Kısa video para kazandırmaz.

• Kullanıcı php_bot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

php_bot

Kayıtlı Üye
Edit.........................
$7,47 kazandırdı. Dün Bu youtube'nin 2 gün geç göstermesinden sanırım farkedememişim. Adsense'te bir sürü kanal olunca da ayıramadım. Yani Kısa video para kazandırır :) Herkesten özür diliyorum

Epic ...................... Dance
hit 49.452
izleme süresi 19.206
kazanç $0,00

Gıcık oldum yaa

Biraz daha kısa yazarsanız telepati ile anlayabiliriz sizi : )

Anlaşılmayacak ne var ki 50k hitli video 0$ vermiş sebei 19sn oluşu bunun daha uzunu nasıl olabilir ki

adsense verirsi değil youtube analytics değerleri bu

O videonuzda reklam çıkmamış yoksa o izlenmeye min kazanç 75$

Tamam hocam da neden çıkmamış $ yeşil

alakası yok 35 saniyelik videomdan 12 $ kdr para kazandığım olmus oda 10 k gibi bir hit almıstı

Bak nakayım bu videoyu izleyenlerin yüzde kaçı mobil izleme? Mobillerde ads çıkmaz.

Mobil uygulamalar ve doğrudan trafik (bilinmeyen kaynaklar) 19.910 (40,3%)
Yerleşik oynatıcı (bilinmeyen kaynaklar) 16.764 (33,9%)
Ana sayfa feed'leri ve abonelikler 11.654 (23,6%)
Yüzde 75 mobil desk %25 i 15k yapıyor bugun itibari ile ama 0 $

Kazandığın paraya adsenseten bakarmısın bir? Toplam kazanclara tahminilere değil. Youtubeu bosver

Kazandığın paraya adsenseten bakarmısın bir? Toplam kazanclara tahminilere değil. Youtubeu bosver
bugun için :İçerik Barındırıcıları için AdSense 3.100 gösterim 5tık ağlıyor resmen kanal
dün İçerik Barındırıcıları için AdSense 6.855 58

tamam orda toplam kazancta kac yazıyor. Ona bak. tahmini değil toplama

10 sanıyelik videodan 3 günde toplamda 100k hit(reklam gösterimi aldım) 75 dolar geldi kazandırdı ama hite göre tıklanma çok az 100kda 766tık yanı uzun video iyidir

17 saniyelik video bana 5 günde 180 $ kazandırdı.hani neye göre yorum yapıyorsunuz anlamış degilim

17 saniyelik video bana 5 günde 180 $ kazandırdı.hani neye göre yorum yapıyorsunuz anlamış degilim

tıklama oranına göre cevap veriliyor 17 sanıye tıklanma için çok az değil ama video 10 sanıye olunca true view reklamları zaten 10. sanıyede gösteriliyor yanı videonun sonuna denk geliyor buda tıklanma oranını düşürüyor anladın ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri