- Web sitesi
- www.youtube.com
Mesajım bulunsun inceleyeceğim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Daha önce deneyip bende kazanmıştım düzenli olursanız çok güzel para kazanabilirsiniz , İzlenim sayısı yüksek kazanç düşük olursa çalıştığınız dili değiştirmenizi tavsiye ederim .
mesela ne kadar xxxx şeklindemi ?
her dile text to speech yok ki
Dostum dediğin taktiği yapıyorum aslında güzel bir yöntem ama ben pek ısınamadım
bazı haberlerin başlığıda çok uzun oluyor açıklaması çok uzun oluyor o yüzden video 6-7 dakikayı bulabiliyo büsefer diyorum adam 1 tane resim için 7 dakikalık video'yumu izlicek en iyisi bi 10 tane resim daha bulayım falan filan ama sıkıyor nedense bu aralar tembellikte başladı zaten günde 15-20 tane video atmam gerekiyorken 1-2 tane video atıyorum kendimede kızıyorum bu konuda , attıklarımdan bazıları izlendi bazıları hiç izlenmedi en yüksek izlenmede 546 görüntülenme oldu daha çıkarmı bilmiyorum
onun haricinde şu chrome'da sağ üst köşede çıkan haberler okadar seri çıkıyorki yetişemiyorum , tam diyorum başlıyım tek tek gidiyim derken bi bakıyorum arkadan bi 15 tane daha haber gelmiş bi üşengeçlik oluyor anlatamam sana![]()
şu dediğin 100 bin abone yapan kanalıda merak ettim neler atıyorsa artık
bende keşke öyle birşey yapabilsem
Bende birtane türkçe kanal var , o yüzden tbm kötü yönde etkileniyor olabilirmi acaba eğer öyleyse türkçe kanalı devre dışı bırakıcam , bunun yanı sıra sizin kazançlarıda takip ediyorum şöyle bi 5-10 tl 'ye filan çıksanız benimde hevesim daha çok artıcak gibime geliyor
Bende birtane türkçe kanal var , o yüzden tbm kötü yönde etkileniyor olabilirmi acaba eğer öyleyse türkçe kanalı devre dışı bırakıcam , bunun yanı sıra sizin kazançlarıda takip ediyorum şöyle bi 5-10 tl 'ye filan çıksanız benimde hevesim daha çok artıcak gibime geliyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.