Kinder Yumurta Hakkında Soru

asperger25

Kayıtlı Üye
Selamunaleyküm cümleten.

Az önce bir kutu 30 yumurta aldım çok pahalıya geldi bana :) Birkaç video çektim atıcam ama aklıma takılan birkaç şey var.

Kanal varsayılan ayarlarından video kategorisi olarak hangisinin uygun olacağını bulamadım. Hangi kategoriyi seçmek izlenim açısından etkili olur ?

Bir de önerebileceğiniz telif riski olmayan müzik kaynağı var mı arkadaşlar youtubenin kendi kaynağındaki müziklerden birşey çıkmadı 150bin müzik var bana sadece çocuk şarkıları lazım.

Bunların dışında önerileriniz varsa alabilirim çooook makbule geçer :)

Teşekkürler.

eğlence animasyon olabilir.o diğer videoların müziklerini kullanabilirsin mesela

eğlence animasyon olabilir.o diğer videoların müziklerini kullanabilirsin mesela

Onu düşündüm ama video sahiplerinden telif yemekten korkuyorum kardeşim ya, sırf müzik için sahte telif atabilecek mahluklar var... Önerin için teşekkürler kardeşim :)

Onu düşündüm ama video sahiplerinden telif yemekten korkuyorum kardeşim ya, sırf müzik için sahte telif atabilecek mahluklar var... Önerin için teşekkürler kardeşim :)

müzik onlara ait olacağını sanmıyorum.kaynak belirtince sanırım bi sıkıntı olmaz.yada internetten aç bi ocuk oyunu sitesi sadece oyunun tın tın sesini kaydet o bile iş görür :D

video senin ise bir iwocan ile görüs derim . sana contend id alabilir belki.

müzik onlara ait olacağını sanmıyorum.kaynak belirtince sanırım bi sıkıntı olmaz.yada internetten aç bi ocuk oyunu sitesi sadece oyunun tın tın sesini kaydet o bile iş görür :D

Bak bu güzel fikirdi sağolasın :)

video senin ise bir iwocan ile görüs derim . sana contend id alabilir belki.

Video benim ama müzikler benim olmayacak inşallah müzikten yana sıkıntı çıkmaz. Sağolasın hocam ben bir iletişime geçeyim.

Selamunaleyküm cümleten.

Az önce bir kutu 30 yumurta aldım çok pahalıya geldi bana :) Birkaç video çektim atıcam ama aklıma takılan birkaç şey var.

Kanal varsayılan ayarlarından video kategorisi olarak hangisinin uygun olacağını bulamadım. Hangi kategoriyi seçmek izlenim açısından etkili olur ?

Bir de önerebileceğiniz telif riski olmayan müzik kaynağı var mı arkadaşlar youtubenin kendi kaynağındaki müziklerden birşey çıkmadı 150bin müzik var bana sadece çocuk şarkıları lazım.

Teşekkürler.

Sorun yoksa kaça aldığını öğrenebilirmiyim hocam :)

Selamunaleyküm cümleten.

Teşekkürler.

Yumurtaları Açarken Üstündeki Kaplamaları Düzgün Yırtmadan Açın..
Ardından Gerçek Yumurtanın Üstünü Bununla Kaplayıp Şaka Videosu Gibi Video Çekebilirsiniz :)

Yumurtaları Açarken Üstündeki Kaplamaları Düzgün Yırtmadan Açın..
Ardından Gerçek Yumurtanın Üstünü Bununla Kaplayıp Şaka Videosu Gibi Video Çekebilirsiniz :)

Bu da ilginç bir fikir hocam teşekkür ederim :)

aklımdakni yapmaya karar vermişsin neden amazondan aldın sebeb ney? tr de de var kinder ve onlarda yabancı yazılı.

Büyük olanlardan bulamadım amazondan aldım, İstanbul Ankara gibi büyük şehirlerde bulunabiliyordur belki ama benim oturduğum yer küçük bir yer ve her zaman her istediğini bulamıyorsun.

YouTube Müzik Kütüphanesi'nden eğlenceli,neşeli ve mutlu kategorilerinden çekebilirsin.Öne çıkanlar bölümünden yukardan aşağı doğru beğendiğini tek tek indir ve açıklama kısmına ekle.Kategori ise en mantıklısı eğlence.

Free Production Music by Jason Shaw
Royalty Free Music

daha önce yine bu forumda verilmişti bu kaynaklar.

YouTube Müzik Kütüphanesi'nden eğlenceli,neşeli ve mutlu kategorilerinden çekebilirsin.Öne çıkanlar bölümünden yukardan aşağı doğru beğendiğini tek tek indir ve açıklama kısmına ekle.Kategori ise en mantıklısı eğlence.

İkinize de teşekkür ederim, kütüphaneden uygun birşey buldum, linklerdeki kaynaklardan da buldum hoş müzikler var Allah razı olsun bunlar beni epey idare eder :)

Hocam Kevin MacLeod yaptığı müzikleri açıklama kısmına ekle şu müzik şu adam falan diye hiç bir sıkıntı olmaz :=) Hocam beni yanlış anlama hani inşALLAH kanalın çok çok izlenim alır ama çok ama çok zor bir katogori seçmissin kolay gelsin

hocam amazondan alınca kaç günde ulastı size?

1 hafta 10 gün olmadı hocam, İngiltereden geldi bana. Amerikadan gelirse süre uzayabilir satıcıyla iletişime geçmeniz lazım süreyi sormak için ama avrupadan gelenler 1-2 hafta arası sürer genelde.

Hocam Kevin MacLeod yaptığı müzikleri açıklama kısmına ekle şu müzik şu adam falan diye hiç bir sıkıntı olmaz :=) Hocam beni yanlış anlama hani inşALLAH kanalın çok çok izlenim alır ama çok ama çok zor bir katogori seçmissin kolay gelsin

Eyvallah hocam sağoalsın :)
Güzel dileklerin için ALLAH razı olsun hocam inşallah hepimiz hedeflediğimiz noktalara varırız güzel kazançlar elde ederiz.
Kategori zor evet son bir haftamı bu videoları araştırarak geçirdim, ortalık kaynıyor inanırmısın.
Yumurta kanalı sayısı fazla, üstüne bir de bu özgün videoları spamlayanlar fazla :D Hal böyle olunca seo kasmak, üst sıralara çıkmak çok zor ama ya nasip dedik çıktık yola bir kere. Tutarsa ne ala tutmazsa sağlık olsun der başka kategori bulurum hocam can sağolsun :)

öncelikle kolay gelsin hocam,bi uyarı yapmak istedim sadece.youtube kütüphanesindeki müziklerdede sorun çıkabiliyor.ben müzikten eşleşen yedim,telif yiyenlerde oldu bu forumdaki arkadaşların mesajlarından hatırladıgım kadarıyla.youtube kütüphanesini kullanma bence...

Ben de geçen gün gördüm tanesi 2.5 TL idi ve benzincide satılıyordu. 30 x 2.5 = 75 TL eder. Sizin aldığınız tutarda yaklaşık aynı. Biraz beklemiş oldunuz sadece. Tabi normal yumurta ile kinder arasında illa ki fark vardır. Ülkemizde benzer türevleri satılıyor ama illada kinder olmalı başlıkta etikette kinder geçmeli ki küçük görsel çok iyi olmalı vb.

Bir de 30 yumurta işte 10 yumurta gibi complication videolar vb yapıyorlar vsvs uzar gider. Benimde 1 kanalım var ama kinder değil. Bende deniycem bakalım tutarsa güzel olur. Bu tür yeni açılan kanalların çabuk izlenmesi için paravan bir kanalınız olsa çok iyi olurdu. Misal çizgi film gibi. Video içi programlama sayesinde diğer kanalınızın videolarını girişte gösterebilir ve hit çekebilirdiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri