Kıyım mı var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç kanal kalmadı. Özgün kanalım hariç hepsi gitmiş. Yapacak birşey yok. Sağlık olsun. Birdaha asla ve asla bot almayın. Hep bu bot yüzünden oldu! Sağlam kalan kanallarınızında şifresini değiştirin.

3 5 ay önce açtığım kanal kapanmış aman salla dandikti zaten kikikiikikkik

Bugün 1 kanalda benden gitti :) Bicti gecti youtube, eski kanal ne varsa. Bugün giden kanal 4 ay önce videolar ünlem oldugundan dolayi partnere girmistim. Bu is icin en iyisi bi kanal tutunca isi birakmamak, her zaman pesine kanal acmak :) Simdi sil bastan devam bakalim.

Hiç kanal kalmadı. Özgün kanalım hariç hepsi gitmiş. Yapacak birşey yok. Sağlık olsun. Birdaha asla ve asla bot almayın. Hep bu bot yüzünden oldu! Sağlam kalan kanallarınızında şifresini değiştirin.

kapanan 14 kanalım hepsi alt kanaldı alt kanalların hiçbirine botla yükleme yapmadım. her kanalın ortalama 400 abonesi ve twitter,facebook hesapları bulunuyordu.kanallar yine gitti. kapanmaların botla alakası olduğunu düşünmüyorum. bence kapanmalar youtubenin rutin spam taramasından kaynaklanıyor.

Arkadaslar, sanki bi nevi api alinan bütün kanallari tarama yapiyorlar? Benim özgün kanal kayitlarina baktim. Api almisim gmail den daha önce. Fakat herhangi bir botla yükleme yapmadiydim. Eskiden mail alinca apiyide hazirda tutuyordum. Simdi kayitlari kontrol ederken, kapanan kanallarin acildigi dönemde ait api alinmamis bir kanalima herhangi birsey olmamis.

an itibariyle 7 ana kanalım daha gitti kapanmalar devam ediyor. geçen ay yaşadığımız partner darbesinden sonra ikinci darbeyide bu ay youtubeden yedik

gidenlerin hepsi eski kanallar

tbm ve to larda yükseliş olur kapanmayanlarda

Son düzenleme:
Ne kadar güzel aboneli, güzel izleme gelen kanalım varsa hepsi uçmuş. zayıf yeni kanallar duruyor.

dün 35 tane kanalım kapandı Girerken tel no onayı ıstıyor Aldıgım açık hatlardan açmıştım noları gırıyorum kabul etmıyor spamdan gümlemişim herhalde . anlamadıgım kanalı kapattın ıyı hoş nie dalga geçer gibi tel onayı ıstıyorsun :)

Mısırda bir arkadaşıma sordum onun kanallarında hiçbirşey yok. Api kullanmadan VDS ile yada kendi bağlantısı ile upload yapıyor. Bot kullanmadığı kanalı uçan var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri