Kısa Zamanda Kazanmak isteyen dostlara 1-2 Tüyo. Buyrun Dostlar İçeri

• Kullanıcı zaferdegri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
merhaba arkadaşlar

bu da dünün kazanç durumu merak edenler için.
4-5 gündür video yüklemiyorum. İzlenim ve TIK ortada.

P59dOQ.png

hocam ben bu haber kanalımı içinde sadece "iyi gelir getiren" bir kanalımın bağlı olduğu adsense ye baglasam, ve haber kanalı telif,spam vs.vs. den dolayı kapansa, diğer iyi gelir getiren kılına zarar gelmesini iztemediğim kanalda gider mi? cevap verirseniz sevinirim. aksi taktirde partner deneyeceğim :D

direk öyle birşey olmaz. Zaten şunu söyleyeyim sadece slayt olarak ve muzik kullanmadan haber yayınlarsanız. Telif riski % 1 ila 10 arasındadır.
Korkmanızı gerektirecek birşey yok.
Telif gelirse sahte telif gelir. o da çok düşük ihtimal gelirse de zaten videoyu siz yaptınız elinizde kanıtınız var bunun farklı yolları var kaldırtırsınız.

Denemekle kaybetmezsiniz.
dün bir tane bu şekilde slaytlarla haber yapan bir kanala denk geldim 100.000 civarı abone yapmış. Attıgı video gün içinde 10 binlerce izlenim alıyor.

Nasip kısmet herşey azim azim azim.

---------- Spam Engelliyici 09:53 ---------- Önceki Mesaj 09:51 ----------

kanala video yüklemeyeli 6. gün
bu da dünün kazancı.
Para kazanamıyorum diyen arkadaşlar günlük güncel haberler slaytlayara 5-10 TL arası rakamlara ulaşabilirler.

1YQyPj.png

mesela ne kadar xxxx şeklindemi ?

rakam tamamen kişinin elinde ve kişinin sansına bağlı bir etkendir.
aylık kazanacağınız tutar xx deolarbilir.
xxx de hatta x.xxx videnuzun ilgilsi alakası ve patlama yaşamasına bağlı :)

türkçe ses derken hocam. Amacımız türkçenin dışında bir dil.
Seslendirme içerik yabancı olunca şahsen çok da büyük bir etken değil
Konumun en başında söylemiştim. Yabancılar bizim gibi değil Merak ediyorlar araştırıyorlar.
Biz bir video denk geliyor haber videosu mesela. Haberin sadece resimleri var videoda çogu kişi ne yapıyor hay anasını ya resimmiş deyip kapatıyor.
Ama yabancılar böyle değil resim de olsa o resimleri izliyorlar merak ediyorlar çünkü.

her dile text to speech yok ki

Son düzenleme:
Dostum dediğin taktiği yapıyorum aslında güzel bir yöntem ama ben pek ısınamadım
bazı haberlerin başlığıda çok uzun oluyor açıklaması çok uzun oluyor o yüzden video 6-7 dakikayı bulabiliyo büsefer diyorum adam 1 tane resim için 7 dakikalık video'yumu izlicek en iyisi bi 10 tane resim daha bulayım falan filan ama sıkıyor nedense bu aralar tembellikte başladı zaten günde 15-20 tane video atmam gerekiyorken 1-2 tane video atıyorum kendimede kızıyorum bu konuda , attıklarımdan bazıları izlendi bazıları hiç izlenmedi en yüksek izlenmede 546 görüntülenme oldu daha çıkarmı bilmiyorum
onun haricinde şu chrome'da sağ üst köşede çıkan haberler okadar seri çıkıyorki yetişemiyorum , tam diyorum başlıyım tek tek gidiyim derken bi bakıyorum arkadan bi 15 tane daha haber gelmiş bi üşengeçlik oluyor anlatamam sana :D
şu dediğin 100 bin abone yapan kanalıda merak ettim neler atıyorsa artık
bende keşke öyle birşey yapabilsem

her dile text to speech yok ki

araştırırsanız varklı text to sppech sitelerini.
Yaygın dillerin hemen hemen hepsinin dil seçeneği var farklı sitelerde.

---------- Spam Engelliyici 09:34 ---------- Önceki Mesaj 09:32 ----------

Dostum dediğin taktiği yapıyorum aslında güzel bir yöntem ama ben pek ısınamadım
bazı haberlerin başlığıda çok uzun oluyor açıklaması çok uzun oluyor o yüzden video 6-7 dakikayı bulabiliyo büsefer diyorum adam 1 tane resim için 7 dakikalık video'yumu izlicek en iyisi bi 10 tane resim daha bulayım falan filan ama sıkıyor nedense bu aralar tembellikte başladı zaten günde 15-20 tane video atmam gerekiyorken 1-2 tane video atıyorum kendimede kızıyorum bu konuda , attıklarımdan bazıları izlendi bazıları hiç izlenmedi en yüksek izlenmede 546 görüntülenme oldu daha çıkarmı bilmiyorum
onun haricinde şu chrome'da sağ üst köşede çıkan haberler okadar seri çıkıyorki yetişemiyorum , tam diyorum başlıyım tek tek gidiyim derken bi bakıyorum arkadan bi 15 tane daha haber gelmiş bi üşengeçlik oluyor anlatamam sana :D
şu dediğin 100 bin abone yapan kanalıda merak ettim neler atıyorsa artık
bende keşke öyle birşey yapabilsem

burda başlığın ya da açıklamanın çok uzun olması slaytın da uzun olmasını gerektirmez.
Haberin başlıpğını alırsın. ilk bir - iki paragrafını kopyalarsın sese çevirirsin. haber ile ilgili 5-10 tane resim bul olay bundan ibaret
ben bütün videolarımı 1-2 dk aralıklarda yapıyorum.
Üşengeçlik olayına gelirsek bu herkeste olabiliyor mesela bugün video yüklemeyeli 7 gün oldu.

bu kazanç da dünün kazancı video yüklemeyeli 7.gün
Hala bazı haberler az buçuk izleniyor ve tık oranı ortada.

kjN7G9.png

Bende birtane türkçe kanal var , o yüzden tbm kötü yönde etkileniyor olabilirmi acaba eğer öyleyse türkçe kanalı devre dışı bırakıcam , bunun yanı sıra sizin kazançlarıda takip ediyorum şöyle bi 5-10 tl 'ye filan çıksanız benimde hevesim daha çok artıcak gibime geliyor

Mesajım bulunsun mobilim inceliycem.
Teşekkürler.

sesli haber mantığı çok güzelmiş, en yakın zxamanda denemeyi düşünüyorum, paylaşım için teşekkür ederim.

Bende birtane türkçe kanal var , o yüzden tbm kötü yönde etkileniyor olabilirmi acaba eğer öyleyse türkçe kanalı devre dışı bırakıcam , bunun yanı sıra sizin kazançlarıda takip ediyorum şöyle bi 5-10 tl 'ye filan çıksanız benimde hevesim daha çok artıcak gibime geliyor

5-10 tl ye çıkar emin olun hemde çok rahat sıkı bir takip. Ve önce yüklemek iyi kazanç getirebiliyor.
Haber izlenebilir bir nitelikte olursa. iyi bir izlenim de alırsanız. 1-2 hafta ekmek yersiniz.
Yeterki araştır. ve ilk yükleyenlerden ol. Dediğim gibi ben iş güçten dolayı video yükleyemiyorum kaç gündür. Yüklemiş olsaydım 5-10 değil ama günlük 2-3 TL kazançlara ulaşırdı.

---------- Spam Engelliyici 07:23 ---------- Önceki Mesaj 07:20 ----------

türkçe kanallarda maalesef TBM ler yerlerde. Niche kelimelerle falan yükseltilebiliyor tabi TBM ama
Yabancı dil hayattır. TBM ortada
Tık ortada
Türkçe bir içerikte 80 izlenime 4 TIK alma ihtimaliniz Yüzde kaç?

Hatta var ise elinizde boş kanallar aynı mantıkla yaptıgınız aynı slaytı 4-5 farklı dilde deneyin. ses dosyasını her dilde çeviremeyebilirsiniz. Çok sıkıntı değil.
Avrupada kullanılan yaygın dil ingilizce. Önemli olan başlık ve etiketlerin farklı dillerde kullanılması.
Mesela bir videoyu danca bir videoyu arapça, bir videoyu fransızca birini de almanca olarak atın farklı farklı kanallara. Hangi kanalda ne kadar izleniyor ne kadar kazanç getiriyor 1 hafta deneyin.
Youtube işi araştırmak üzerinedir.

Hocam çok teşekkürler bence çok güzel bir konu, ne kadar basit gibi gelse de bence çok iyi fikir verir insana

güzel bi yöntem, haber güncel çalışan biri için -ki ben de öyle- çok işe yarıyacağını düşünüyorum kesin denemek gerek!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri