Bu gece yatakta bir sağa bir sola dönüp durdum..Odanın karanlık tavanında youtube yi açtım..sonra 15-20 tane kanalı hayalimde tekrar açtım.Daha sonra hepsini para kazanma özelliği ile donattım. Adsenseye hiç birini bağlamadım... her kanala yeni yeni etiketler yaptım. eskiden yapmadıgım sonradan "Niye yapmadım" dediğim herşeyi en profosyonel şekilde yeni hesaplara açtım.. Açtığım kanallara SPAMA DÜŞMEYECEK az ve öz videolar yükledim. Facebook twitter google+ bağlantılarını yaptım....ve işin en güzel yanı yataktan fırladım ve 1 saat boyunca odanın karanlık tavanında kurduğum bu hayali pc başına geçip 3 saatte gerçeğe dönüştürdüm... 2 rekat şükür namazı kılıp dua edip tekrar bu işe sil baştan başladım beyler bayanlar
Uzun lafın kısası kimse youtubenin bizi affedeceğini yada para kazanmanın belki açılır düşüncesini kendine yutturmaya kalkmasın... youtubenin bi halt edeceği yok.... Aslında youtube çok düzgün ve dürüst olmaya teşvik ediyor .. kimsenin malını kimseye peşkeş çekme niyeti olmadığından telif uyarısıdır diğer uyarılardır bizi adam etmeye çalışıyor... E napalım bizde Müslümanız diye geçiniyorsak madem bu kavgayı uzatmaya küsmeye kızmaya hakkımız yok diyerek kimsenin malını videosunu emeğini çalmadan sıfırdan başlamalıyız...
hadi millet Ya ALLAH Bismillah deyip baştan başlayalım !!!!!!
Uzun lafın kısası kimse youtubenin bizi affedeceğini yada para kazanmanın belki açılır düşüncesini kendine yutturmaya kalkmasın... youtubenin bi halt edeceği yok.... Aslında youtube çok düzgün ve dürüst olmaya teşvik ediyor .. kimsenin malını kimseye peşkeş çekme niyeti olmadığından telif uyarısıdır diğer uyarılardır bizi adam etmeye çalışıyor... E napalım bizde Müslümanız diye geçiniyorsak madem bu kavgayı uzatmaya küsmeye kızmaya hakkımız yok diyerek kimsenin malını videosunu emeğini çalmadan sıfırdan başlamalıyız...
hadi millet Ya ALLAH Bismillah deyip baştan başlayalım !!!!!!