Kıyım mı var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün açtığı kanallarda kapanma yaşayan varmı?
6 kanal açtım bugün yükleneyim dedim :D Onlar hala ayakta.

Artık 1 saniye beynimi yormam bu işe, fazla yıpratıcı olmaya başladı.

Düz mantık bas geç bas geç yaparım, kapanan kapanır umrumda olmaz, ama asla zihnimi yormam, 1 sene oldu düşün düşün yeter vallahi :)

Haklısın Walla Ne Bu Ya Acaba Şu Ünleme Nasıl bi çare bulurum ? acaba dünya engelini eşleişeni nasıl geçerim ? acaba ne yapsam kanalım kapanmaz ?

kafayı yedik resmen

bas geç anasını satim çok riskli kategoriyse 3-5 video at geç değilse 30-50 at geç

kalan sağlar bizimdir :)

vala sağlam kanal çok heralde busefer teğet geçicek gibi tabi yarına patlama yaşamazsa kapanan fazla yok gibi

[MENTION=10691]CyberTR[/MENTION] 50 boş kanal almıştım 50 kanalın 2 tanesini kullanmıştım 48 boş kanalda yanında patlamış ben iade vs istemiyorum tabi ama beklerdimki ufaktanda olsa bir telafi mahiyetinde 10 olur 20 olur kanal teslim edilmesini neyse saglık olsun,yolumuza farklı satıcılarla devam edecegiz ..

Haklısın Walla Ne Bu Ya Acaba Şu Ünleme Nasıl bi çare bulurum ? acaba dünya engelini eşleişeni nasıl geçerim ? acaba ne yapsam kanalım kapanmaz ?

kafayı yedik resmen

bas geç anasını satim çok riskli kategoriyse 3-5 video at geç değilse 30-50 at geç

kalan sağlar bizimdir :)

bak gene düşünüon :) O kadar çok yönlü düşünüyorum ki, yemin ederim NASA'da üst düzey profesör olurdum başka şeye yoğunlaşsam, düşünmeme sözü veriyorum artık :)

30 video manuel olarak yüklendi ve hiçbirinde telif eşleşen ünlem hjiçbir sorun olmadan para kazanmaları direk açıldı 1 gün bekletilip adsenseye bağlandı bugün 10 video yüklemeye başlatıım tamamlanmadan kanal güüüüm. Kanal 22 haziranda açılmış satın aldıydım. Neyse şimdi yeni kanalı açtım simle yükleme yapıyorum hayırlısı artık.

plaka mimlendikden sonra , o araba nereye gitse orda kalır tabiri caize , kanal almam satmam adsense almam satmam , nasıki kıyımda seri gidiyor aldıgın kişinin kıyımından o kanlada ya adsense de gider ben satarsam eger adsense dahil toplu kanal satarım oanada 50k veren olursa satarım , 15 kanal 5 aylık 7 kanalda 3 haftalık , gelri kendi parasınız her ay oldugu gibi 4 ayda çıkarıcaktır.

ne başkasından kanal aldım ne bot kullandım ne de youtube to youtube yaptım.

işlerimi sadece vds, 3c ve torrent ile hallettim

aylarca bu şekilde çalıştım ve yaklaşık 5-6 aydır düzenli kazanç sağlıyorum bir kere dahi nedensizce kanalım, youtube veya adsense hesabım kapanmadı.

30 mayısda 28 kanal açmıştım gmaile kaydetmiştim.aklıma geldi hepsini kontrol ettim.1 tanesinde kapanma yaşanmamış garip :) + 7 spam kanalım ayakta

bak gene düşünüon :) O kadar çok yönlü düşünüyorum ki, yemin ederim NASA'da üst düzey profesör olurdum başka şeye yoğunlaşsam, düşünmeme sözü veriyorum artık :)

kardeş düşünmeye devam et sadece bir kaç donanım yenile anlaşılan heryerden etiketlemiş seni yt ve nacizhane tavsiyem. az video sen anladın onu

geçen hafta yazmıştım fırtına öncesi sessizlik diye herkes gülüp geçmişti şimdi yine yazıyorum son 2 ayda açılan ne kadar kanal var ise ki toplu alınan mailler dahil hepsi filtreleme aşamasında zamanı gelen gümleyecek tek bir sırrı var youtube nin her pembe aslında siyahtır.

yinemi sen ya :D Her Pembe aslında siyahmış :D
arsivimage.aspx
:D

10 12 olası kanalım kapanmıs şuanlık bazılarında video dahi yüklenmemişti sıfır temizdi

Arkadaşlar sorun bence açık 1 ıp den çok fazla kanala girilmesi özgün olsa 1 olmadı 2 kanala gireriz ama biz 1 ıpden 10 20 30 kanala girip çıkıyoruz yt de ayarlamış bir güzel hepsini aynı anda patlatıyo tek tek neden uğraşsın.

29/05/2014
29/05/2014
30/05/2014
30/05/2014
30/05/2014
30/05/2014
30/05/2014
30/05/2014
30/05/2014
30/05/2014
30/05/2014
30/05/2014
31/05/2014
-yukarıdakilerde video yüklü değil.35 gün önce açıldı unutmuştum
25/06/2014
25/06/2014
26/06/2014
26/06/2014
29/06/2014
29/06/2014
29/06/2014
01/07/2014

bu tarihlerde açılan kanallarda ayakta.(ne olursa olsun 1 ip den 2 kanala girmedim)
edit : 3cx ile onaylanmadı

Son düzenleme:
kıyım atlatan kanal candır vıdeo atmassan daha dag vursa devrılmez :D

yakında 99 depreminden önceki evler gibi 3 temmuz kıyımı atlatan kanal satışı başlar

[MENTION=10691]CyberTR[/MENTION] 50 boş kanal almıştım 50 kanalın 2 tanesini kullanmıştım 48 boş kanalda yanında patlamış ben iade vs istemiyorum tabi ama beklerdimki ufaktanda olsa bir telafi mahiyetinde 10 olur 20 olur kanal teslim edilmesini neyse saglık olsun,yolumuza farklı satıcılarla devam edecegiz ..

Ben size haksızsınız diyemem hocam ancak bu gibi kıyımlar sizleri vurduğu kadar satıcıyı da vuruyor tüm suç bizdeymiş gibi bizim üzerimize kalıyor. Şuanda gördüğüm kadarıyla son hafta açılan kanallar yoğunlukta kapanmış bu yüzden herkes kullanacağı kadar 10ar 10ar mail alsa kıyım dönemine denk gelse bile 10 maili kapanır diğerleri ayakta kalır. 50 mail 100 mail almak yerine bu şekilde hareket edilirse çok daha zararsız geçirilecektir bu dönem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri