Kitap Önerilerinizi Bekliyorum

Acoustic

Yasaklanmış
Web sitesi
www.ytozel.com
Arkadaşlar, kitap önerilerinizi bekliyorum.

Mümkünse polisiye olmasın.

Kürk Mantolu Madonna
Tutunamayanlar
Uçurtma Avcısı
Suç ve Ceza

gibi popüler kitaplar söylemeyin çünkü hepsini okudum.

ben kitap okumadım hiç fakat birine alırken baya bir araştırmıştım en iyi 3 kitap çıkarttım 1 ini aldım hediye sadece

pinin yaşamı - yann martel

kardeşimin hikayesi - zülfü livaneli

serenad - zülfü livaneli

3 ünüde alcaktımda alamadım mecbur 1 ini aldım pinin yaşamını almıştım.

Uyuyana Kadar S. J. Watson deniyebilirsin gerilim romanı diyebiliriz :)

Suç ve Ceza'ya popüler diyemeyiz çünkü bir klasiktir.

Popüler diyorsanız, birazda fantezi seviyorsanız Game of Thrones öneririm. Dizisini izleyen biri olarak söylüyorum ki, kitap uçuruyor adamı başka dünyalara. Zaten George Martin baya bir uzun yazmış, bir kere başladınız mı seriye arkasından Kralların Çarpmışması (2 cilt halinde), Kılıçların Fırtınası, Kargaların Ziyafeti, Ejderhaların Dansı, Kış Rüzgarları, Bahar Rüyası geliyor. Bu bahsettiğim kitaplar Buz ve Ateşin Şarkısı serisine ait. Bu sene sizi götürür yani.

ben kitap okumadım hiç fakat birine alırken baya bir araştırmıştım en iyi 3 kitap çıkarttım 1 ini aldım hediye sadece

pinin yaşamı - yann martel

kardeşimin hikayesi - zülfü livaneli

serenad - zülfü livaneli

3 ünüde alcaktımda alamadım mecbur 1 ini aldım pinin yaşamını almıştım.

3ünü de okudum. Teşekkürler.

Uyuyana Kadar S. J. Watson deniyebilirsin gerilim romanı diyebiliriz :)
Bunu da okudum fakat çok iyi değil.

sende vakit bol galiba (video upload işi verimi:)? .....nebilim sofinin dünyasını oku okumadıysen. veya Amazon.de: Türkische Bücher - Frank Schätzing: Fremdsprachige Bücher oku bu iki kitabı okursan olayı yaşıyormuşsun gibi hissedecksin. gercekden harika kitablar herkezin 1 defa okuması gereken kitablardan.

Günde 3 saat uyku max. 4 saat uyuyorum. Zaman oldukça günde 1 saat mutlaka okumaya önem veriyorum. Bu da bir tutku.

Suç ve Ceza'ya popüler diyemeyiz çünkü bir klasiktir.

Popüler diyorsanız, birazda fantezi seviyorsanız Game of Thrones öneririm. Dizisini izleyen biri olarak söylüyorum ki, kitap uçuruyor adamı başka dünyalara. Zaten George Martin baya bir uzun yazmış, bir kere başladınız mı seriye arkasından Kralların Çarpmışması (2 cilt halinde), Kılıçların Fırtınası, Kargaların Ziyafeti, Ejderhaların Dansı, Kış Rüzgarları, Bahar Rüyası geliyor. Bu bahsettiğim kitaplar Buz ve Ateşin Şarkısı serisine ait. Bu sene sizi götürür yani.

Hahahaha.. Şuan tam bu serideyim ama kafamı allak bullak etti. Bazen çok sevsemde bazen anlamsız şekilde okuduğum sayfalara dönüyorum. Kış Rüzgarı ise oldukça kopuk geldi bana konu olarak. Genel anlamda iyi.

pek kitap okuyan biri değilim ama şuan okuduğum kitap güzel

adı: Rüzgarın Gölgesi

Erdal DEMİRKIRAN - Sadece Aptallar 8 saat uyur.. ;)
Not: Dünyanın en akıllı insanı olarak kendini noterde onaylatmış kadar zeki bir insan! :)

Kahraman'ın bütün kitaplarını okudum. Hep kendini tekrarlıyor.

Bir diğer için bkz: Canan Tan

Bu kitap çok sağlam kitaptır ve baya satışı yapıldı. Çok sevdiğim kitaplardan birisi. Bu tarz öneriler bekliyorum.

Okuduğun kitapların çoğu kişisel gelişim üzerine sana şuanları tavsiye edebilirim

s*ktir et
Her şey seninle başlar
öğrenilmiş çaresizlik vs.

Mustafa Armağanın
Abdulhamitin Kurtlarla Dansı
Abdulhamitin Kurtlarla Dansı - 2

okumanı öneririm. Geçmişi bilmek gerekiyor

Mustafa Armağanın
Abdulhamitin Kurtlarla Dansı
Abdulhamitin Kurtlarla Dansı - 2

okumanı öneririm. Geçmişi bilmek gerekiyor
Biraz bakayım buna. Umarım iyidir.

Ayın Kardeşleri serisi var hocam eğer okumadıysan fantastik bi roman serisi tavsiye ederim

FPR türünü Yüzüklerin Efendisi serisinde bıraktım :)

Sofie'nin Dünyası - Jostein Gaarder
Üç Işık - Salih Mirzabeyoğlu.
Bu 2 sine de bakacağım.

[MENTION=1680]De Te Fabula Narratur[/MENTION] bu isle ugrasıp üstüne birde bukadar kitap kurdu olan birini ilk defa görüyorum helal olsun hocam keske bizde sizin gibi olabilsek

NOT: okudugum tek kitap cin ali'nin maceraları =)

Osmancık - Tarık Buğra
Şiddetle tavsiye ederim.Bu romanı okuduğumda sanki Osman Gazinin zamanında yaşamış, Şeyh Edebali'nin nasihatlerini birebir ağzından dinlemiş gibi olmuştum.

-Sofie'nin Dünyası ( Jostein Gaarder)
-Böyle buyurdu zerdüşt
-Eınsteın : Benim gözümde dünya
-Berenisin saçları ( Denıs Guedı)
-Doğanın Duygusu ( Nigel Barber)
-Sınırlar ( Tim Radford)
-Mai ve Siyah (Halil Ziya Uşaklıgil)
-Sessiz Ülkeye Doğru (Paul Broks)
-Bilim Tanrıyı Buldumu ( Victor J. Stenger)
-Şizofren aşka mektuplar (Cezmi Ersöz)

Okuduklarımdan bazıları :) Sofie'nin Dünyası nı şiddetle tavsiye ediyorum okumadan ölme sakın :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri