Kıyım mı var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alabildiğinizi alın yutup dükkanı kapatıyor.

8 kanal açdım , herşeyi ile kendim açtım manuel yükleme yaptım vds değil 8 kanal dan bir kanalım giti flagdan ama diğer 8 kanal toplamı 20 video civarı , hepsi sapa sağlam duruyorlar geçenki konu altında da yazdım sistem tamamen artık , ünlem , kazanç ve eşleşen den ibaret bunlardan birini çok yedinizmi kanalınız mimleniyor.

30 video manuel olarak yüklendi ve hiçbirinde telif eşleşen ünlem hjiçbir sorun olmadan para kazanmaları direk açıldı 1 gün bekletilip adsenseye bağlandı bugün 10 video yüklemeye başlatıım tamamlanmadan kanal güüüüm. Kanal 22 haziranda açılmış satın aldıydım. Neyse şimdi yeni kanalı açtım simle yükleme yapıyorum hayırlısı artık.

Youtube video yükleyemi kapatana kadar devam arkadaşlar serkan hocanın dediği youtube bir havuz bizde şezlonguz

Artık 1 saniye beynimi yormam bu işe, fazla yıpratıcı olmaya başladı.

Düz mantık bas geç bas geç yaparım, kapanan kapanır umrumda olmaz, ama asla zihnimi yormam, 1 sene oldu düşün düşün yeter vallahi :)

Benim dikkatimi çeken olay

X kişiden aldığım mailler duruyo

Y kişiden aldıklarım patlamış

Bu kanallara aynı günlerde yükleme yapmıştım,
Kapanan 4 kanalımdan hadi 3 ü spamdı ama 1 tanesinde sadece kendi çektiğim 4 video vardı ve hiç ünlem vs almadım, buyrun bide burdan yakın :rolleyes:

Benim dikkatimi çeken olay

X kişiden aldığım mailler duruyo

Y kişiden aldıklarım patlamış

Bu kanallara aynı günlerde yükleme yapmıştım,
Kapanan 4 kanalımdan hadi 3 ü spamdı ama 1 tanesinde sadece kendi çektiğim 4 video vardı ve hiç ünlem vs almadım, buyrun bide burdan yakın :rolleyes:

hocam [MENTION=10691]CyberTR[/MENTION] 'den toplu şekilde kanal almıştım 1 aydır kullanmak nasip olmadı fakat kanallar sağlam maşaAllah :)

hocam [MENTION=10691]CyberTR[/MENTION] 'den toplu şekilde kanal almıştım 1 aydır kullanmak nasip olmadı fakat kanallar sağlam maşaAllah :)

aynen cybertr den aldıklarım duruyo başka bi arkadaştan aldıklarım gümlemiş , ifşa etmek istemiyorum. :(

Eski kanallarda bir sıkıntı yok zaten hocam ancak yeniler patlamış. Yani yanlış bilgi vermiş olmayalım size bizimkiler de patladı.

geçen hafta yazmıştım fırtına öncesi sessizlik diye herkes gülüp geçmişti şimdi yine yazıyorum son 2 ayda açılan ne kadar kanal var ise ki toplu alınan mailler dahil hepsi filtreleme aşamasında zamanı gelen gümleyecek tek bir sırrı var youtube nin her pembe aslında siyahtır.

bunca zamandır bu işi yaparım , daha telif ,flag dışında kanalım kapanmadı birde ilk kıyımda bottan kapandı kanalım oda 4 civarı bişeydi , ozamandan buyana skayp deki arkadaşlarla da konuşurum , denemelerimizde hiçmi hiç yanılmadık kanallarımız hiç kapanmadı videolaımızdan dolar işareti hiç gitmedi , sebebi ney diye düşünen arkadaşlara şöle söyleyeyim yt karşında kanalında attıgınız videoları siz izliyebilirmisiniz, yada kaçtane içerik olabilir elinizde yt ye göre özgün olan ,yada ne yükleyebilirsinizde onlarca para hesabınıza yata bilir , yada kaçtane kanalı ekleyebilirsiniz ki adsenseye özgün içerik bulup , ve onlarca kanalı nasıl olurda 1 hafat bile sürmeden yüklerde youtube ye kendi videolarınızmış gibi yedirirsiniz , işte en büyük riskler ,düşünülmesi gereken bu soruları yt nin aklına gelmeden kendinize sorup cevaplamanız , yoksa aynı konular hep açılacaktır.

geçen hafta yazmıştım fırtına öncesi sessizlik diye herkes gülüp geçmişti şimdi yine yazıyorum son 2 ayda açılan ne kadar kanal var ise ki toplu alınan mailler dahil hepsi filtreleme aşamasında zamanı gelen gümleyecek tek bir sırrı var youtube nin her pembe aslında siyahtır.

2 aymı :eek: o nerden çıktı hocam yahu :eek:

Artık 1 saniye beynimi yormam bu işe, fazla yıpratıcı olmaya başladı.

Düz mantık bas geç bas geç yaparım, kapanan kapanır umrumda olmaz, ama asla zihnimi yormam, 1 sene oldu düşün düşün yeter vallahi :)

Aynen hocam şu an için kapanma olmadı.Eğer olursa açarım yeni bir kanal o an kafama ne eserse onu yaparım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri