Kıyım mı var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok önemli bir konu var atlamamanız gereken. Kanallar aslında tam anlamı ile kapatılmıyor. Askıya alınıyor. Ve belli bir zaman sonra kendi kendine açılabiliyorda. Benim başıma geldi ve bu nedenle iki adsense kaybettim. Kanalın mail ve şifresini hatırlamadığım için, nede olsa kapandı dediğim sildiğim kanallar nedeni ile. Bence sizlerde adsense bağlı ise kanallar bir not defteri gibi bir yerde kapanan kanaları saklayın bir süre

ben kapanan kanalların bilgilerini silmiyorum hepsi duruyor ama hiç bakmadım bugüne kadar açılan varmı yoksa hala kapalımı bunlar diye :)

geçenki kıyımda 6 kanalım kapanmıştı videosuz.şuanda kanallar açık garip.

20 kanaldan 2 tanesi uçmuş. Hiç bir yükleme dahi yapmadan SPAM bilmem ne deyip askıya alınmış. Garip yani.

son 10 gündür açılan kanallarda kapanma oluyor. altılı yedili kapatıyor youtube arnavut şevket gibi.

Benim 30 kanalda kapanan 1 kanal var oda telifden kapandi NBC Universall Sağolsun

Ama YT sunuda yapiyor ..

Analiz de 1 temmuzu guncelemeyip önce kapanmalari halledecek ondan sonra guncelemeyi yapacak ..

Özelikle partner çalışanlar için buyuk sıkıntı benim başıma geldi :(

kanalı şu şekilde olanlar var mı, 1 ay önce almıştım kanalı, gmail onaylı ama onayı düşüyor galiba belli süre sonra sizde de böyle mi

rLqdg3.png

Arkadaşlar dün gece olan kapanmalara kıyım adını koymak doğru olmaz. Mesala benim sistemimde 132.000 aktif kanal kayıtlı kapanan kanal sayısı 185 adetdir. Yani kıyım olsa şöyle 5-10 bin kanal gider. 29 Mayıs yani 1 ay 5 gündür youtube'un kıyım yaptığını düşünmüyorum. Fakat bu süreçte kimlik avını çok geliştirdi youtube. Chrome ve firefox kullananlar, aynı ipden kanal oluşturanlar, günlük 50-100 den fazla bir kanala video yükleyenlerin 1-2 kanalını değil çoğunu tespit edip kapatıyor. Sıradan bir güne göre 3 kat fazla kapanma gerçekleşti. Bu artışın bir sebebide ünlem oranının son 36 saatte çok azalması nedeniyle çok fazla video yüklenmesi de işi tetikliyor. Artık bu tür kapanmalar yaşamayanlar sanıyorum ki ileridede sıkıntı hiç yaşamayacaktır. Size önerim aynı günde 1-2 den fazla kanal açmayınız. Çünkü bakıyorum bir kişi 5 gün önce 10 kanal açmış, sonraki gün 10 kanal açmış. kapanma olarak 10 kanalı gitmiş. Aynı gün açtıgı 10 kanal. Ama diğer 10 kanala ise hiç birşey olmamış. Bu nedenle farklı günlerde kanal açmanızı özellikle öneririm. Chrome ve mozilla dışında tarayıcı KULLANARAK mac adresinizi youtube'dan gizlemiş olursunuz. Eskiden youtube spam 2 ye ayrılırdı. Bir kanala 1000 tane videoyu aynı anda ve 25-50 kanala günlük 30-50'şer tane videoyu yüklemek. Artık bana göre 1000 tane videoyu aynı günde atmak youtube'da büyük risklere sebep açıyor. Hatta bir kanala yapınca diğer kanallarıda kapattırma ihtimaliniz oluyor. Bu nedenle çok kanal açmak, günlük 50 ve altında video yükleyerek uzun ömürlü bir kazanç sağlamanızı öneririm. Bir kanalada toplam 750 den fazla video atmamanızıda ayrıyeten öneririm. Sonra farkedeceksiniz ki uzun süreli kazanç getiren kanallarınız olmuş.

Son düzenleme:
Arkadaşlar dün gece olan kapanmalara kıyım adını koymak doğru olmaz. Mesala benim sistemimde 132.000 aktif kanal kayıtlı kapanan kanal sayısı 185 adetdir. Yani kıyım olsa şöyle 5-10 bin kanal gider. 29 Mayıs yani 1 ay 5 gündür youtube'un kıyım yaptığını düşünmüyorum. Fakat bu süreçte kimlik avını çok geliştirdi youtube. Chrome ve firefox kullananlar, aynı ipden kanal oluşturanlar, günlük 50-100 den fazla bir kanala video yükleyenlerin 1-2 kanalını değil çoğunu tespit edip kapatıyor. Sıradan bir güne göre 3 kat fazla kapanma gerçekleşti. Bu artışın bir sebebide ünlem oranının son 36 saatte çok azalması nedeniyle çok fazla video yüklenmesi de işi tetikliyor. Artık bu tür kapanmalar yaşamayanlar sanıyorum ki ileridede sıkıntı hiç yaşamayacaktır. Size önerim aynı günde 1-2 den fazla kanal açmayınız. Çünkü bakıyorum bir kişi 5 gün önce 10 kanal açmış, sonraki gün 10 kanal açmış. kapanma olarak 10 kanalı gitmiş. Aynı gün açtıgı 10 kanal. Ama diğer 10 kanala ise hiç birşey olmamış. Bu nedenle farklı günlerde kanal açmanızı özellikle öneririm. Chrome ve mozilla dışında tarayıcı KULLANARAK mac adresinizi youtube'dan gizlemiş olursunuz. Eskiden youtube spam 2 ye ayrılırdı. Bir kanala 1000 tane videoyu aynı anda ve 25-50 kanala günlük 30-50'şer tane videoyu yüklemek. Artık bana göre 1000 tane videoyu aynı günde atmak youtube'da büyük risklere sebep açıyor. Hatta bir kanala yapınca diğer kanallarıda kapattırma ihtimaliniz oluyor. Bu nedenle çok kanal az video ile uzun ömürlü bir kazanç sağlamanızı öneririm.
hangi tarayıcıyı önerirsin internet explorer mı? sürümü ne olmalı?

hangi tarayıcıyı önerirsin internet explorer mı? sürümü ne olmalı?

Şuana kadar herkese internet explorer önerdim. Ve daha sıkıntı yaşayan duymadım. Sürümünün hiç bir önemi yok. Google sahibi olmadıktan sonra sizin mac adresinizi youtube göremez. Sadece software yazılımlar sizin mac adresinizi tespit edebilir. Buda tarayıcı kullanmakdan geçer.

Şuana kadar herkese internet explorer önerdim. Ve daha sıkıntı yaşayan duymadım. Sürümünün hiç bir önemi yok. Google sahibi olmadıktan sonra sizin mac adresinizi youtube göremez. Sadece software yazılımlar sizin mac adresinizi tespit edebilir. Buda tarayıcı kullanmakdan geçer.
Hocam opera browser sorun yaratır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri