King of the TBM :)

• Kullanıcı b2121
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💰 İlk Kazancınız
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

b2121

Yasaklanmış
Günlerce millete yalvardım , bana bu niche olayını anlatın diye ama hiç kimse hiç bir şekilde yardımcı olmadı , hırs yaptım ve günlerce yabancı forumlarda , rusçadan tut fransızcaya birçok dilde birçok siteyi tarayıp nicheyi araştırdım ve sonunda kutsal kaseyi buldum , benim burda gösterdiğim hırsı tahmin bile edemezsiniz , insanlardan tüyo isterken kendimi bir dilenci gibi hissediyordum ama birden aklımda bir şimşek çaktı , paranın kölesi olma , efendisi ol .. İşte işin sırrı burda , kimseden tüyo filan almadan kendi çabalarınızla istediğiniz herşeyi başarabilirsiniz , bana ufacık bir tüyoyu çok gören arkadaşların bunu görmesini istediğim için paylaşıyorum , bir zamanlar fakir ama gururlu bir youtuber vardı :D

güzel tbm şahsi rekorumu gecemememişsin cok ufak farkda olsa:):)

bu arada yanlış hatırlamıyorsam bana pm atmıştın ve cevap vermiştim cnkü her pm cevap atıyorum.

eskinick:sahtecennet

Vay arkadaş hani aklıma nar tv gelmedi değil he :D:D

Paranın a.... neyse :D
İyi iyi kardeş Allah Daha da arttırsın :)

birşeye dikkat ettim eklediğiniz resimdeki kısım bu şekilde görünüyor.

:D google baya sistemi değiştirmiş ama düzeltmeyi pek becerememiş demekki

bak buda benimki misal fark var sanki

:D

sanırım şöyle birşey yaptınız öğeyi denetleden oynadınız sonra kopyalayıp yukarı aldınız ama paintte işte anca o kadar silebiliyorsunuz kenarlarını :D Keşke paintten bir adım ileri gidebilseniz :D

helal olsun hocam allah devamını erdirsin bende sen gibi merak ediyorum niche işini ama önce tık almam lazım 1 haftadır 4 tık la devam ediyorum view ve tık olayını aştıktan sonra inş bende sen gibi niche araştırmalarına başlicam :) :)

şu öğe denetleme kısmını artık bırakın.
612.6 dolar kazancın olması gerekli istatistiklere göre.
tbm*tık yapacağına biraz kafa çalıştır.

Söz veriyorum bir daha böyle konularda senden önce yorum yapmıycam.Genelde haksız çıkıyorum :D

En çok güldüğüm şey ilk başta hikaye yazıyorlarya şerefsizim böyle uğraşmasalar gitseler hikaye yazmaya başlasalar yok satarlar :D

Ne anlıyorsun böyle yalan yanlış şeyler paylaşarak acaba kendinizimi tatmin ediyorsunuz anlamadımki

bu adamı bulup incelemek lazım bulaşıcı bir hastalık olabilir.

öğeyi denetleyi öğrenen bebeler gelip konu açıyor , çoluk çocukla uğraşıyoruz , yaş sınırı gelmeli foruma artık kimlik ile onaylansın

Bu tür konular açarak kendini tatmin eden arkadaşlara tavsiyem :
Size sabit bir konu açalım orada kendi kendinize eğlenin, sonra birikin ve daha sonra toptan süpürelim emsallerinizi

benim calisma yaptigim kanal mi bu? verimli olmus gibi

Günlerce millete yalvardım , bana bu niche olayını anlatın diye ama hiç kimse hiç bir şekilde yardımcı olmadı , hırs yaptım ve günlerce yabancı forumlarda , rusçadan tut fransızcaya birçok dilde birçok siteyi tarayıp nicheyi araştırdım ve sonunda kutsal kaseyi buldum , benim burda gösterdiğim hırsı tahmin bile edemezsiniz , insanlardan tüyo isterken kendimi bir dilenci gibi hissediyordum ama birden aklımda bir şimşek çaktı , paranın kölesi olma , efendisi ol .. İşte işin sırrı burda , kimseden tüyo filan almadan kendi çabalarınızla istediğiniz herşeyi başarabilirsiniz , bana ufacık bir tüyoyu çok gören arkadaşların bunu görmesini istediğim için paylaşıyorum , bir zamanlar fakir ama gururlu bir youtuber vardı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri