karıya git, aktivitelere katıl gibi ) seni tatmin etmeyecek olayları geçip, yok ne yaparsam yapayım olmayacak bu evresine gelirsin. Hayatı anlamayı dene bir kere de. İnsanlık ile ilgili, evrim, varoluş, gibi terimler üzerine kitaplar oku. İnsanlar, dünya gözünde bir hiç olacak, her şey herkes gözünde değersizleşecek ve yalnızlık gözünde çok normalleşecek. Öyle bir psikolojiye ulaşma potansiyelin var ki, hayat gözünde çok farklı gözükebilir ve şuan ki düşüncelerinden tamamen arınabilirsin. Ayrıca merakın artacak ve okudukça okuyacaksın. Yok kitap alamam ben o kadar paraya dersen pdf leri bedava internette.(Aynı zevki veremez maalesef) İntihar gibi bir riski (bazı arkadaşlar sonu intihar yazmış) hiç yaşamazsın en azından.

Kitaplar önerebilirim. Tabii bunlar biraz ilgi alanında olmalı senin. Felsefeye merak bunların başında gelir. Ha yok dersen, bunlar sıkıcı ve beni ilgilendirmiyor, benim aklımda pek çözüm yok. Herkesin dediği şeyler işte. Sosyalleş falan. Sanki bizim hiç aklımıza gelmedi sosyalleşmek :)

aynı ben,lakin sevilmemeyi seviyorum

Merhabalar
Çok farklı bır konu oldugunu bılıyorum marur gorun kımseye bu konuyu acamadım forumda kendımı rahat hıssedıyorum

Kimse beni sevmiyor, oncelıkle ıcıme kapanık bırıyım arkadas cevrem yok denecek kadar az hangı ortama gırersem gıreyım sevılmedıgımın farkına varıyorum sankı , ben olmasamda olur gıbı gelıyor .
Kımseyle goz goze gelemıyorum dogru durust cumle kuramıyorum arkadas ortamlarına katılmak ıstemıyorum bılmıyorum cok farklı bırıyım ne yapmam lazım canıma tak ettı bır anlık sınırlenıyorum ve cok cok sovuyorum tabı kendı ıcımde ne yapmam lazım doslat yardımcı olurmusunuz

Bence git bir spor salonuna yazıl ve kendini baştan yarat ayrıca aktivitelere katıl eve kapanma.

Kendini sevdirmek zorunda değilsin
Çevre yapıcam diye kezbanlarla yapmacık lavuklarla takılmak zorunda değilsin
Kendin ol kendini sev kendi kendine eğlenmeyi bil zevk alacağın aktiviteleri yap
5. 6. şansını dene tabi rast gele değil kafana uyan kişilere

Öncelikle sağlıklı olduğuna ve evinde internet ve bilgisayar olduğuna ve gene üzerine suriye de filistinde savaş içerisinde bir çocuk olmadığına şükret. Kimse için kendini bozma , değiştirme ve şu beni sevmiyor şöyle yapıyor vs diye düşünme dert etme özgüvenli ol ve şunuda bilmeni isterim adamlık kendin olmak demektir.Ayrıca yok kız arkadaşı filan bunlar boş işler benim görüşüme göre senin yaşının 4 katı kadar kızla vs konuşmuşumdur bi okadar da peşimde koşturmuşumdur hepsi boş iş boşa zaman kaybı yaptığımdan övünmüyorum utanıyorum sana söylüyorum ki daha iyi anlayasın diye he hiçmi olmasın bana göre 1 tane olsun oda ömürboyu yani evleneceğin kişi olsun.Dost olayına gelincede dost öyle kolay bulunmaz herkesi dostun sanma benim etrafımda çok oldu her birinin bir yanlışı eksikliği oldu yollarını aldılar benden o yüzden hiç bir zaman şunu unutma EN İYİ DOSTUN AİLENDİR.
Bi arkadaşın dediği gibi Risale Nur sohbetlerine git kendini Allah yolunda ada önüne bak inançlı ol Allah yardımcın olacaktır inşallah.

Ve ayrıcada adama boş boş sorular sormayın boyun kaç filan diye dalgayı alır gibi adamın boyu ile karaktermi Şahsiyetmi ölçüyorsunuz .. Bununda boyu kısa o yüzden diyenler olur belki boyum 1.88 hamdolsun ama önemli olan karakterdir Şahsiyettir kendini taşıyabilmektir..

Son düzenleme:
Öncelikle sağlıklı olduğuna ve evinde internet ve bilgisayar olduğuna ve gene üzerine suriye de filistinde savaş içerisinde bir çocuk olmadığına şükret. Kimse için kendini bozma , değiştirme ve şu beni sevmiyor şöyle yapıyor vs diye düşünme dert etme özgüvenli ol ve şunuda bilmeni isterim adamlık kendin olmak demektir.Ayrıca yok kız arkadaşı filan bunlar boş işler benim görüşüme göre senin yaşının 4 katı kadar kızla vs konuşmuşumdur bi okadar da peşimde koşturmuşumdur hepsi boş iş boşa zaman kaybı yaptığımdan övünmüyorum utanıyorum sana söylüyorum ki daha iyi anlayasın diye he hiçmi olmasın bana göre 1 tane olsun oda ömürboyu yani evleneceğin kişi olsun.Dost olayına gelincede dost öyle kolay bulunmaz herkesi dostun sanma benim etrafımda çok oldu her birinin bir yanlışı eksikliği oldu yollarını aldılar benden o yüzden hiç bir zaman şunu unutma EN İYİ DOSTUN AİLENDİR.
Bi arkadaşın dediği gibi Risale Nur sohbetlerine git kendini Allah yolunda ada önüne bak inançlı ol Allah yardımcın olacaktır inşallah.

Ve ayrıcada adama boş boş sorular sormayın boyun kaç filan diye dalgayı alır gibi adamın boyu ile karaktermi Şahsiyetmi ölçüyorsunuz .. Bununda boyu kısa o yüzden diyenler olur belki boyum 1.88 hamdolsun ama önemli olan karakterdir Şahsiyettir kendini taşıyabilmektir..
bah hele bahhh :D :D :D pozlara bah :D

Boşver ustam be fazla kafana takma.Bende senin gibiydim.Eminim yaşın küçüktür.Akışına bırak,zamanla atlattığını göreceksin ama ufakta olsa o his içinde kalıcak.Arkadaşlarım lisede olsun üniversitede olsun bana küfür ederlerdi bazen hoşuma gider gülerdim :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri