kimseyi ümtlendirmek istemem ama temmuz 22 si paralar yatacack adsense ?

haber büyük ihtimalle doğru mesajı ben atmadım ama arkadasa attırdım bana dediği şey güncellemeler kimseyi mahdur etmiycez haber %90 herkezden bi katagori beklemiyorum. sonuca allah herkezin yolunu acık etsin ben sandece elimden geldiğince yarım etmeye calıstım özgünde 3 5 kurus kazanmaya calısan biriyim sonutca ve paramda 23 sabahı yatmıştı ;)

Kardeş o arkadaşdan bi ekran görüntüsü istermisin. Sana inanmadığımızdan değil ama orta da bi tohum var ekran görüntüsü ile filizleniriz resmen

hocam tüm kalbimle inanmak istiyorum ama inanasım gelmiyor :)

arkadaslar suan forumda son 3 aydır aktifim ve 23 haziranda adsense param yattı abd de yasayan bir türk arkadasımdan bir yardım istedidim para yatmayan adsenseler ile ilgili oda kalifornia daki yuotube un ana evine yani yourube un babasına mesaj gonderdi verdiği cevaba göre yeni göncellemeler var ve temmuz 22 sinde herkesin parası yatacak kimseyi ümitlendirmek istemem ama abd li arkadasımın bana verdiği vecap bu. sadece sabırlı olun ve bakleyin herkeze bol kazanç ;) spama bu sırada yenı baslıycam paralar yatarsa bi el atarsınız not: 1 bucuk yıl abd de yasıdım 6 ay new york 1 yıl denver :D

Mucit bu :D

https://www.youtube.com/watch?v=Kexc5uPUDSM

arkdaslar arkadasa arattırdımda şimdi söyledikleri sey aynı guncellemeri bekliyin ekran görüntü isteyen arkadaslar 1 hafta daha beklesin. sonucta mesajlasmıyorum mesaj attırıp arattırdım neden yaptın diye sorarsanız bir ardasın eşi nasıl dayanıyosun buna diye mesaj atmıstı biraz banada o dokunda allah kimseyi baskasına zorunlu muhtaç atmesin 22 nisanı bekleyin sonuc cıkmassa butun sorumluguğü kabul ediyorum suan özelden 10 a yakın mesaj atılmıs ben sanace yardımcı olmaya calısıyorum. umarım kimse mahdur olmaz.

Son düzenleme:
Hocam sana inaniyoruz ancak arkadaşın bir screen atarsa arkadaşından da emin olacağız :)

bu arkadaş'a teşekkür edin umudunuzun diri kalmasına neden oldu :)

---------- Spam Engelliyici 23:38 ---------- Önceki Mesaj 23:37 ----------

arkadaşın bizi trollediğini sanmıyorum :)

Hazır konu açılmışken burdan amerika ve almanyada ki akrabalarıma selamlar saygilar :d

arkadaşın multisi yoksa üyelik ini yakacak değil herhalde bu kadar insanı ümitlendirerek, zaten beklemekten yapacak bir şeyimiz yok, umarım haklı cıkarsın

arkdaslar ben sadece bir arkadasın eşinin nasıl dayanıyorsun bu işe yorumunu okunca mesaj attırdım ve arattırdım californiadaki ana merkezini kimseyi inandırmak gibi bir amacım yok eger 23 civarı paralarınız yatmassa bütün sorumluguguda üstleriniyorum ben sadece çin de doğmuş abd vatandaşı bir arkdasıma güvenip siz sadece biraz ümit edin 15 tane özel mesaj gelmiş... daha neler. ben sadece yardımcı olmaya çaşısıyorum sonucta bana bu işi öğreten insan 3 yıl önce sadece 6 ayda sadece kaza videoalrını yukleyerek abd ye gitmemi saglayan muslere06 dır. saygılar herkeze. eğer öbür aya paralarınız yatmassada sorumlugu arıyorum. sadece çinli bir arkadasıam güvenerek. :)
bu sırada bozuk türkcemi baruz görün :))

Son düzenleme:
cinli,amerika,denver,kalifornia,arkadas,babasi,esi,ukrayna benim motor su kaynatti:)

Ama bu kadar insanin umudunu 22 temmuza tasidigin icin tesekkürler

Burada sorumluluk alacak bir durumda yok aslinda

Hayirlisi ne ise hakkimizda o olsun.

Kardeşim seni suçlamak gibi olmasında İlk mesajında türk arkadaşım dedin sonra abd 'de yaşayan çinli dedin.(mesajı düzenledin.)Acaba ayın 22 'sinde yatar da bana yardım ederler diye düşünüp mü konuyu açtın bilmiyorum.Neyse inşallah ben yanılırım doğrudur.

23 temuz tesekkurlerinizi bekliyorum bu sırdada 23 temmuz günü bu sırada en degerli ablamın ögetmenlik sıbavı var kendimdem cok onun durmunu düşünüyorum dularınızı bekliyorum söylediklerim doğgrudur arkdaslar ecet ukraynalı kız arkdasım var 2013 yılındada abd de yasadım 1 bucuk yıl sadece dediğim gibi tekrarlıyorum ısmını hatırlamıyorum ama sadece bir arkadasın eşi nasıl dayanıyosun bu para yatmama işine dedikten sonra mesaj attırdım ve özellikle arattıtrıdm ardadasın verdiği cavap günncellemeler var ve temumuz 22 sinden sonra herkezin parası yatacak bu sırada dalga genenleri özelden vs kaybettim herkezden özür bekliycem vs vs iyi geceler ve iyi sabahlar

---------- Spam Engelliyici 01:15 ---------- Önceki Mesaj 01:12 ----------

Kardeşim seni suçlamak gibi olmasında İlk mesajında türk arkadaşım dedin sonra abd 'de yaşayan çinli dedin.(mesajı düzenledin.)Acaba ayın 22 'sinde yatar da bana yardım ederler diye düşünüp mü konuyu açtın bilmiyorum.Neyse inşallah ben yanılırım doğrudur.

hocam genenin 3 özelnzelnden 20 mesaj gelmiş kafa krısıklıgı arkdasım çin asıllı denverlı bir arkadas abd tanısmıtık kafa ksrılıklıgı yazmısım türk ve asya asıllı abd li kardasım var orda kimseye yeliğimi vs riske atcak fantezilere kacmam sonucta 23 ünce sorumluğu alıroyurum dediğim dahası var mı ?

ah bide yazabilmeyi öğrensen Türkçe'nin anasını ağlatmışsın

Ben hic bi şey anlamadım ülkeler karıştı bende ben sok ben iptal

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Amma irdeliyorsunuz arkadaş sonuçta adam amerikada yaşamış dostları arkadaşları olabilir. Arattırmış bir yanıt almış daha ne istiyorsunuz. İyi bir haber geldi diye şükredin :)

Kardeş o arkadaşdan bi ekran görüntüsü istermisin. Sana inanmadığımızdan değil ama orta da bi tohum var ekran görüntüsü ile filizleniriz resmen

Hocam sana inaniyoruz ancak arkadaşın bir screen atarsa arkadaşından da emin olacağız :)
ben inanmıyorum mesela. 2 haftadır inanmadığınız şey kalmadı, kim para yatacak dese ona inanıyorsunuz. kaç kere umutlarınız yere düştü hala akıllanmadınız. :rolleyes:

Kanalları yapıp pusuda bekliyorum 22 de ödemeler gelirse adsense e bağlarım gelmezse toplu quize bağlarım hadi hayırlısı :D

Benim anlamadığım dalga adam 1.5 senede dilini unutmuş nasıl iş anlamadım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri