Kinder Yumurta Hakkında Soru

Zor bir işe girişiyorsun allah yardımcın olsun farklı birşeyler yapman gerek tutması için :) hayırlı olsun

amazondan almasının sebebi oyuncak çeşitliliği galiba bizim burdaki kinderlerde hep şirinler filan çıkıyo başka bi oyuncak yok

Son düzenleme:
öncelikle kolay gelsin hocam,bi uyarı yapmak istedim sadece.youtube kütüphanesindeki müziklerdede sorun çıkabiliyor.ben müzikten eşleşen yedim,telif yiyenlerde oldu bu forumdaki arkadaşların mesajlarından hatırladıgım kadarıyla.youtube kütüphanesini kullanma bence...

Doğrudur hocam olabilir teşekkürler uyarı için, deneyip atıyorum uyarı veren müziği kullanmam zaten sağolsun arkadaşlar telifsiz müzikleri bulabileceğim dış kaynak ta verdi. Youtube sorun çıkarırsa dış kaynaklardan devam ederim.

Neden migrostan almadınız :D

Daha önce yazdığım gibi küçük bir yerleşkede yaşıyorum migros yok :D

Ben de geçen gün gördüm tanesi 2.5 TL idi ve benzincide satılıyordu. 30 x 2.5 = 75 TL eder. Sizin aldığınız tutarda yaklaşık aynı. Biraz beklemiş oldunuz sadece. Tabi normal yumurta ile kinder arasında illa ki fark vardır. Ülkemizde benzer türevleri satılıyor ama illada kinder olmalı başlıkta etikette kinder geçmeli ki küçük görsel çok iyi olmalı vb.

Bir de 30 yumurta işte 10 yumurta gibi complication videolar vb yapıyorlar vsvs uzar gider. Benimde 1 kanalım var ama kinder değil. Bende deniycem bakalım tutarsa güzel olur. Bu tür yeni açılan kanalların çabuk izlenmesi için paravan bir kanalınız olsa çok iyi olurdu. Misal çizgi film gibi. Video içi programlama sayesinde diğer kanalınızın videolarını girişte gösterebilir ve hit çekebilirdiniz.

Yani hocam hemen hemen aynı pek fark olduğu söylenemez. Başlık etiket kinder geçmeli bir de büyük yumurta olmalı mesela küçük kinder çalışan kanala rastlamadım gördüklerimin en kötüsü 1 büyük 2 küçük kinder yumurta açıyordu.

Büyük yumurta olması neyi değiştiriyor bilmiyorum belki çocuklara daha çekici geliyordur :) gerçekten çok anlamsız ama herkes büyük çalıştığı için ben de bir kutu alıp deneyeyim dedim, zaten pek beklentim yok tutarsa tutar tutmazsa sağlık olsun der geçer modundayım. Özelden birkaç şey sormak istiyorum hocam size.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri