Kıyım mı var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün bir arkadaştan aldığım 5 kanalda kapanmış,boşta bekleyen musicnations kanallarıydı,daha önce de birkaç kişiden aldığım hesaplar aynı şekilde kullanamadan kapanmıştı nedeni de bence çok basit sıralı blok telefon numaraları kullanılması,en azından bende öyle oluyor,geçen ay birinden 10 kanal almıştım sadece bir tanesinin telefon numarası sıralı değildi 9 hesap kapandı o hesap hala açık

bir şey dikkatimi çekti haziranda açılan kanallarda sıkıntı yok ama temmuzda açılan kanalların hepsi gitmiş

hiç giriş dahi yapmadığım satın aldığım 20 kanalın yarısından çoğu gitmiş, başka birinden aldığım giriş yapmadığım kanalların hepsi gitmiş.

Onlar kapatsın biz açarız kiminle uğraştıklarını bilmiyorlar :D

Çok önemli bir konu var atlamamanız gereken. Kanallar aslında tam anlamı ile kapatılmıyor. Askıya alınıyor. Ve belli bir zaman sonra kendi kendine açılabiliyorda. Benim başıma geldi ve bu nedenle iki adsense kaybettim. Kanalın mail ve şifresini hatırlamadığım için, nede olsa kapandı dediğim sildiğim kanallar nedeni ile. Bence sizlerde adsense bağlı ise kanallar bir not defteri gibi bir yerde kapanan kanaları saklayın bir süre

hocam şu adresten silmişmiydiniz hesabı yani veri araçlarından?

şu an bende de bir sıkıntı yok gibi bakalım hayırlısı yaz yağmuru gibi bölge bölge vuruyor az önce incelediğim bir kanal geri dönüşte uçmuş :S

Kesinlikle gmail'in onaylı olup olmaması ile alakalı.

bos olan 53 video olan 12 kanal gitti toplam 65 :-(

3cx ve benzeri programlarla açılan youtube kanallarının +15 dakika onayı olmasına rağmen gmail onayı yok. Dolayısıyla youtube'un her ayın belli günlerinde piyasaya saldığı bot burada bir aksilik var diyerekten kapatıyor. Yani botlarla alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum ben manuel çalışıyorum ama sanal numaralarla açtığım kanallar gitmiş. 3cx ve benzeri programlar gmail onayı yapamazsa bitmiştir.

hiç giriş dahi yapmadığım satın aldığım 20 kanalın yarısından çoğu gitmiş, başka birinden aldığım giriş yapmadığım kanalların hepsi gitmiş.

Son düzenleme:
3cx ve benzeri programlarla açılan youtube kanallarının +15 dakika onayı olmasına rağmen gmail onayı yok. Dolayısıyla youtube'un her ayın belli günlerinde piyasaya saldığı bot burada bir aksilik var diyerekten kapatıyor. Yani botlarla alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum ben manuel çalışıyorum ama sanal numaralarla açtığım kanallar gitmiş. 3cx ve benzeri programlar gmail onayı yapamazsa bitmiştir.

Hocam bu sitede satılan youtube hesapları gmail onaylı zaten...çift onaylı

kapanan kanal 1 tane bile yok. vds den yüklüyorm.800 tane atıyorm ortalama 400 ünlem siliyorm 400 dolar yakıp bağlıyorm adsenseye.ayrıca. bence şu aynı ip den diğer kanala girme olayı hurafeden ibaret.ben internete 15 günde bi anca reset atarım :D

kapanan kanal 1 tane bile yok. vds den yüklüyorm.800 tane atıyorm ortalama 400 ünlem siliyorm 400 dolar yakıp bağlıyorm adsenseye.ayrıca. bence şu aynı ip den diğer kanala girme olayı hurafeden ibaret.ben internete 15 günde bi anca reset atarım :D

mailleri aldınmı yoksa kendinmi açtın hangi sistemle onayladın

sakınan göze çöp batar diye boşa dememişler o zaman :D
Adamın umrunda değil baksana :D :D
Biz düşünüyoruz bizimkiler kapanıyor :)

Son düzenleme:
Kesinlikle gmail'in onaylı olup olmaması ile alakalı.

zannetmiyorum geçen ay onaylı gmaildeki kanallar gümledi,kapanan kanalların içinde vine,funny gibi kelimeler geçmekte idi(iş ortaklığı doğrulanmıştı) kelime etiket,mause hareketleri kanallar arası giriş çıkış indir yükle bunlar youtube için bir veri ve bu veriller sanırım bize bazen eksi olarak dönüyor...

mailleri aldınmı yoksa kendinmi açtın hangi sistemle onayladın

2 ay önce 3cx ile açmstm. 150tane.her mailde ip resetlemistim açarken. 2 ay beklettim onları 100 tanesi sağlam kalms. 50 si kapanms. şuan onları kullanmaya basladm. bi kısmınıda satın almstm. ama kanallar arasında gezerken hiç ip resetlemem. bi günde 50 kanalın eşleşen vs lerini kontrol etmek için girdiğim olmustr.ama reset atmadım hiç. sorunda cıkmadı.

edit: 50 si şimdi kapanmadı. 2 ay içinde. patlayanlar aradan dökülsün die bekletirken kapandı :D

sakınan göze çöp batar diye boşa dememişler o zaman :D

tam yerinde bi söz oldu alperenciğim :D admin olsam silverlikten gold luğa terfi ederdim seni :D ama nasip artk. sen bizim gönlümüzün gold'usun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri